-
Ένας που πάει για πρωταθλητισμό νομίζω ότι πρέπει να μπορεί να πειθαρχήσει στον εαυτό του και εντός αλλά και εκτός πίστας. Αλλιώς.....
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ένας που πάει για πρωταθλητισμό νομίζω ότι πρέπει να μπορεί να πειθαρχήσει στον εαυτό του και εντός αλλά και εκτός πίστας. Αλλιώς.....Όταν τα 'κανε αυτά καλύτερα πήγαινε και με υποδεέστερο-αναξιόπιστο μονοθέσιο..ρε μπας και τα 'κοψε, τον έχει απορροφήσει ο συζυγικός βίος και γι' αυτό κοιμάται όρθιος?
-
Ο μόνος που πραγματικά θα νιώθει τρισευτυχισμένος για την... 'αχρηστεία' του Κίμι, θα πρέπει να είναι ο Σουμάχερ! (Προσωπικά πιστεύω μάλιστα, ότι ο Σουμάχερ 'μεθόδευσε' τη μεταγραφή του Κίμι στη Φερράρι για ευνόητο λόγο!).
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ένας που πάει για πρωταθλητισμό νομίζω ότι πρέπει να μπορεί να πειθαρχήσει στον εαυτό του και εντός αλλά και εκτός πίστας. Αλλιώς.....Εφόσον οι εκτός πίστας δραστηριότητες του δεν τον επηρεάζουν, γιατί να είναι συγκρατημένος ή να μην κάνει ότι θέλει?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ένας που πάει για πρωταθλητισμό νομίζω ότι πρέπει να μπορεί να πειθαρχήσει στον εαυτό του και εντός αλλά και εκτός πίστας. Αλλιώς.....
Εφόσον οι εκτός πίστας δραστηριότητες του δεν τον επηρεάζουν, γιατί να είναι συγκρατημένος ή να μην κάνει ότι θέλει?
Ας κάνει ότι θέλει. Εξάλλου στην Ισπανία ο Kimi δεν ήταν που παράτησε την ομάδα και πήγε στο ξενοδοχείο να την αράξει; Όσο για το Σούμι δεν είναι μόνον αυτός ευτυχισμένος. Εϊναι και η Mclaren
Εξέλιξη πρωταθλήματος F1