-
Προς Θεού δεν θέλω να κάνω καμία διαφήμηση, αλλά δύο τρείς φορές που χρειάστηκε αυτός έκανε εξαιρετική δουλειά
http://www.vrisko.gr/details/ak02dfd1ac ... 6k1h165ja6
-
καλησπερα! καποιος απο Πατρα να μου προτεινει καποιο φανοποιο? φθηνος και να κανει καλη δουλεια...
-
φτιάχνεται με τοπική βαφή;
**Υπήρχε ήδη thread οπότε συγχωνεύτηκε το ερώτημά σου με το υπάρχον thread. [mod]
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=24594&p=3090443#p3090443 ** -
Δε βλέπω τίποτα.
Κάτι ασπρίλες από σκόνη (;) -
Μπροστά από την πίσω ρόδα (λιγο κατω και πίσω από την πόρτα), το μέρος που σαπίζουν τα mx-5. Έγινε η επισκευή, αλλά δεν βάφηκε.
-
Ο χρήστης marios_geo έγραψε:
Παιδιά, κάτι τέτοιο
φτιάχνεται με τοπική βαφή;
**Υπήρχε ήδη thread οπότε συγχωνεύτηκε το ερώτημά σου με το υπάρχον thread. [mod]
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=24594&p=3090443#p3090443 **Αυτό που φαίνεται είναι το αστάρι. Αυτό μάλλον το κομμάτι εννοείς. Μπορεί να γίνει 'σβήσιμο'. Ξέρω πως με φασματογράφο μπορεί να γίνει το σβήσιμο. Όμως δεν ξέρω τι θα σε χρεώσουν (δλδ μόνον το σβήσιμο ή ολόκληρο το φτερό). Φτηνή και καλή δουλειά χμμ.....Δεν ξέρω κάποιον στην πόλη σου, πάντως σε όποιον πας δες αν έχει φασματογράφο για να πετύχει την αλλοίωση του χρώματος από τον καιρό. Δες ενδεικτικά αυτούς για να ξέρεις τι να δεις αν έχει ο μπογιατζής που θα πας.
http://www.autostyle.gr/topiki-vafh.html
http://www.autokalogeras.gr/paroxes/bafeio/ -
ποσο παει μια αλλαγη πατωματος (την εκταση ζημιας δεν ξερω αν φτιαχνεται με μπαλωματα ή ολικη αλλαγη..οπτικα εδειχνε χαλια αλλα με επιλεκτικο τριψιμο σε ενα σημειο φανηκε λαμπερο μεταλλο...αλλα αλλου εχει τρυπουλες οσο μιση φακη και αν, που φαινεται το οδοστρωμα...)και φτιαξιμο νεροχυτη-παρμπριζ για μην παρει ξανα νερα;;
λετε αν το συνδυασω με ολικη και φτιαξιμο χτυπηματων θα ειναι καλυτερα;;
με την εννοια οτι σε μια ολικη οι δουλειες αυτες θα ηταν ετσι και αλλιως μεσα οποτε θα παζαρευα καλυτερη τιμη.
και κατα δευτερον απο την στιγμη που θα πληρωσεις ποσο γρηγορα συνηθως γινεται η δουλεια;;..γρηγορα ναι..προχειρα οχι!!
ευχαριστω
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
ποσο παει μια αλλαγη πατωματος (την εκταση ζημιας δεν ξερω αν φτιαχνεται με μπαλωματα ή ολικη αλλαγη..οπτικα εδειχνε χαλια αλλα με επιλεκτικο τριψιμο σε ενα σημειο φανηκε λαμπερο μεταλλο...αλλα αλλου εχει τρυπουλες οσο μιση φακη και αν, που φαινεται το οδοστρωμα...)και φτιαξιμο νεροχυτη-παρμπριζ για μην παρει ξανα νερα;;λετε αν το συνδυασω με ολικη και φτιαξιμο χτυπηματων θα ειναι καλυτερα;;
με την εννοια οτι σε μια ολικη οι δουλειες αυτες θα ηταν ετσι και αλλιως μεσα οποτε θα παζαρευα καλυτερη τιμη.
και κατα δευτερον απο την στιγμη που θα πληρωσεις ποσο γρηγορα συνηθως γινεται η δουλεια;;..γρηγορα ναι..προχειρα οχι!!
ευχαριστω
Από τη μικρή εμπειρία που έχω, την πατωσιά δεν την αλλάζουν με άλλη μεταχειρισμένη. Βλέπει ο λαμαρινάς που υπάρχει πρόβλημα, κόβει και 'ράβει' με πονταρισιές. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό το σύστημα. Για το νεροχύτη του μπαρπριζ δεν κάνεις μια ερώτηση στην car glass; Η δουλειά μπορεί να γίνει υποθέτω και σε μία εβδομάδα (της πατωσιάς) μπορεί και σε ένα 15ήμερο. Ανάλογα με το μάστορα, τη δουλειά που έχει...Υπολόγισε στο περίπου για ένα 4 μέτρα αυτοκίνητο για μεταλλικό διπλής με κατέβασμα των προφυλακτήρων για να βαφτούν χώρια, τα χερούλια ξήλωμα, θέλει από 900 - 1100 ευρώ περίπου. Αν πεις να βάψεις κομμάτι, ο ουρανός πάει κοντά στα 100 με 150 ευρώ και ο προφυλακτήρας χωρίς βγάλσιμο από 80 - 130 ευρώ. Και τα φτερά, πόρτες κοντά στα 80 - 100 ευρώ πάει το κομμάτι (από όσο γνωρίζω).
