-
Εσύ να της μάθεις (ξε)σκί....
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
H συνεωτευξη που σας έλεγα στον πρωταθλητη
Ρια Αντωνίουειναι 3 χρονια μικροτερη απο μενα η κοπελιτσα
Εμένα πάλι θα μπορούσε να ήταν και κόρη μου....
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Καλή η Ρία αλλά θέλει βελτιώσεις στο σώμα. Φεμφαταλίζει πάντως!Αυτό το κοριτσάκι πως σας φαίνεται?
Καλοοοοοο..........Για τους κακεντρεχείς που θα πούνε τι μπάζο μας έβαλες απλά θα αναφέρω ότι το εν λόγω κοριτσάκι οδηγάει το παρακάτω τουτούνι στο ίντι με μεγαλύτερη επιτυχία από ότι οι άντρες συνάδελφοι της!!!!!!! Το όνομα αυτηνής Danica Patrick...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Για τους κακεντρεχείς που θα πούνε τι μπάζο μας έβαλες απλά θα αναφέρω ότι το εν λόγω κοριτσάκι οδηγάει το παρακάτω τουτούνι στο ίντι με μεγαλύτερη επιτυχία από ότι οι άντρες συνάδελφοι της!!!!!!! Το όνομα αυτηνής Danica Patro...Ξέρει αυτός...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
β) Δεν παραγράφεται καθόλου.Που ξέρεις, μπορεί να υπάρχει στο forum κανένας ωραίος καθηγητής, πρόθυμος να της κάνει Αγγλικά ώστε να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτη την διεθνή της καριέρα.
Με σενα πρεπει να συζητισουμε σοβαρα καποια στιγμη το θεμα με τις μαθητριες.....
α)19
β)αμελητέο ερώτημα, παραγράφεταιΑααα!!
Παρακαλείται ο χρήστης Wegner όπως ποστάρει φώτο από μια ξανθιά με see through χλαμύδα που εθεάθη στον αγώνα της εθνικής με την Πορτογαλία στο μπάσκετ.
ΕυχαριστώWagner
Το βλεπα στο Venue στη Γλυφαδα...και απλα τσεκαρα το σκορ που και που.
Δεν προλαβαινα να τσεκαρο και τις κερκιδες:(
Η θεα απο το 'μπαλκονι' του Venue, οταν κλεινουν τα καταστηματα, ειναι απιστευτηΚαι πόσων χρόνων είναι είπαμε; Αγγλικά ξέρει;
19 ειναι...και για να ναι στα καλλιστεια... Μαλλον ξερει και Αγγλικουλια
-
Και γαλλικά και θέλει να σώσει τον κόσμο...
-
Η κυρια γλωσσα πρεπει να γινει η Ισπανικη..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και γαλλικά και θέλει να σώσει τον κόσμο...Την παγκόσμια ειρήνη θέλει, δεν είναι ο Jack Bauer να σώσει τον κόσμο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η κυρια γλωσσα πρεπει να γινει η Ισπανικη..Οχι....
αν μιλαμε για την Ρια.... Αλλη πρεπει να γινει η κυρια γλωσσα της, αλλα θε γινω προστυχος! -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Και γαλλικά και θέλει να σώσει τον κόσμο...
Την παγκόσμια ειρήνη θέλει, δεν είναι ο Jack Bauer να σώσει τον κόσμο.
Με φώναξε κανείς;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
α)19
β)αμελητέο ερώτημα, παραγράφεταιΑααα!!
Παρακαλείται ο χρήστης Wegner όπως ποστάρει φώτο από μια ξανθιά με see through χλαμύδα που εθεάθη στον αγώνα της εθνικής με την Πορτογαλία στο μπάσκετ.
ΕυχαριστώΔεν ειμαι ο χρηστης Wegner (:lol: ) αλλα κατι βρηκα
-
ο γκαλης ειναι αυτος?
-
Noμίζω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Noμίζω.Τι νομιζεις ρε; Αυτος ειναι,εννοειται...
-
-
Καλά ο Νικόλας μην δει ξανθιά βραχυκυκλώνει...
-
Και τώρα ένα δύσκολο το οποίο θα παίξει διατμηματικό με τον 'Ποδόσφαιρο-Ομάδες κλπ'.
Όποιος μπορεί να βρει και να ποστάρει φώτο της γυναίκας του Βούλη.
Εδώ σας θέλω... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και τώρα ένα δύσκολο το οποίο θα παίξει διατμηματικό με τον 'Ποδόσφαιρο-Ομάδες κλπ'.
Όποιος μπορεί να βρει και να ποστάρει φώτο της γυναίκας του Βούλη.
Εδώ σας θέλω...με επεξηγηματική λεζάντα ποιος/οι σκόραραν στην εστία
-
Ευκολο...
-
just do it
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#4]