-
Ντήζελ μπορείς να αγοράσεις;
Να προτείνω κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ; Alfa Romeo 159 Sportwagon JTDm.
-
Άμα το χαμηλώσεις, απλά θα ξύνεις τα τομάρια από την άσφαλτο, δεν θα πάρεις κάτι για τελικές.
Τέσπα, όπως και να 'χει, ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί να πάρει ευχή. Ας ξεχάσουμε ότι είμαι ολίγον τι γαλλόφιλος. Αλλά να ακούω τώρα ότι το elandra είναι τόοοσο καλό στον δρόμο όταν εγώ όσες φορές μπήκα σε αυτό γείτονα μου απορούσα πώς είναι δυνατόν αμάξι με 7k χιλιόμετρα να έχει τελειωμένα αμορτισέρ, μου φαίνεται κάπως. Και για να τελειώνω, απορώ με την γυναίκα σας, ούσα συνηθισμένη σε 16αρι eladra (105 ίππους δεν έχει δαύτο;) να ξινίζει μούτρα επειδή το 2λιτρο 407 δεν πάει μία;;;; Τι στο καλό, κηροζίνη βάζεις στο καημένο το χιουντάι;
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
Ομως μου φαινονται λιγα τα 222 χιλιομετρα/ωρα για τελικη. -
Ο χρήστης ffs έγραψε:
10 Χιλιόμετρα Χουντάι = 3 service ΣκόνταΩπα ρε έμπειρε,κόψε κάτι......
-
Μ αρέσει που κάποιοι απαντάτε σοβαρά
-
Κος ΗΙGHFIDELITY EΓΡΑΨΕ
=100.000 χιλιομετρα το χρονοΑΡΑ 8333 ΧΜ το μηνα,ΑΡΑ 277 ΧΜ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΑΡΑ 11 ΧΜ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Βλεπω εισαι καλος στους λογαριασμους κε,αλλα αυτο ολος αυτο που εβγαλες ειναι ΛΑΘΟΣ γιατι οδηγαω απο 12 χρονων το τρακτερ του παπου μου,απο 13 αμαξι,και στα 14 οδηγησα το φορτηγο του πατερα μου.Και απο 18 χρονων γυρναω ολην την ΕΥΡΩΠΗ,απο πελοποννησο μεχρι ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ με το ψυγειο.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τωρα κε,πως εγιναν τα πανω απο 4 εκταμυρρια χιλιομετρα???
Κανενα αλλο πιο εξυπνο σχολιο εχεις να κανεις???Γιατι ενα κουμπιουτερακι εχει ο καθενας!!Κοίταξε να δεις με τις απαιτήσεις που έχεις δεν νομίζω να υπάρχει στην αγορά αυτοκίνητο που να σε καλύπτει για τους εξής λογούς
- με 11 χλμ την ώρα δεν υπάρχει πλέων αμάξι στην παραγωγή
- δεν υπάρχει αμάξι με το ίδιο προφίλ λάστιχα όπως το Τρακτέρ του παππού σου για να έχει την σταθερότητα στην ευθεία που ζητάς
- Κανένα αμάξι δεν πρόκειται να σου προσφέρει την ασφάλεια που σου παρέχει το Φορτηγό
- Κανένα αμάξι δεν είναι τόσο γρήγορο και άνετο όσο το Ψυγείο με το οποίο όργωσες την Ευρώπη
Για τους παραπάνω λόγους καλυτέρα να συνεχίσεις να οδηγείς με την ταχύτητα του Τρακτέρ, την ασφάλεια του Φορτηγού και όταν με το καλό γεννηθεί το παιδί και πιάσουν οι ζέστες να εξοπλίσεις κατάλληλα το Ψυγείο με κουζίνα, μπάνιο, δυο υπνοδωμάτια και ένα play room να κυκλοφορείς με αυτό.
-
Κον ΝΙΚΟ997
Σε ευχαριστω κυριε για την προταση,θα παω να το κοιταξω σημερα τελικα το ΤΖΕΤΤΑ.Ακουγεται παρα πολυ ενδιαφερον και μου αρεσει για ειναι και πιο μικρο απο το ΠΑΣΣΑΤ.Ομως μου φαινονται λιγα τα 222 χιλιομετρα/ωρα για τελικη.Αμα το χαμηλωσω και γινει πιο αερδυναμικο μπορει να παρει λιγα χιλιομετρα παραπανω??
