-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για το President 80 ευρώ το δίκλινο θυμάμαι και γω από πέρσυ το Πάσχα που έμεινα εκεί. Έχει και πάρκινγκ (αλλά το πληρώνεις ξεχωριστά).13 ευρώ το 24ωρο αλλά τρως πρωινό του σκασμού, σε σημείο που θες να ξαναφάς ...το άλλο πρωί
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Για το President 80 ευρώ το δίκλινο θυμάμαι και γω από πέρσυ το Πάσχα που έμεινα εκεί. Έχει και πάρκινγκ (αλλά το πληρώνεις ξεχωριστά).
13 ευρώ το 24ωρο αλλά τρως πρωινό του σκασμού, σε σημείο που θες να ξαναφάς ...το άλλο πρωί
Δεν θυμάμαι τιμή (ούτε το πρωινό), αλλά είναι πολύ αγχολυτικό να έχεις πάρκινγκ, ειδικά στη συγκεκριμένη περιοχή. Άρα τα αξίζει, δεν είναι δα και κάνα τεράστιο ποσό.
Μα καλά, όλοι οι μη Αθηναίοι έχουμε μείνει εκεί;
-
Μια που πριν 3 ημέρες έμεινα εκεί, να δώσω οδηγίες...
85 ευρώ τη βραδιά με πρωινό (τώρα, που το σκέφτομαι κάποιο μέλος του φόρουμ καρπώθηκε 15 ευρώ αβάντα που έδωσα για να μου πληρώσει το δωμάτιο), πάρκινγκ ξεχωριστό και φυσικά ακριβό (μόνο την ιστορική 17/11 το έβαλα εκεί μέσα, μετά από 500km ταξίδι, ένα τράκο ΜΕΣΑ στον Λεβέντη, 1300 ευρώ ζημιά απλήρωτη, 200+ km υπό βροχή και με στραβό τιμόνι, 50 km υπό ομίχλη Έβερεστ και 1 ώρα 5 λεπτά για Χολαργό - Αμπελόκηπους μέσω Μεσογείων, ενώ η Κηφισίας χτυπούσε 100αρες). Η περιοχή παλεύεται για πάρκινγκ, ακόμα και δύσκολες ώρες. Εγώ στις 14 απομακρύνσεις μου από την περιοχή, σε 1 μόνο δεν βρήκα και αναγκάστηκα να κάνω 20 λεπτά βόλτες. Στις υπόλοιπες, όλες στο δρόμο δίπλα στο ξενοδοχείο (ναι, εκείνο το κωλόστενο με φανάρι επί της Κηφισίας).
Για τον Μάιο πολύ δύσκολα βρίσκεις δωμάτιο, όπως και αρχές Ιουνίου γιατί η Αθήνα γεμίζει λόγω εκθέσεων και εκδηλώσεων. Μόνο μέσω τουριστικού πρακτορείου βρίσκεις με 80 κάτι ευρώ, αλλιώς βγαίνει από 90 και πάνω (δεν ξέρω πόσο πάνω) πλέον.
Αν σας πούνε ότι δεν υπάρχει δωμάτιο, δοκιμάστε σε άλλο τουριστικό γραφείο. Η επιτυχία είναι εγγυημένη - προφανώς δεν έχουν αρκετά δυνατό κονέ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
(τώρα, που το σκέφτομαι κάποιο μέλος του φόρουμ καρπώθηκε 15 ευρώ αβάντα που έδωσα για να μου πληρώσει το δωμάτιο), πάρκινγκ ξεχωριστό και φυσικά ακριβό (μόνο την ιστορική 17/11 το έβαλα εκεί μέσα, μετά από 500km ταξίδι, ένα τράκο ΜΕΣΑ στον Λεβέντη, 1300 ευρώ ζημιά απλήρωτη, 200+ km υπό βροχή και με στραβό τιμόνι, 50 km υπό ομίχλη Έβερεστ και 1 ώρα 5 λεπτά για Χολαργό - Αμπελόκηπους μέσω Μεσογείων, ενώ η Κηφισίας χτυπούσε 100αρες).
