-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eντάξει ρε Ανδρέα, μην φτάνουμε και στα άκρα. Δεν θα κάνεις χωρίστρα να πούμε κάτω.Καμια μπουκλίτσα την χρειάζεστε για να στρωσετε χαρασκτηρα κι'οι δυο σας!!!
'με το καπέεετανακι
που'χε ντουγκλα το μουστααακι
τα μιλήσαμέεεεεε
τα συμφωνήσαμεεεε' -
Υπάρχει μια έκφραση που λέει 'τόσο, ώστε'.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η φυσική εμφανιση της γυναίκας,εμπεριέχει και τρίχες στα πόδια,μουστακι,τρίχες στη μασχάλη,κ.λ.π. καλούδια.Είστε σίγουροι οτι τα θελετε αυτα;
Για βάψιμο μιλήσαμε εγώ και ο νταχτιριντίνος, όχι για περιποίηση. Θέλουμε να είναι περιποιημένες ( ) αλλά όχι να είναι υπερβολικά βαμμένες. Αυτό.
-
δηλαδη να απολαμβανεις τη θεα και χωρις βαψιμο...μαιστα....
-
παιδες παρακαλω την βοηθεια σας!θυμαστε ενα χορευτικο τεκνο αρχες 90 με ρεφραιν εκστασι-εκστανο??οι γενια του 70 σιγουρα!!
ποιος το ελεγε αυτο το κομματι??και σιγουρα δεν λεγοταν εκστασι εκστανο...για να μας δυσκολευουν την ζωη κανουν αλλο τιτλο απο το ρεφραιν -
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
παιδες παρακαλω την βοηθεια σας!θυμαστε ενα χορευτικο τεκνο αρχες 90 με ρεφραιν εκστασι-εκστανο??οι γενια του 70 σιγουρα!!
ποιος το ελεγε αυτο το κομματι??και σιγουρα δεν λεγοταν εκστασι εκστανο...για να μας δυσκολευουν την ζωη κανουν αλλο τιτλο απο το ρεφραινChimo Bayo - Esta Si Esta No
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πέφτει photoshop είπαμε. Δες αυτό:
Youtube VideoΣε λίγο δε θα χρειάζονται καν το αρχικό μοντέλο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η φυσική εμφανιση της γυναίκας,εμπεριέχει και τρίχες στα πόδια,μουστακι,τρίχες στη μασχάλη,κ.λ.π. καλούδια.
Είστε σίγουροι οτι τα θελετε αυτα;
Για βάψιμο μιλήσαμε εγώ και ο νταχτιριντίνος, όχι για περιποίηση. Θέλουμε να είναι περιποιημένες ( ) αλλά όχι να είναι υπερβολικά βαμμένες. Αυτό.
+1.000. ... .000
Για βαψημο μιλαμε, οχι για περιποιηση....
Απο τις βλεφαριδες και μετα ηγυναικα δεν πρεπει να χει ουτε μια τριχα!
Εμενα με πιανει το στομαχι μου με το lip gloss που βαζουν.... Ημαρτον -
Και το βαψιμο,και η αποτρίχωση,αποτελούνε μέρος του γυναικείου καλλωπισμού.
Οπως και το ντύσιμο,όπως και το χτενισμα,όπως και τα διάφορα 'λούσα' που φορανε,όπως και η προσθετική με σιλικόνες
Ολα τους προσθετουνε θηλυκότητα.Το ότι υπάρχει για όλους μας κάποιο όριο στον καλλωπισμό τους,δεν σημαίνει ότι εμεις τις θελουμε με 'φυσική' εμφανιση.Αυτο δεν υφίσταται πουθενα. Η γυναίκα είναι θηλυκό μόνο όταν περιποιείται την εμφανισή της.Εαν την παραμελήσει ειναι Γ.Τ.ΜΠ.
-
Κοίταξε. Όταν αποτριχώνεσαι, δεν βάζεις κάτι ξένο επάνω σου. Πώς να στο εξηγήσω αλλιώς, δεν ξέρω. Με ξενερώνει απίστευτα το 'τεχνητό' που εκπέμπει το τρελό μακιγιάζ, 15 στρώσεις μέικ απ, κονσίλερ και δν ξέρω γω τι άλλο. Το να βγάλει το μονόφρυδο δεν με χαλάει, γιατί στα μάτια μου την ομορφαίνει. Το σοβάτισμα όχι..