νικο997 θελω να πιστευω οτι το προηγουμενο σου σχολιο θα ξεχαστει μετα απο αυτο....
-
Κον ΝΙΚΟ997
Σε ευχαριστω κυριε για την προταση,θα παω να το κοιταξω σημερα τελικα το ΤΖΕΤΤΑ.Ακουγεται παρα πολυ ενδιαφερον και μου αρεσει για ειναι και πιο μικρο απο το ΠΑΣΣΑΤ.Ομως μου φαινονται λιγα τα 222 χιλιομετρα/ωρα για τελικη.Αμα το χαμηλωσω και γινει πιο αερδυναμικο μπορει να παρει λιγα χιλιομετρα παραπανω??
222 χλμ πραγματικά=235/240 στο κοντέρ!
Προσέχετε γιατί τα τελευταία χρόνια οι έλεγχοι έχουν αυξηθεί. -
Κον ΗΙΓΗΦΙΔΕΛΙΤΥ
Νεαρε που ειρονευεσαι,η ισοτιμια ειναι γνωστη στους τρακτεραδες.Σημαινει οτι θελεις μπαλακια για να οδηγησεις ενα τρακτερ αφου ειναι πολυ πιο δυσκολο στην οδηγηση του.Αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα.ΔΕιξε λιγη σεβαση στη χιουνται,που σε αξιοπιστια και σε ποιοτητα ειναι ΗΔΗ το Νο1.
Αντε πάλι!
Καλέ μου κύριε Αριστείδη...Καθότι ο υποφαινόμενος , εκτός από το να διάγει βίον ανθόσπαρτον πλέον εν Αθήναις, έχων επίσης καταγωγήν από χωρίον και οικογένειαν αγροτικήν, έχον γνώσιν άψογην περί των τρακτόρων και συναφών αγροτικών ελκυστήρων...
Θέλω να πω αγαπητέ, επειδή η οικογένεια πάντα είχε τρακτέρ στην κατοχή της, όλο και κάτι θα ξέρω κι εγώ ο πτωχός νεανίας!
Τώρα για την δυσκολία του πράγματος, ας...καγχάσω! Οσο δύσκολο και να είναι ένα τρακτέρ (που ΔΕΝ είναι πλεον...), δεν παύει να είναι ένα μηχάνημα που κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα εν τέλει!Αρα, ακόμη και αγρότης στο Θεσσαλικό κάμπο να ήσουν, ΟΣΗ και να ήταν αυτή η έρμη η ισοτιμία, ΔΕΝ κάνει διαφορά!
Γιατί τα 4μύρια χιλιόμετρα, ούτε με τρακτέρ, ούτε με φορτηγό δεν γίνονται! Μόνον με τζετ, αλλά δεν σε κόβω να οδηγούσες και τέτοιο...
Βέβαια, το να σου φαίνονται τα 223χλμ τελικής του ΤΖΕΤΤΑ (:lol: ) λίγα , μάλλον είναι περίεργο... Μήπως να αγοράσεις κανένα ΤΖΕΤ τελικά, αντί για ΤΖΕΤΤΑ; Αφού οι ικανότητές σου φαίνεται πως είναι πολύ ανώτερες, ουχί μόνον ημών, αλλά άπαντων των υπολοίπων οδηγών!
Μόνον αεροπλάνο θα σε ικανοποιήσει πλέον αγαπητέ, τα αυτοκίνητα τα έχεις ξεπεράσει!Α, ξέχασα την Hyundai... Αντε, να ...καταπιώ τα περί αξιόπιστιας (τεράστια μας τα έχετε κάνει, αλλά τέσπα....), αλλά την έρμη την ποιότητα, ΠΟΥ την είδες; Στο Elantra; Θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Δεν σε παραξενεύει που κανείς δεν το αγοράζει το έρμο;
-
[quote='drdino'] Και για να τελειώνω, απορώ με την γυναίκα σας, ούσα συνηθισμένη σε 16αρι eladra (105 ίππους δεν έχει δαύτο;) να ξινίζει μούτρα επειδή το 2λιτρο 407 δεν πάει μία;;;;quote]
Δεν μας ειπε στο ονομα της θα το γραψει?
-
κύριε ΝΙΚΟ997 σε ευχαριστω παρα πολυ για την διευκρινηση,κι εγω για το ποσα χιλιομετρα δειχνει το κοντερ εννοουσα.Αμα δειχνει 240 ολα ειναι τελεια.