Aιδεσιμώτατε, είχατε ξεμείνει από λιβάνι εκείνη την ημέρα;
-
Holiday Inn στην Μιχαλακοπουλου
και ενα αλλο διπλα στο Χιλτον που δεν θυμαμαι πως το λενε και μαλλον ειναι φθηνο.αλλιως σε κανα Youth Hostel για να τους μεινουν και λεφτα για ταξι αφου δεν θελουν μετρο.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Aιδεσιμώτατε, είχατε ξεμείνει από λιβάνι εκείνη την ημέρα;Παρ'ότι άνθρωπος του Θεού, ο φίλος μου από τη Φιλιππιάδα που δεν μπορούσε να σηκώσει το πόδι από το γκάζι στον κουβά του ΜΕΣΑ στο πάρκινγκ, έχει την κατάρα μου...Όπως επίσης και εκείνος που με μούτζωσε τη συγκεκριμένη μέρα...
Άλλο ξενοδοχείο από το οποίο να έχουμε σίγουρες τιμές στην περιοχή Κηφισίας - Μεσογείων κλπ.; Θέλω να έχω εύκολη πρόσβαση στις ανατολικές περιοχές...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Aιδεσιμώτατε, είχατε ξεμείνει από λιβάνι εκείνη την ημέρα;
Παρ'ότι άνθρωπος του Θεού, ο φίλος μου από τη Φιλιππιάδα που δεν μπορούσε να σηκώσει το πόδι από το γκάζι στον κουβά του ΜΕΣΑ στο πάρκινγκ, έχει την κατάρα μου...Όπως επίσης και εκείνος που με μούτζωσε τη συγκεκριμένη μέρα...
Σόρρυ για το οφφ-τοπικ, αλλά πόσο πολύ τρακάρατε μέσα στο πάρκινγκ και έγινε τέτοια ζημιά;
-
Off-topic:
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...και ακριβά ανταλλακτικά! -
Αιδεσιμώτατε, στη γειτονιά μου (Αγ. Παρασκευή) υπάρχουν 3 ξενοδοχεία. Τα 2 δεν τα αναφέρω καν σε άνθρωπο του Θεού για ευνοήτους λόγους, το 3ο όμως λέγεται ΠΑΡΚ και ευελπιστώ ότι είναι γενικής χρήσης.
Βρείτε το, τηλεφωνήστε και ρωτήστε. -
To park hotel λες στην Αγία Παρασκευή;
Αν ναι, .
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To park hotel λες στην Αγία Παρασκευή;Αν ναι, .
Κι αυτό ρε πούστη μου;
Καλά, εσύ απο εκεί πάνω που το ξέρεις; -
Γιατί έχω μείνει συνολικά, μουμπλε μουμπλε, καμιά 20αριά φορές.
Ημιδιαμονής και αυτό είναι. Φαντάσου εμένα τώρα 2α γυμνασίου, να γυρνάω μόνος στις 2 και να μπαίνω στην ρεσεψιόν, και να μην καταλαβαίνω γιατί όλες λέγονται Σφετλάνες εκεί μέσα.
-
Και σου πήρε 20 φορές για να καταλάβεις;
-
Την 3η το κατάλαβα.
-
Ευχαριστώ για την 'κατατόπιση' επί του θέματος παιδιά.
Θα τους δώσω όλες τις επιλογές που αναφέρθηκαν κι άς αποφασίσουν εκείνοι για το πού θα πάνε......
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και σου πήρε 20 φορές για να καταλάβεις;Απλως ηθελε να ειναι σιγουρος,μην παει αλλου το μυαλο σου
-
Kαλημέρα.
Τελικώς, μετά από συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους για το ξενοδοχείο, τους έπεισα να μείνουν κοντά στην Πρεσβεία για να αποφύγουν το πάνε-έλα με ταξί.
Έκλεισα ήδη στο President ακολουθώντας την προτροπή ορισμένων εδώ στο topic και η τιμή του ήταν 96
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αιδεσιμώτατε, στη γειτονιά μου (Αγ. Παρασκευή) υπάρχουν 3 ξενοδοχεία. Τα 2 δεν τα αναφέρω καν σε άνθρωπο του Θεού για ευνοήτους λόγους, το 3ο όμως λέγεται ΠΑΡΚ και ευελπιστώ ότι είναι γενικής χρήσης.
Βρείτε το, τηλεφωνήστε και ρωτήστε.Ωραιος.....το room service έχει και βιζιτουδες!
Γιατι δεν τους στέλνεις τους ανθρώπους στο X Dream στο στενο της Mercedes?
-
Σκύλε, άνοιξε αν θες άλλο τόπικ, μην το κάνουμε τούτο εδώ π..τάνα (κυριολεκτικώς!)
Διαμονή στην Αθήνα