-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παπαδοπουλο θελουμε και τον Στελιο.Να υπαρχει ΤΑΞΗ κυριοι.
Και καλα ο Παπαδοπουλος... Ο Στελιος ποιος ειναι;
Βρε, διαβάστε και τα παλιά ποστ!
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Σκαραβαίος είναι το όνομα, κε Αρίστο μου, ή αλλιώς, Beattle.
Τριμέγιστε ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ δεν είναι Beattle αλλά Beetle (ενίοτε και Fusca στις αγορές της Λατινικής Αμερικής).
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Σκαραβαίος είναι το όνομα, κε Αρίστο μου, ή αλλιώς, Beattle.
Τριμέγιστε ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ δεν είναι Beattle αλλά Beetle (ενίοτε και Fusca στις αγορές της Λατινικής Αμερικής).
Γοργόνα: Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος;
Ναύτης: Όχι μόνον ζει, αλλά ακούει και...Beatles!(Ηταν τόσο πετυχημένοι, που άλλαξαν μέχρι και την ορθογραφία! )
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
............(ενίοτε και Fusca στις αγορές της Λατινικής Αμερικής).και μόλις ανακαλύψαμε από που προέρχεται η φήμη ότι τα VAG σπάνε....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
............(ενίοτε και Fusca στις αγορές της Λατινικής Αμερικής).
και μόλις ανακαλύψαμε από που προέρχεται η φήμη ότι τα VAG σπάνε....
Φούσκα.
Οι καλές ιδέες είναι απλές. -
Καλά, διάβασα μονορούφι όλο το τόπικ και γελάω μόνος μου στο γραφείο. Θα με περάσουν για χαζό.
Ο Stelios είναι ή ο Παρλιάρος (μια και μιλήσαμε για γλυκά και μπισκότα) ή ο Stelios της Easyjet. Δεν πιστεύω να εννοείτε τον Πατακό κε Αρίστο.....
-
Κε Αριστείδη, επειδή είμαι ρεαλιστής, σας λέω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει αυτοκίνητο με τα κριτήρια που ζητάτε σε αυτά τα λεφτά και να κάνει για εσάς. Θα σας προτείνω κάτι άλλο. Είναι ότι πρέπει. Απλά οραματιστείτε τον εαυτό σας οδηγεί κάτι τέτοιο και να πηγαίνετε την κυρά βόλτα.
Υ.Γ. Άμα είναι και γρήγορο το εργαλείο, αν θέλετε τα στήνετε και με το κουπέ του ανεψιού σας.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Παπαδοπουλο θελουμε και τον Στελιο.Να υπαρχει ΤΑΞΗ κυριοι.
Και καλα ο Παπαδοπουλος... Ο Στελιος ποιος ειναι;
Βρε, διαβάστε και τα παλιά ποστ!
Τα διαβασαμε
Ειναι να μην εχει κανεις δουλειες κι απεχει 5-6 μερες... Χανει τα καλυτερα -
Ψεύτη!:rtfm: :lol::lol::lol:
Ενταξει,απο ΧΑΙΒΑΝΙΑ που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον αρχιεπισκοπο απο τους ορχεις δεν περιμενα τιποτα καλυτερο.Ευχαριστω κυριοι για τις συμβουλες σας θα ξερω να σας προτιμησω κι αλλη φορα.
Αλλα,η Ελλαδα βλεπεις.Πραγματικα αναρωτουμαι ποσο μπορει να κατρακυλισει αυτος ο τοπος αλλο.Λειπει το ΣΕΒΑΣ.ξΕΡΕΤΕ ολα εσεις τα ΧΑΙΒΑΝΙΑ τι παει να πει ΣΕΒΑΣ??
δΕΝ σας το μαθανε απο τα σπιτια σας.
Ειμαι αηδιασμενος ειλικρινα απο τη συμπεριφορα μερικων εδω περα.Δεν υπαρχει κανενας υπευθυνος εδω να βαλει μια ταξη??Τελικα η πολυ δημοκρατια τον εβλαψε αυτο τον τοπο.Παπαδοπουλο θελουμε και τον Στελιο.Να υπαρχει ΤΑΞΗ κυριοι.
Μπαινει τωρα ενας ανθρωπος να ρωτησει για αμαξι και αρχιζουν τις εξυπνδαες μερικοι λες και κανουν κανεναν επιτεβγμα.Τοση αναρχια δεν οφελησε ποτε κανεναν.ΑΡΙΣΤΟΣ.
