-
Όντως, θα είχε πολύ ενδιαφέρον μια ενδεχόμενη συνέχεια
-
Ρε πραγματικα, ποιος είναι ο Αρίστος? Να του κόψουμε ενα μισθο να μπαίνει να γράφει ένα τοπικ τη βδομάδα?
Κoutsan είσαι τραγοπόδαρος!
Πάσχε τράβα ξυρισου ρε που θα πεις για την Παναθα!
-
Ε ρε συ,τα ειπε σωστα ο ατομος.. Αφου τα ξερουμε για το βαζελο,τα επιβεβαιωσε κι αυτος που βγηκε και χαιρετουσε τον Παπαδόπουλο.. Λοιπόν,εγω λεω οτι ο Αροστος ειναι κάποιος κοντα στα 38 που μας κανει πλακα και το χει ξανακανει.Οποιος το βρει,κερδιζει βολτα με το αγριμι.Μπορει και πατημα.
-
Είναι φανερό ότι το forum νοσεί...Δεν μπορεί ο κυρ Αρίστος να φιμώνεται παραχρήμα από τους μοδεράτορες μόλις πάει να αρθρώσει λόγο ...Θα έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστούν τις δεκάδες των οπαδών του...
-
μη κανετε αυτο το θρεντ πεδιο αντιπαραθεσεων...ας ανοιξουμε ενα θρεντ για τον αριστο παπανωτα να μιλησουμε εκει για τη προσωπικοτητα του..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μη κανετε αυτο το θρεντ πεδιο αντιπαραθεσεων...ας ανοιξουμε ενα θρεντ για τον αριστο παπανωτα να μιλησουμε εκει για τη προσωπικοτητα του..Εdit : Με κλειδωσαν... ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ κυριες και κυριοι..(αυτο ειναι απο Λεβεντη αλλα δεν πειραζει)
-
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool: -
Αυτό θα πει ρεκόρ... κλείδωμα στο ίδιο λεπτό που άνοιξε
-
ο ρεβολβερ κουκ..
-
He is on purple fire
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αυτό θα πει ρεκόρ... κλείδωμα στο ίδιο λεπτό που άνοιξεΜπορει να μην εχω ανοιξει πολλα θεματα αλλα οσα ανοιγω πιανουν τοπο!!
-
απορω ποιος ειπε να ανοιξει θρεντ για το παπανωτα..
-
απορω ποιος ειπε να ανοιξει θρεντ για το παπανωτα..Ελα ντε... Απορω τι σοι ανθρωποι υπαρχουν σ'αυτη την κοινωνια πια..
-
Εγώ έχω μια υποψία για το ποιός είναι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
He is on purple fireYes, Purple Haze!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ έχω μια υποψία για το ποιός είμαι.ποιος εισαι?
-
Εγώ έχω μια υποψία για το ποιός είΝαι.
ποιος εισαι?
Λαθάκι έκανα.
-
Εγώ έχω μια υποψία για το ποιός είμαι.
ποιος εισαι?
Προβλεπω οτι θα πει 'ο Jack Bauer'
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]