-
@miltos-leivaditis said in peugeot 207 rallye:
Καλημέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για την αγορά Peugeot 207 rallye 1.6 ( κατά προτίμηση GT ή RC). Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος σχετικά με την μεικτή κατανάλωση του αυτοκινήτου σε καθημερινή χρήση,καθώς και αν το μοτερ του είναι ευαίσθητο(δηλαδή αν σπάει εύκολα).
Καταναλωση γυρω στα 8λτ/100 να περιμενεις . Πεφτει και πιο κατω , οπως και ανεβαινει και πιο πανω αναλογα πως και πού οδηγεις .
Το μοτερ δεν σπαει τοσο ευκολα, αλλά παρουσιαζει άλλα θεματα, οπως καταναλωση λαδιου , απωλεια χρονισμου κτλ
Προτιμησε το RC , εχει καλυτερα καθισματα, καλυτερα φρενα , καλυτερο στησιμο, πιο δυνατο
Επισης προτιμησε εκδοσεις μετα το 2009 . Αν βρεις του 2010-2011 ακομα καλυτερα -
RC προτείνω και εγώ.
Το GT δεν το προτείνω γιατί έχει την πανοραμική, σκοτούρες και έξτρα βάρος. Έχει όμως φουλ εξοπλισμό.
Το Rallye ελλείψεις σε εξοπλισμό, αλλά βρίσκεται ποιο εύκολα.Το θέμα είναι να βρεθεί κάποιο που να μην είναι σκισμένο.
-
α! εγώ είχα κατανάλωση στα 9,1lt/100km.
Αλλά εγώ πήρα ένα τέτοιο αυτοκίνητο για να το ευχαριστιέμαι και όχι να συμπληρώνω excel με καταναλώσεις.
Αν ήθελα να βλέπω στο trip computer την κατανάλωση θα έπαιρνα άλλο αυτοκίνητο π.χ. ένα Matiz.Εγώ στο trip computer πάντα βλέπω (σε όλα τα αυτοκίνητα) τα εναπομείναντα χιλιόμετρα πριν αδειάσει το ρεζερβουάρ και πολύ σπάνια κοιτώ την κατανάλωση.
-
Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις σας!
Peugeot 207 Rallye