-
Αν είναι πάντως μόνο για τη visa το πιο απλό είναι να κατέβουν αεροπορικώς και να επιστρέψουν αυθημερόν, αν κλείσουν το εισιτήριο αρκετά νωρίς κάνει 80 ευρώ το άτομο (με επιστροφή), που είναι περίπου στα ίδια λεφτά με το να διανυκτερεύσουν. Και το μετρό από το αεροδρόμιο πάει κατευθείαν στο μέγαρο μουσικής (πρεσβεία).
Αν έχουν ήδη κλείσει ραντεβού στην πρεσβεία, μπορούν να πάνε με νυκτερινό τρένο, και να γυρίσουν αυθημερόν, αλλά είναι πιο μεγάλη ταλαιπωρία.
Αν επιμένουν στη διανυκτέρευση, εγώ κάποτε είχα μείνει στο Elisabeth, που είναι στη γειτονιά του President (Aμπελόκηποι), όταν είχα μείνει ήταν περίπου μισή τιμή από το President.
-
Καλύτερα να βρουν ένα στα Ιλίσια, ιδανικά στη Μιχαλακοπούλου. Στο μυαλό μου έρχονται τα Hilton, Caravel, Holiday-Inn, Best Western Ilisia, Riva, Stratos Vassilikos. Όλα αυτά είναι ακριβότερα από τον προϋπολογισμό τους, αλλά η γειτονιά έχει πολλά. Από αυτά που ανέφερα το φθηνότερο πρέπει να είναι το Ilisia. Κατεβαίνουν με το μετρό στο Μέγαρο Μουσικής, πάνε με τα πόδια στο ξενοδοχείο και στην πρεσβεία και ξαναφεύγουν με το μετρό για το αεροδρόμιο.
Α, τώρα είδα και το Αθηναΐς που είναι 3ης κατηγορίας, Βασ.Σοφίας 99.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ προτείνω το president. Έχω μείνει εκεί 3 φορές για να βγάλω βίζα, και άλλες 10 φορές για άλλους λόγους και ποτέ δεν με απογοήτευσε.Νομιζω οτι οντως ειναι η καλυτερη λυση. Σχετικα κοντα απο το σταθμο Λαρισης και σχετικα κοντα στην πρεσβεια. Εχω μεινει αρκετες φορες χώρια που αν σε βαλουν ψηλα θα ατενιζεις σχεδον ολη την Αθηνα. Το κακο ειναι οτι εχει φασαρια απο την Κηφησιας.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Σκακιστής είσαι?
Οχι, ταβλαδόρος!
-
Eυχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Sorry εάν σας ζάλισα, μάλλον θα καταλήξω σε αυτό που είναι κοντά στο σταθμό των τραίνων.
Το κόστος του είναι μόνο 60
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και το Park στην Αλεξανδρας ειναι, νομιζω, ΟΚ475 ευρά τη βραδυά το δίκλινο (τιμή πόρτας)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ προτείνω το president. Έχω μείνει εκεί 3 φορές για να βγάλω βίζα, και άλλες 10 φορές για άλλους λόγους και ποτέ δεν με απογοήτευσε.+1. Ωραίο ξενοδοχείο, καλή περιοχή, με τα πόδια στην πρεσβεία ή βραδυνή βόλτα.
Με λίγο παζάρι στο τηλέφωνο, πληρώσαμε 75 ευρώ το δίκλινο το Φεβρουάριο που μας πέρασε (τότε δεν ήταν η έκθεση, Ισαάκ;)
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ προτείνω το president. Έχω μείνει εκεί 3 φορές για να βγάλω βίζα, και άλλες 10 φορές για άλλους λόγους και ποτέ δεν με απογοήτευσε.
+1. Ωραίο ξενοδοχείο
+1
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ προτείνω το president. Έχω μείνει εκεί 3 φορές για να βγάλω βίζα, και άλλες 10 φορές για άλλους λόγους και ποτέ δεν με απογοήτευσε.
+1. Ωραίο ξενοδοχείο, καλή περιοχή, με τα πόδια στην πρεσβεία ή βραδυνή βόλτα.
Με λίγο παζάρι στο τηλέφωνο, πληρώσαμε 75 ευρώ το δίκλινο το Φεβρουάριο που μας πέρασε (τότε δεν ήταν η έκθεση, Ισαάκ;)
Αλήθεια έ? Παζάρι δια τηλεφώνου?? Άς το προσπαθήσω.....
-
Σόρρυ για το αδιάκριτο, αλλά πόσα λεφτά είναι διατεθιμένοι να ξοδέψουν;
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Αλήθεια έ? Παζάρι δια τηλεφώνου?? Άς το προσπαθήσω.....Πες πως πας συστημένος από τακτικό πελάτη τους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σόρρυ για το αδιάκριτο, αλλά πόσα λεφτά είναι διατεθιμένοι να ξοδέψουν;Μεταξύ 60-80 τη βραδιά...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
+1. Ωραίο ξενοδοχείο
+1
+1
Έχω μείνει κι εγώ με
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
+1. Ωραίο ξενοδοχείο
+1
+1
Έχω μείνει κι εγώ με
-
Νομίζω πάντως πως η καλύτερη λύση είναι το Στάνλει (ή όπως αλλιώς λέγεται) στο Μεταξουργείο. Δίπλα στο σταθμό του τρένου, και πάνω στο μετρό, άρα σε 15 λεπτά είσαι στην περσβεία, μισός χρόνος (η και λιγότερο) από ταξί.
-
το president ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του...
και δεν ειναι τοσο ακριβο οσο λεει νικ..παρτους τηλεφωνο..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το president ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του...και δεν ειναι τοσο ακριβο οσο λεει νικ..παρτους τηλεφωνο..
Mάλλον αυτό θα κάνω, κι άν δεν ικανοποιηθώ από την τιμή θα δοκιμάσω την παραπάνω λύση του φθηνότερου ξενοδοχείου...
-
Τα door prices (όπως και γενικά οι επίσημες τιμές) στα ξενοδοχεία είναι πάρα πολύ φουσκωμένα συνήθως. Αυτό γιατί, νομικά δεν μπορούν να ζητήσουν μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη, οπότε για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης κάνουν αυτό το πράγμα. Σε περιόδους χαμηλής ζήτησης βρίσκεις κατά πολύ μικρότερες τιμές από αυτές.
-
ψαξτε την γιατι γενικα αποσο ξερω μαζευει πολυ κοσμο και ο φανκυς βρηκε με τα 1000 ζορια δωματιο...
-
Για το President 80 ευρώ το δίκλινο θυμάμαι και γω από πέρσυ το Πάσχα που έμεινα εκεί. Έχει και πάρκινγκ (αλλά το πληρώνεις ξεχωριστά).
Διαμονή στην Αθήνα