-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Τι να φας ρε παιδιά από το 15χρονο? Πλάκα κάνουμε?
ΔΕν ξερεις ο αλλος πως την βρισκει.Και στο κατω κατω αν δεν βρισκει αλλη τι να κανει?Παντως τα σημερινα 15χρονα δεν παλευονται.Ντυνονται και συμπεριφερονται για 20χρονα και βαλε.
Αυτό ισχύει. Αυτά που κάνουν στα πάρτυ τους τώρα δεν περιγράφονται...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι να φας ρε παιδιά από το 15χρονο? Πλάκα κάνουμε?Δεν τρώς βρε kid ,απλώς βλέπεις το 'γέυμα' , δεν το αγγίζεις....
Απο 18 και πάνω αρχίζεις και τσιμπάς κάτι... -
Από 16 και πάνω τρως, μέχρι τα 15 άμα τσιμπήσεις, σε τσιμπάνε και σε βάζουν μέσα.
-
Γαμωτο λαθος εποχη πηγα σχολιο - παρτυ- 5μερες κλπ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από 16 και πάνω τρως, μέχρι τα 15 άμα τσιμπήσεις, σε τσιμπάνε και σε βάζουν μέσα.Φταίω εγώ τώρα να σας μ@μήσω το τόπικ με καμιά μακροσκελή νομική ανάλυση ? ε?
Άρθρο 339
Απολάνηση παιδιών
1.Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και
γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.Edit
...Σωστά τα είχες γράψει, λάθος έκανα... Τα ξέρουμε βλέπω -
Καλά τα είπα δλδ.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Από 16 και πάνω τρως, μέχρι τα 15 άμα τσιμπήσεις, σε τσιμπάνε και σε βάζουν μέσα.
Φταίω εγώ τώρα να σας μ@μήσω το τόπικ με καμιά μακροσκελή νομική ανάλυση ? ε?
Άρθρο 339
Απολάνηση παιδιών
1.Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και
γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.αν τα θέλει ο κ@λ@ς της, πάμε στο άρθρο 340
-
Ratanplan
-
- μπρερα gta
-
μην ψαρωνεις ρε.Εκανα τεστ στο πληκτρολογιο.Εχει κολλησι.
-
-
Ποσω χρονω ειναι αυτη ρε;15; Νταξ μας κανει.Τηλεεεεφωωωνοοοο
-
-
Μην κανεις ετσι ρε.Δεν ειναι για τα μουσια σου αυτη.
-
Είναι για άλλα δικά μου...
-
Το'χει παντως.Οταν μεγαλωσει θα γινει καλυτερη!!!!!
-
Φαντάσου να είσαι ο μπαμπάς της.
-
Πολύ πλάκα έχουν αυτές οι αναλύσεις. Έτσι, έτσι πείτε όλα τα στερεότυπα που σας έρχονται στο μυαλό.
Γιατί δεν μπορεί να συζητήσει μια 22άρα με έναν 30χρονο μόνο εσείς το ξέρετε.Το θέμα είναι ότι οι πλαστικές σακούλες για τα παγάκια είναι άθλιες (άσχετο, αλλά αυτό μπήκα να γράψω). Δεν είναι δυνατόν να θες να βγάλεις ένα παγάκι και να το κυνηγάς 2 δωμάτια παραπέρα!
-
Eμένα κάτι σάνιτας που είχα πάρει δεν με προβλημάτισαν πολύ.
-
Είναι δυνατόν να είμαι τόσο άμπαλος (και σε αυτό) ;
Στο 30% των περιπτώσεων τα παγάκια καταλήγουν με ένα θεαματικό μπλουμ στον καφέ (και ο καφές έξω απ' το ποτήρι) ή στο πάτωμα.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]