Τα μπισκότα Παπαδοπούλου εννοείται κύριε ΑΡΙΣΤΟ;
Μάλλον αυτά θα εννοεί, κι εμένα μ' αρέσουν, όπως και οι σοκολάτες! **Αυτός ο Στέλιος τι φτιάχνει άραγε ξέρουμε; **Ήξερα τον Leonidas που φτιάχνει σοκολατάκια (This is Pastaaaaaa! ), αλλά τον Στέλιο δεν τον ξέρω... Είναι και ο Stelios που παίζει στην Bolton Wanderers βέβαια, και σίγουρα τον χρειαζόμαστε κι αυτόν με τα χάλια που έχει το ελληνικό πρωτάθλημα πλέον, τι να κάνει ένας Rivaldo μόνος του, αλλά δεν βλέπω γιατί τον θέλει ο κύριος Αρίστος... Ούτως ή άλλως, ούτε καν Elantra έχει κι αυτός, μια ρημαδό-Ferrari σαν τον άλλο φτωχομπινέ τον ΣΩ2...
Τι να πεις... -
Εεεεε χμμμ... Εχω κι εναν ισολογισμο να τσεκαρω ταυτοχρονα
Τη βρηκα, παντως, τη λυση στο κουιζ... Ο Παττακος ειναι
Ολα γυρω σου γυριζουν
-
Ψεύτη!:rtfm: :lol::lol::lol:Ενταξει,απο ΧΑΙΒΑΝΙΑ που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον αρχιεπισκοπο απο τους ορχεις δεν περιμενα τιποτα καλυτερο.Ευχαριστω κυριοι για τις συμβουλες σας θα ξερω να σας προτιμησω κι αλλη φορα.
Αλλα,η Ελλαδα βλεπεις.Πραγματικα αναρωτουμαι ποσο μπορει να κατρακυλισει αυτος ο τοπος αλλο.Λειπει το ΣΕΒΑΣ.ξΕΡΕΤΕ ολα εσεις τα ΧΑΙΒΑΝΙΑ τι παει να πει ΣΕΒΑΣ??
Ειμαι αηδιασμενος ειλικρινα απο τη συμπεριφορα μερικων εδω περα.Δεν υπαρχει κανενας υπευθυνος εδω να βαλει μια ταξη??Τελικα η πολυ δημοκρατια τον εβλαψε αυτο τον τοπο.Παπαδοπουλο θελουμε και τον Στελιο.Να υπαρχει ΤΑΞΗ κυριοι.
Μπαινει τωρα ενας ανθρωπος να ρωτησει για αμαξι και αρχιζουν τις εξυπνδαες μερικοι λες και κανουν κανεναν επιτεβγμα.Τοση αναρχια δεν οφελησε ποτε κανεναν.ΑΡΙΣΤΟΣ.
Μάλλον αυτά θα εννοεί, κι εμένα μ' αρέσουν, όπως και οι σοκολάτες! **Αυτός ο Στέλιος τι φτιάχνει άραγε ξέρουμε; **Ήξερα τον Leonidas που φτιάχνει σοκολατάκια (This is Pastaaaaaa! ), αλλά τον Στέλιο δεν τον ξέρω... Είναι και ο Stelios που παίζει στην Bolton Wanderers βέβαια, και σίγουρα τον χρειαζόμαστε κι αυτόν με τα χάλια που έχει το ελληνικό πρωτάθλημα πλέον, τι να κάνει ένας Rivaldo μόνος του, αλλά δεν βλέπω γιατί τον θέλει ο κύριος Αρίστος... Ούτως ή άλλως, ούτε καν Elantra έχει κι αυτός, μια ρημαδό-Ferrari σαν τον άλλο φτωχομπινέ τον ΣΩ2...
Τι να πεις...Ο Στέλιος είναι γνωστό τι φτιάχνει : με ένα μυστρί στο χέρι δεν ήταν? Οικοδομή
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ψεύτη!:rtfm: :lol::lol::lol:
Ενταξει,απο ΧΑΙΒΑΝΙΑ που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον αρχιεπισκοπο απο τους ορχεις δεν περιμενα τιποτα καλυτερο.Ευχαριστω κυριοι για τις συμβουλες σας θα ξερω να σας προτιμησω κι αλλη φορα.
Τι να πεις...Ο Στέλιος είναι γνωστό τι φτιάχνει : με ένα μυστρί στο χέρι δεν ήταν? Οικοδομή
Αυτός που έφτιαχνε πετραδάκι-πετράδακι, ένα τσαρδάκι; Ε, τι ακόμη αυτό φτιάχνεται; Ολόκληρη πολυκατοικία θα είχε ρίξει μέχρι τώρα!
-
Ok παίδες, αρκετά.
τουοτα αβενσις η κατι αλλο?