και για να πω την αμαρτία μου, το μόνο που μου αρέσει από τέτοιο τεχνητό πράμα είναι λίγο (πολύ ελαφριά όμως) eye liner...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οπως και το ντύσιμο,όπως και το χτενισμα,όπως και τα διάφορα 'λούσα' που φορανε,όπως και η προσθετική με σιλικόνες
Ολα τους προσθετουνε θηλυκότητα.Το ότι υπάρχει για όλους μας κάποιο όριο στον καλλωπισμό τους,δεν σημαίνει ότι εμεις τις θελουμε με 'φυσική' εμφανιση.Αυτο δεν υφίσταται πουθενα. Η γυναίκα είναι θηλυκό μόνο όταν περιποιείται την εμφανισή της.Εαν την παραμελήσει ειναι Γ.Τ.ΜΠ.
Για Τα Μπαζα;;;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αμα η γυναικα δεν εχει θηλυκοτητα HUNTER μονο την συσκευασια αλαζεις . Να μην παω σε παραδειγματα για να σε πεισω (Αποστολακη-διαμαντοπουλου) . Δυστυχως εισαι πολυ λαθος φιλε μου
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
[
Αμα η γυναικα δεν εχει θηλυκοτητα HUNTER μονο την συσκευασια αλαζεις . Να μην παω σε παραδειγματα για να σε πεισω (Αποστολακη-διαμαντοπουλου) . Δυστυχως εισαι πολυ λαθος φιλε μουΤαδε εφη ΓΙΩΡΓΟΣ 123
Δεν ξερω ποιές ειναι οι κυρίες που μου λές εσυ,εγω θα επιμείνω.Αν έχει τριχες στη μασχαλη,δε πά να'ναι και η αντζολίνα Τζελί.Σας τη χαρίζω!!!
-
Δίκιο έχει ο Γιώργος. Χωρίς έμφυτη θηλυκότητα, ό,τι και αν κάνει, όσο κιλό Σοβατέξ και αν βάλει, δεν θα φτάσει την Μπελούτσι ας πούμε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
Αμα η γυναικα δεν εχει θηλυκοτητα HUNTER μονο την συσκευασια αλαζεις . Να μην παω σε παραδειγματα για να σε πεισω (Αποστολακη-διαμαντοπουλου) . Δυστυχως εισαι πολυ λαθος φιλε μουΤαδε εφη ΓΙΩΡΓΟΣ 123
Δεν ξερω ποιές ειναι οι κυρίες που μου λές εσυ,εγω θα επιμείνω.Αν έχει τριχες στη μασχαλη,δε πά να'ναι και η αντζολίνα Τζελί.Σας τη χαρίζω!!!
Ενταξει δεν ειπαμε να ειναι και απλυτες
οι κυριες ειναι δυο βουλευτινες .
Αμα ειναι η σαρλιζ θερον , ουμα θερμαν , κεητ μπλανσετ , γιατι αυτη που ανεφερες δεν ειναι θηλυκο
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κοιταξτε τι βρηκα!!!!
Οταν χαιρετάει η Τζούλι Ρόμπερτς,το κάνει επειδή θελει να αναπνεύσει το κουνάβι που κρυβει στις μασχαλες της -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κοιταξτε τι βρηκα!!!!
Οταν χαιρετάει η Τζούλι Ρόμπερτς,το κάνει επειδή θελει να αναπνεύσει το κουνάβι που κρυβει στις μασχαλες τηςΚαπως έτσι ήταν οι Πολωνεζες πρίν 40 χρόνια ρε γμτ.
(τι με βαζετε να ψαχνω νυχτιάτικα στο ίντερνετ ρε!!!)
Μπιαχχχχχχ
Σκινηκο με πρωην.
Εχει γινει η κατασταση, εχουμε αρχησει να απομακρυνουμε αχρηστα πραγματα...ρουχα και τα σχετικα...
Και τσουπ, βγαζει και το στριγκ...και να το δασος χαιδαριου....
Ουτε οι διδυμοι πθργοι δεν επεσαν τοσο γρηγορα.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σκινηκο με πρωην.
Εχει γινει η κατασταση, εχουμε αρχησει να απομακρυνουμε αχρηστα πραγματα...ρουχα και τα σχετικα...
Και τσουπ, βγαζει και το στριγκ...και να το δασος χαιδαριου....
Ουτε οι διδυμοι πθργοι δεν επεσαν τοσο γρηγορα.... -
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#4]