Το μέταλλο στην πατωσιά μπορεί να είναι καθαρό σε ένα σημείο, αλλά εκεί που έχει τρύπες αποκλείεται να μην έχει σκουριά - σαπίλα. Αλλιώς πως γίνανε οι τρύπες! Όποιος σου υποσχεθεί γρήγορο βάψιμο χωρίς προχειρότητα φύγε. Έτσι την πάτησα στο φτερό που μου χτύπησε ένα μηχανάκι. Έγινε σε 1 μέρα λαμαρινοδουλειά και ολική στο φτερό βαφή. Η δουλειά ήταν άψογη με πρώτη ματιά, διχρωμία δεν υπήρχε, μιλάμε δεν το καταλάβαινες πως βάφτηκε. Μετά από 4 χρόνια το φτερό άρχισε να μου βγάζει στις άκριες σκουριά. Κάπου στο αστάρωμα πιστεύω δεν έκανε καλή δουλειά ο μάστορας. -
Καλησπέρα παιδιά όπως βλέπετε το αμάξι έχει κάποια ξεβάμματα !Τι πρέπει να κάνω για να φύφουν ???Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος εκτός απο το βάψιμο ?? Ρωτάω γιατί το αμάξι θέλω να το αγοράσω και θέλω να δώ αν υπάρχει κάποια οικονομική λύση για αυτο το προβλημα !!
Ευχαριστω
-
εχει χαλασει το βερνικι
Μονο με βαψιμο επανερχεται -
και τι πιστεύεις οτι αξίζει ?τοπικό η να γίνει σε όλο το αμάξι ?....Αν ξέρεις και μπορείς πες μου σε τι τιμές παίζουν !
Ευχαριστω
-
ταβανι και καπω δε γινονται τοπικο. δυστυχως ολικη βαφη.
-
Ξέρεις πόσο περίπου θα πάει σε τιμη ?συγνώμη αν σε κουράζω απλά το αμάξι είναι άριστο μηχανικά και σε τρομερή τιμή και θέλω να δώ αν αξίζει ....η αλλιώς για βοηθήστε τι πατέντα μπορώ να κάνω για να φαίνεται λιγότερο??
-
Μα γι αυτο ειναι σε 'τρομερη τιμη'... γιατι ειναι ξεβαμενο...
μεση λυση δεν υπαρχει
ή το βαφεις ολο ή κανεις πως δε το βλεπεις....αν βαψεις ουρανο καπω τοτε θα σου χτυπαει και παλι η διαφορά αποχρωσης με τα φτερα κ.λ.π.
-
Θα πας να ρωτησεις καπου που να σου βαψουν καπω και ουρανο και να ξερεις οτι πετυχαινουν το χρωμα
-
Θα πετυχουν αποχρωση 'καμενο χρωμα'???? γιατι δε πιστευει φανταζομαι κανεις οτι το υπολοιπο 'λαμπυριζει' σα καινουργιο....
Κι ας μην εχει καει το χρωμα... -
μηπως το χρώμα ξέφτισε γιατί έχει ξαναβαφεί και κάτι δεν πήγε καλά
Αν είναι ΟΚ κια η τιμή λογική, εγώ θα έκανα πως δεν το έβλεπα -
εαν γυαλισουν τα καλα τμηματα και βάψουν όλα αυτα που ξεφτισαν, γινεται σωστη δουλεια. Δεν ειπαμε ότι ειναι απλο, αλλα ορισμενοι καλοι φανοποιοι μπορουν. Εκει που παω τα τελευταια χρόνια μπορει να το κανει. Αλλα παντα ειπαμε πρεπει να εισαι επιφυλακτικος με τους φανοποιους. Να παει με τις φωτογραφιες να ρωτησει
-
και ποσο καιρο κραταει το γυαλισμα ωστε να μη φαινεται η διαφορά?
-
Εγω το κερωνω (προσοχη ομως αφου περασει τριμηνο απο τη βαφη) οποτε παντα ειναι γυαλιστερο. Σε φιλο πριν τρια χρονια δεν εχει γινει διαφορα. Τωρα εαν ειναι πληρως θολωμενο το χρωμα του ή κοντα στην καταστροφη δεν ξερω. Παντως θα το εφτιαχνα, ετσι δεν κυκλοφορειται το αυτοκινητο. Να παει να ρωτησει με φωτογραφιες. Αν παντως ηταν κατι απλο θα το εφτιαχνε ο ιδιοκτητης
Ετσι κι αλλιως καθε τρια χρονια γρατσουνιες θα εχει οποτε θα του το ξαναγυαλιζει
Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...