-
Ενταξει μωρε θα το συνηθισουμε που θα παει.Αλλιως το περιμεναμε και αλλιως μας βγηκε οι καιροι αλλαζουν ομως δυστηχως
-
Τουλαχιστον απο το 207 εχεις καποιες παραπανω πιθανοτητες να βγεις απο μεσα σε κλαη κατασταση απο οτι στα 106
-
Aυτο το σκεφτομαι κι εγω.Αντε να σε βγαλουν(χτυπα ξυλο) σε καμια στραβη.Τι λες δεν τα δινουμε κι εμεις?
-
Μπα, εγω βγηκε...και μαλιστα μονος μου...απο την πορτα του συνοδηγου ομως!
Επισης μεσα σε 6 μηνες αλλοι 2 γνωστοι τρακαραν ο ενας με σαξο ο αλλος με 106 και τα 2 τροπετα, και δεν επαθαν γρατζουνια, καθαρα τυχη πιστευω και στους 3 μας, στο πως 'βρηκε' το αμαξι με τα χιλιομετρα που πηγαινε, τεσπα, καλα να ειμαστε να τα θυμομαστε και να βαζουμε μυαλο.
-
Αυριο πρωι εχω κανονισει τεστ ντραιβ με το ραλλυ!Αντε να δουμε τι θα μας πει σε μια συντομη βολτα...
Αν ημουν σε φαση αλλαγης αυτοκινητου παντως θα το σκεφτομουν...τι αλλο να παρεις στα λεφτα του;18200 τελικη! -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
τι αλλο να παρεις στα λεφτα του;18200 τελικη!(κοντα στα λεφτα του)
fiesta st
mazda mx5 base
golf tsi
corsa opc
polo gti -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τι αλλο να παρεις στα λεφτα του;18200 τελικη!
(κοντα στα λεφτα του)
fiesta st
mazda mx5 base
golf tsi
corsa opc
polo gtifiesta st ποιος θα πάει να πάρει πλέον, να πληρώνει τέλη 2λιτρου όταν υπάρχουν μοντέλα με περισσότερη ροπή και είναι αντάξια στο δρόμο, ενώ πια είναι και παλιό.
Mx-5 base, ο ορισμός του άδειου εξοπλιστικά αυτοκινήτου
Corsa OPC είναι αρκετά πιο ακριβό, 4.000 ευρώ επιπλέον είναι πολλά λεφτά
Polo gti άθλιο .-
Golf Tsi άλλη κατηγορία, δεν ανήκει στους μικρούς σπορ πυραύλους, απευθύνεται σε όσους θέλουν περισσότερους χώρους και άνεσηΑντίπαλος πάλι είναι το Colt CZT που στην ευθεία είναι απίστευτο ειδικά με Blitz αλλά στις στροφές δεν είναι αντάξιο του Peugeot. Για το Ibiza FR ούτε λόγος.
Το 207 rallye είναι κατά τη γνώμη μου άψογη επιλογή για την κατηγορία του σε σχέση με τα αντίπαλα μοντέλα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
τι αλλο να παρεις στα λεφτα του;18200 τελικη!
(κοντα στα λεφτα του)
fiesta st
mazda mx5 base
golf tsi
corsa opc
polo gtiΣτα 18.200, μόνο... Golf TSi παίρνεις. Όλα τα υπόλοιπα που λες είναι πιο ακριβά.
-
Και μάλιστα μόνο TSI 122, ούτε καν 140. Το 140 έχει 18.960 με το κλειδί στο χέρι.
-
Το corsa εχει κυκλοφορησει τελικα σαν GSI;
-
O Neos απαντησε για λογαριασμο μου!Το gsi εχει κυκλοφορησει αλλα δεν το θεωρω σε καμια περιπτωση κ σε κανενα τομεα ανταξιο του 207...Ασε που εχει αρχικη 19500!!!
-
Το οδήγησες τελικά Corsadi; Αν ναι γράψε καμία εντύπωση, αν δε σου είναι κόπος.
-
Επίσης, κάπου στα 17.500-18.500 θα έχει και το abarth, που προσωπικά το προτιμώ από το ραλλύ και γι'αυτό και θα το πάρω
-
θα έπερνα το Fiesta St λόγο αξιοπιστίας .....
-
Γιατι δεν παιρνεις ενα γιαρις ts λογω αξιοπιστιας?
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Είναι και άξιος διάδοχος των γαλλικών κατασκευών. Έχω μπει μέσα για γρήγορες βόλτες και μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά αλλάζει το μοντέλο. Χτες το worldcarfans έλεγε πως το νέο fiesta θα έχει κινητήρα turbo 200 αλόγων. Αν έχει και την οδική συμπεριφορά του τωρινού μοντέλου...
τουρμπο 200 άλογα...;...ωχχ...25 χιλιάρικά στο χαλαρό...
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Είναι και άξιος διάδοχος των γαλλικών κατασκευών. Έχω μπει μέσα για γρήγορες βόλτες και μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά αλλάζει το μοντέλο. Χτες το worldcarfans έλεγε πως το νέο fiesta θα έχει κινητήρα turbo 200 αλόγων. Αν έχει και την οδική συμπεριφορά του τωρινού μοντέλου...
1.6Τ 160ps (αυτό ακούγεται μέχρι τώρα)
-
-
Για να δούμε!
Αν ισχύσει αυτό το νούμερο, η τιμή του θα εκτοξευτεί.
Peugeot 207 Rallye