κε ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ δεν καταλαβαινω γιατι πεταγεσαι λεγοντας κουφια λογια??Εχεις κατι χρησιμο να προσφερεις στη συζυτηση??Αν ναι,να σε ακουσουμε με χαρα.
κε ΙΟΑΝΝΙΣΤΣΑ εισαι πλακατζης και μα αρεσεις!!Γελασα πολυ με αυτα που γραφεις,εχεις γουστο.
κε DRDINO,να σου εξηγησω τι συνβενει.Η γυναικα τοσα χρονια πριν παντρευτουμε για ενα μονο πραμα γκρινιαζει (για πολλα γκρινιαζει,αλλα γυρω απο τα αμαξια εννοω),γιατι το ΕΛΑΝΤΡΑ ειναι αργο και γιατι δεν εχουμε πιο γρηγορο αμαξι.Εχει δικιο.Μολις μπηκα στο κουπε τουρμπο του ανηψιου και σε εκεινη τη μερσεντες ταξι που πηγαινε με 240 καταλαβα οτι για εμας που εχουμε οργωσει την ευρωπη και εχουμε καποιο ταλεντο στην οδηγηση,αδικουμαστε με τα πιο αργα αμαξια και θελουμε γκαζι.Πιστευω επισης οτι το ειναι πιο ασφαλες να εχεις γρηγορο αμαξι και να μη χανεις το χρονο σου στο δρομο και να κανεις και προσπεραμσματα γρηγορα.
Και λεω στον εαυτο μου,θα παρεις πυραυλο μετα το ΕΛΑΝΤΡΑ.Ετσι εχουν τα πραγματα.κε ΚΟΤΕΤΣΙ,ντιζελ δεν μπορω να παρω αλλα δεν μου αρεσουν κιολα γιατι ακουγεται το τακα-τακα και μου θυμιζει ταριφα!!
-
Κον G60Σε ευχαριστω για την προταση,αλλα δεν μου αρεσουν τα νεκροβαγονα αγαπητε φιλε.Για τα σουμπαρου που λες,εχω δει πολλους γυφταραιους να τα οδηγουνε,περισσοτερους απο οτι τουοτα.
Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη.
Απλά θα σου πω τη δική μου γνώμη.
Να ξέρεις ότι πέρα απο το αν τα οδηγάνε γύφτοι ή μη, η πραγματική αξία του κάθε αυτοκινήτου δεν καθορίζετε από αυτό.Και τα toyota και subaru έχουν την δική τους διαφορετική αξία γι' αυτό που είναι.
Μην κολάς λοιπόν σε ταμπέλες και μάρκες γιατί τη μόστρα δε σου την πληρώνει κανείς απο αυτούς που ενδεχομένως να κριτικάρουν αρνητικά την όποια σου επιλογή.ΕΣΥ πληρώνεις ΕΣΥ θα πρέπει να ευχαριστηθείς στο έπαρκο την αξία τουτοκινήτου σου,άσχετα την μάρκα.
Εξάλλου οι προτεραιότητες που έθεσες αντικατοπτρίζουν έναν 'κοινό' θα έλεγα αγοραστή που αναζητά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε όποιον κατασκευαστή σου τα προσφέρει κι όχι σε έναν αγοραστή που ψάχνει να βρεί το ιδανικό
του μέσω του κύρους που ενδεχομένως να έχει μια εταιρία.Στα 30 χιλιάρικα πιστεύω ;oti το legacy είναι άριστη επιλογή και υπάρχει και σε σεντάν αφου δε θες νεκροβάγκονα όπως λες αλλά πίστεψέ με είναι παρεξηγημένα αυτοκίνητα στην ελλάδα ως στέισον εδώ και δεκαετίες.
Το λέω και πάλι,μην ψάχνεις να βρείς την προσωπικότητά σου μέσα απο το αυτοκίνητο.
Απο κει και πέρα θα σου έλεγα να δεις το accord και σε ευρωπαικό επίπεδο passat,A4.
