-
Ρε;;;;;;;;;;;;; Εχεις κανει μια αιτηση για Ιντερνετ νομιζω ε;
Θα σου ενεργοποιηθει 15 Ιουνιου 2010.... -
Παει και η Nutella...
Εσεις φταιτε που με βαζετε να κανω δοκιμες
Παρατηρηση:Τη Nutella πρεπει να την φας υποχρεωτικα απλωμενη σε ψωμι, ενω τη Merenda την τρως πιο απολαυστικα, με το κουταλι σκετη!!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Παει και η Nutella...Εσεις φταιτε που με βαζετε να κανω δοκιμες
Παρατηρηση:Τη Nutella πρεπει να την φας υποχρεωτικα απλωμενη σε ψωμι, ενω τη Merenda την τρως πιο απολαυστικα, με το κουταλι σκετη!!
Απαιτειται ΣΔΟΚ, λεμεεε!
-
What is ΣΔΟΚ?
-
ΣΔΟΚ----> Συγκριτικη ΔΟΚιμη συμφωνα με την ορολογια των 4Τ. Σορι, επρεπε να το διευκρινισω.
Απαιτειται λοιπον συγκριτικη δοκιμη, με περισσοτερους απο εναν δοκιμαστες, για να βγει αντικειμενικο συμπερασμα.
-
...χμμμμ..αρα αυτο σημαινει οτι πρεπει να ξαναφαω Nutella και Merenda..απλα με παρεα?
ΟΚ...παω σουπερ-μρκετ!
-
Κυριες και κυριοι γεια σας και παλι!
Σημερα ειναι πεμπτη και συμφωνα με αποκλειστικες και διασταυρωμενες πληροφοριες αυριο θα ειναι παρασκευη!!!
Ο καιρος ειναι αιθριος και μπορειτε να πλυνετε τα αυτοκινητα σας...
Μεχρι να ψιχαλισει το βραδακι και να μας τα ξανακανει χαλια!Ηταν η καθημερινη σας ενημερωση...Μια φιλικη προσφορα του Τhanix !!
Χορηγοι της ενημερωσης σας
rataplan
rocsta
pasxos -
με τέτοιους χορηγούς δεν πρόκειται να κάνεις καριέρα
-
Mου καλυπτουν ολες τις παραμετρους
Εχω τον σκυλο για στοφες ,τον πασχο για ευθειες ,και τον ροκστα για οφ ροουντ!Απλα αυτοι με στηριξαν οικονομικα!Οσοι θελετε να συμετασχετε ακουω προσφορες!
-
Προσφέρομαι για μεταφορά έως και πενήντα ατόμων.
-
2 ερωτήματα:
- με τι πούλμαν
- πού πάμε;
Ε-ε-εκδρομή!!
-
Καλά εσύ δεν έχεις διάβασμα;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
:svivhaha:Καλά εσύ δεν έχεις διάβασμα;
Έχω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:svivhaha:
Καλά εσύ δεν έχεις διάβασμα;
Έχω...
όπως όλοι μας...
δεν βλέπεις ότι έχει αδειάσει το forum??
-
Ναι, όλη μέρα διαβάζουμε τα καημένα.
-
Μολις ειδα την συνεντευξη του Πασσαρη στο youtube. Πανεξυπνος ειναι ο ατιμος και ξεφτιλισε τα ΕΚΑΜ. Τους πεταξε χειροβομβιδα χωρις να βγαλει την περονη και ολα τα λαμογια πηγαν να καλυφθουν.
Δεν τον δικαιολογω παντως για τα εγκληματα που εκανε και ας ειχε ασχημες εμπειριες . Δυο φιλοι του σκοτωθηκαν απο αστυνομικους και τον ιδιο τον πλακωναν απο 14 ετων. Εχει περασει ασχημα παιδικα χρονια.
-
Εγω φευγω.Μακρυα .Στα ξενα.Να ειστε φρονιμοι ετσι;
Και για οσους χαρηκαν ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ!!!
Τα λεμε απο εβδομαδα!
-
http://rapidshare.com/files/35823241/ch ... n.mp3.html
αφιερωμενο....
-
Kαλό ταξίδι Βασίλη!
Διακοπούλες; -
Ρε σεις, δεν έχει δει κανένας το 10λεπτο βίντεο της Ελένης?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]