-
-
Μα μωρη λαδιερα κα ιεγω για σοβαρη σχεση μιλαω. Ποτε δεν κανω ασοβαρες σχεσεις, παντα ψαχνω την συντροφικοτητα την κατανοηση την αγαπη και την διαχρονηκοτητα!
Μην μιλησεις με τον ταυρο, θα σου λεει παλι οτι ριχνει 5-5 τις γκομενες κλπ, ελα να παμε για καφε χολαργο, μετα θα παιξει κοντρακι καρεα!
-
Δε φταίει άλλος γλειώδη τύπε, εγώ φταίω που σου έδινα και συμβουλές...
-
Οχι νταξ...δεν φταις εσυ...εγω φταιω που για μια στιγμη σε ακουγα στα σοβαρα!
Ρε ανοιξτε (αμεσως ταυρε να ανοιξεις τα ποδια σου ) καινουργιο τοπικ
-
http://www.youtube.com/watch?v=6tMlAd9V ... ed&search=
pass her pulsing heart..
-
-
Ρε παιδιά, μην πλακώνεστε, είναι απλό. Ή έχει φράγκα πολλά, ή μεγάλο παλαμάρι. Τελεία και παύλα.
-
μολις εμαθα οτ ιστην θεσσαλονικη το νερο με τις μπουρμπουληθρες το λενε εμφιαλωμενο νερο....δλδ κα ιαυτο λαθος το λενε ρε φουστη μου?
Νταξ στην Αγγλια ειναι ανωμαλοι να προσεξεις πως θα παραγγειλης νερο...και στην θεσσαλονικη?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
μολις εμαθα οτ ιστην θεσσαλονικη το νερο με τις μπουρμπουληθρες το λενε εμφιαλωμενο νερο....δλδ κα ιαυτο λαθος το λενε ρε φουστη μου?Νταξ στην Αγγλια ειναι ανωμαλοι να προσεξεις πως θα παραγγειλης νερο...και στην θεσσαλονικη?
Μαλάκας είσαι;
Σόδα το λέμε. Εκτός αν είμαι εγώ ο μαλάκας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μολις εμαθα οτ ιστην θεσσαλονικη το νερο με τις μπουρμπουληθρες το λενε εμφιαλωμενο νερο....δλδ κα ιαυτο λαθος το λενε ρε φουστη μου?
Νταξ στην Αγγλια ειναι ανωμαλοι να προσεξεις πως θα παραγγειλης νερο...και στην θεσσαλονικη?
**
Μαλάκας είσαι;**Σόδα το λέμε.
Τον θανίξ ρώτα.
-
η σουρωτη νομιζω οτι εχει καποιες διαφορες..
-
Eιπα οτι πινω Apollinaris το οποιο ειναι φυσικο μεταλλικο νερο!
Δηλαδη βγαινει απο την πηγη με φυσαλιδες!
Αν επινα Tuborg θα ελεγα οτι πινω σοδα!Γενικως ολα τα νερα που βγαινουν απο την πηγη με φυσαλιδες (περιε,σαν πελεγκρινο κλπ) λεγονται ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΝΕΡΑ!
Σοδα λεγεται κανονικο νερο με ανθρακικο που μπαινει στη βιομηχανια απο μηχανημα!
Αυτο!Τερμα!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Γενικως ολα τα νερα που βγαινουν απο την πηγη με φυσαλιδες (περιε,σαν πελεγκρινο κλπ) λεγονται ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΝΕΡΑ!
Αυτο!Τερμα!
Λάθος κάνεις . Τα νερά που λές, πχ Perier, Ξυνό νερό, Σουρωτή κτλ. λέγονται Φυσικά Ανθρακούχα Μεταλλικά Νερά... το μεταλλικός πάει στο γεγονός οτι φιλτράρονται μέσα από στοιβάδες γης κ έτσι εμπλουτίζονται σε μέταλλα... το διοξείδιο του άνθρακα, σε επίπεδο ορατών φυσαλίδων. δεν έχει καμία σχέση με τα μέταλλα.
φυσικό μεταλλικό νερό λέγεται πχ το απλό νερό αύρα, το κορπή, το ζαγόρι, κτλ. το πόσιμο νερό, λέγεται κ επιτραπέζιο... αλλά αυτό ίσως να μην είναι μεταλλικό, δηλ να μην έχει φιλτραριστεί από στοιβάδες γης.
-
Το ξερω οτι λεγονται ανθρακουχα...αλλα ειναι φυσικα μεταλλικα!Δεν ειναι επιτραπεζια οπως οι σοδες!Αυτο προσπαθω να πω!
-
Η σόδα είναι σόδα. Επιτραπέζια λέγονται και μη ανθρακούχα νερά έχει να κάνει με το ποσοστό επεξεργασίας τους πριν την εμφιάλωση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Επιτραπέζια λέγονται και μη ανθρακούχα νερά έχει να κάνει με το ποσοστό επεξεργασίας τους πριν την εμφιάλωση.Το οποιο στα μη-μεταλλικα αλλα επιτραπεζια ειναι σχεδον μηδενικο!
-
To oποίο στα φυσικά μεταλλικά ( ανθρακούχα και μη ) είναι μηδενικό ενώ στα επιτραπέζια μπορεί να είναι από ελάχιστο εως και νερό βρύσης
-
Ετοιμαστείτε για λουκέτο 100άρισε και αυτό.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]