Πάνω απ' όλα όμως δοκίμασέ τα για να δεις ότι τα περιφρονείς πολύ άδικα. -
κε DRDINO,να σου εξηγησω τι συνβενει.Η γυναικα τοσα χρονια πριν παντρευτουμε για ενα μονο πραμα γκρινιαζει (για πολλα γκρινιαζει,αλλα γυρω απο τα αμαξια εννοω),γιατι το ΕΛΑΝΤΡΑ ειναι αργο και γιατι δεν εχουμε πιο γρηγορο αμαξι.Εχει δικιο.Μολις μπηκα στο κουπε τουρμπο του ανηψιου και σε εκεινη τη μερσεντες ταξι που πηγαινε με 240 καταλαβα οτι για εμας που εχουμε οργωσει την ευρωπη και εχουμε καποιο ταλεντο στην οδηγηση,αδικουμαστε με τα πιο αργα αμαξια και θελουμε γκαζι.Πιστευω επισης οτι το ειναι πιο ασφαλες να εχεις γρηγορο αμαξι και να μη χανεις το χρονο σου στο δρομο και να κανεις και προσπεραμσματα γρηγορα.
Και λεω στον εαυτο μου,θα παρεις πυραυλο μετα το ΕΛΑΝΤΡΑ.Ετσι εχουν τα πραγματα.Εγώ μετά από όλα αυτά νομίζω πως το ...ανηψάκι του Random έχει φτιάξει δικό του λογαριασμό πλέον... Αλλιώς....welcome to the twilight zone!
-
κύριε ΝΙΚΟ997 σε ευχαριστω παρα πολυ για την διευκρινηση,κι εγω για το ποσα χιλιομετρα δειχνει το κοντερ εννοουσα.Αμα δειχνει 240 ολα ειναι τελεια.κε ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ δεν καταλαβαινω γιατι πεταγεσαι λεγοντας κουφια λογια??Εχεις κατι χρησιμο να προσφερεις στη συζυτηση??Αν ναι,να σε ακουσουμε με χαρα.
κε ΙΟΑΝΝΙΣΤΣΑ εισαι πλακατζης και μα αρεσεις!!Γελασα πολυ με αυτα που γραφεις,εχεις γουστο.
Και λεω στον εαυτο μου,θα παρεις πυραυλο μετα το ΕΛΑΝΤΡΑ.Ετσι εχουν τα πραγματα.κε ΚΟΤΕΤΣΙ,ντιζελ δεν μπορω να παρω αλλα δεν μου αρεσουν κιολα γιατι ακουγεται το τακα-τακα και μου θυμιζει ταριφα!!
Το γέλιο πρέπει να δίνεται απλόχερα και από τις δυο πλευρές, όχι μόνο από την μία.
-
edit
διπλόν πώστ -
κε G70 εχεις δικαιο σε οσα λες και μου φαινονται λογικα,αλλα βλεπεις εχω κι εγω τα κοληματα μου!!
Τωρα κλινω προς το τζεττα,που μου ειπε κι κος ΝΙΚΟΣ997,πιστευεις οτι ειναι καλυτερη επιλογη σαν αμαξι απο το πασσατ??κε ΗΙΓΗΦΙΔΕΛΙΤΥ,θελω να πιστευω οτι καταλαβες νεαρε μου τι εννοουσα με το τρακτερ.ΤΟτες εκεινα τα χρονια ηταν παρα πολυ δυσκολα στην οδηγηση,σου εβγαινε εξω το κωλαντερο με το το συμπαθειο για να γυρισεις την τιμονα.Για τη χιουνται επιμενω πως εχει αφταστη ποιοτητα πλαστικων και συναρμογη.Πηγαινε μια βολτα προς τη χιουνται και θα το διαπιστωσεις και ο ιδιος.ΔΕ ΣΠΑνε δε χαλανε αγαπητε.Εχεις μπει σε ΤΟΥΣΚΟΝ να δεις ποιτοτητα??
-
κε G70 ....Aρχίζω και προβληματίζομαι
-
καταλαβα οτι για εμας που εχουμε οργωσει την ευρωπη και εχουμε καποιο ταλεντο στην οδηγηση,αδικουμαστε με τα πιο αργα αμαξια και θελουμε γκαζι. -
κε G60 ζητω συγνωμην για το λαθος απλα το 7 εθναι διπλα στο 6 και το πατησα καταλαθος.
-
...Για τη χιουνται επιμενω πως εχει **αφταστη ποιοτητα πλαστικων και συναρμογη.**Πηγαινε μια βολτα προς τη χιουνται και θα το διαπιστωσεις και ο ιδιος.ΔΕ ΣΠΑνε δε χαλανε αγαπητε.Εχεις μπει σε ΤΟΥΣΚΟΝ να δεις ποιτοτητα??Να και κάτι που άκουσα για πρώτη φορά στη ζωή μου...
τουοτα αβενσις η κατι αλλο?