-
εγώ έχω να σημειώσω ένα περίεργο φαινόμενο-σύνδρομο...
όποτε πεινάω, βλέπω καμιά πανέμορφη γκομενάρα, είτε στην τηλεόραση, είτε στον η/υ, κ μου κόβεται η όρεξη
-
Εγω εβλεπα τωρα μια μ@*νιτσα και ετρωγα ταυτοχρονα το τελευταιο κομματι απο το τσουρεκι με ασπρη σοκολατα και γεμιση καστανο του Τερκενλη... Εχω προβλημα ε;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ έχω να σημειώσω ένα περίεργο φαινόμενο-σύνδρομο...όποτε πεινάω, βλέπω καμιά πανέμορφη γκομενάρα, είτε στην τηλεόραση, είτε στον η/υ, κ μου κόβεται η όρεξη
Εμενα παλι δεν με απασχολει και τρωω κανονικα!
Ασχετο: Σημερα εμαθα στις 3:30 οτι δινω αγγλικα(5ο και 6ο εξαμηνο μαζι) στις 6:30 πηγα πηρα τις σημειωσεις απο μια φιλη μου(εγω σιγα μην τα ειχα ) και παιζει να τα περασα και τα 2
-
εσύ μάλλον είσαι του ΑΛΛΟΥ συνδρομου!!!
-
Ποιανου δλδ;
-
εσύ μάλλον είσαι του ΑΛΛΟΥ συνδρομου!!!Give us a hint...(πως το μιλαω το αγγλικο ρε γμτ )
-
κάτσε να θυμηθώ....
το βρήκα...!!! του συνδρόμου 'Πάσχος-γκομενίτσες-μάσα Syndrome'
-
κάτσε να θυμηθώ....το βρήκα...!!! του συνδρόμου 'Πάσχος-γκομενίτσες-μάσα Syndrome'
Εγω φταιω ρε συ?? Αφου το μελαχρινακι και τα 2 ξανθα σημερα ηταν ολα τα λεφτα.. Αν και μετα χτυπησα 2 σουβλακια και τα ξεχασα ολα
Edit : Και μια μεριδα πατατες
-
Εγω πάλι αφου φάω σα ζώο.....βλέπω τις γκομενιτσες....και ειναι αργα να μετανιωσω....απλα προσπαθώ να χονέψω!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
κάτσε να θυμηθώ....
το βρήκα...!!! του συνδρόμου 'Πάσχος-γκομενίτσες-μάσα Syndrome'
Εγω φταιω ρε συ?? Αφου το μελαχρινακι και τα 2 ξανθα σημερα ηταν ολα τα λεφτα.. Αν και μετα χτυπησα 2 σουβλακια και τα ξεχασα ολα
Edit : Και μια μεριδα πατατες
Συννενοηση καρπουζι... Για μενα νομιζω το λεγε.. Αλλα κι εσυ δεν πας πισω..στο δρομο που χαραξα εισαι..
-
Ναι οντως για σενα πηγαινε
-
εγω θα πω την εμπειρία μου... ήμουν έτοιμος να πάω για κυνήγι γύρου, αλλά τελικά είδα την πανέμορφη ελεονώρα μελέτη στην τηλεόραση κ λυπήθηκα τη 1,5 ώρα ποδήλατο που έκανα... είπα να κάνω μια θυσία κ να μην φάω junk food... κ την έβγαλα με τονοσαλάτα...+ 2 κομματάκια κουβερτούρα+2 κομματάκια τομπλερον...
τί θυσίες κάνω για 'σένα ελεονώρα μου
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ναι οντως για σενα πηγαινεκάτσε, τώρα που διαβάζω την επόμενη σελίδα, βρήκα κ το επονομαζόμενο 'Σύνδρομο των εθισμένων σουβλακο-φαρμακοποιών'...
-
Ελεονωρα... Για παρτη της ετρωγα 3 γυρους αντι για 4...
-
Κάτω από τα 2 μπαλκόνια της? φαντάζομαι θα κάνουν τρομερό ίσκιο
-
Ναι οντως για σενα πηγαινε
κάτσε, τώρα που διαβάζω την επόμενη σελίδα, βρήκα κ το επονομαζόμενο 'Σύνδρομο των εθισμένων σουβλακο-φαρμακοποιών'...
Αυτο θεραπευεται με ιοντα λιθιου ή με το αλλο το βαβοπωςτοειπες?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελεονωρα... Για παρτη της ετρωγα 3 γυρους αντι για 4...Εγω παλι θα πηγαινα σε διαγωνισμο 'ποιος θα φαει τα πιο πολλα χαμπουργκερ' για να με εβγαζε στην εκπομπη της..
-
To μόνο που θα κανα για πάρτη της είναι να μην έτρωγα την πατατούλα που είχε πέσει στο πάτωμα...
-
βαλπροϊκό οξύ!!! είναι ηπατοτοξικό... όμως το χορηγούμε σε σύνδρομο επιλληψίας παίδων... διαφορετικά αιθουσοξιμίδη!
-
:ysterical:βαλπροϊκό οξύ!!! είναι ηπατοτοξικό... όμως το χορηγούμε σε σύνδρομο επιλληψίας παίδων... διαφορετικά αιθουσοξιμίδη!
Thank you doc! Και ξερεις που θα τους στειλεις να τα παρουν ε?
Για την περιπτωση του charmak τι να χορηγησουμε?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]