-
E τι μου απάντησες ρε Στέλιο, είτε ξέρουμε για τι μιλάμε ή όχι. Το ίδιο αμάξι που πουλιέται ως rallye εδώ, έξω πουλιέται σαν premium pack. Και εννοείται ότι όταν λέω ότι δεν πλασάρεται σαν ραλί αναφέρομαι στην ουσία του πράγματος και όχι στην ονομασία του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το ίδιο αμάξι που πουλιέται ως rallye εδώ, έξω πουλιέται σαν premium pack.Και έτσι πεθαίνει κάθε επίφαση ή flair αυτού που θα αποκαλούσε κανείς... sportiveness!
Όχι ότι ήλπιζα σε κάτι άλλο... απλά το 'premium pack' με εκνευρίζει!
Θα το οδηγήσω όμως!
-
Μα βρε Ντινο στην διαφημιση εσυ πιστευεις οτι αν την εβλεπε καποιος ασχετος με τα αυτοκινητα....η τελος παντως σχεδον ασχετος τι θα καταλαβαινε? Εμενα ο πατερας μου ας πουμε μια μερα που μπηκα σπιτι την ωρα ακριβως που επαιζε τη διαφημιση μου λεει να κοιτα καινουριο rallye
-
Ρε συ, για το αμάξι μιλάμε, όχι για την διαφήμιση. Προσωπικά, και LuxuryShit να το ονόμαζαν, δεν θα με ένοιαζε. Ούτε και αν το έλεγαν Evo2 θα μου έλεγε κάτι.
-
Μόνο που το λένε 207 φτάνει
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μόνο που το λένε 207 φτάνειΝαι εμενα μου θυμιζει ας πουμε διαφημιση στο ραδιοφωνο που στο τελος λεει.
Πατησιων 207 απεναντι απο τον ηλεκτρικο!
-
Και εγώ σε αγαπάω!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mα συμφωνούμε ότι το 'rallye' είναι κόλπο του μάρκετινγκ. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, έχοντας ως δεδομένο ότι δεν έχει καμία αλλαγή πέρα από το gt, σε αντίθεση με το rc ας πούμε. Το fiesta ST υπερέχει σε άλλα, το 2αρι σε άλλα, το κάθε αμάξι έχει το κοινό του. Αλλά το αμάξι δεν είναι τόσο χάλια όσο το παρουσιάζετε ρε παιδιά, ήμαρτον.Δε σύγκρινα συνολικά τα ST και (τυχαία) το 2 με το 207. Τόνισα πως στα σημεία που ίσως θα έπρεπε να συγκεντρωθούμε επιλέγοντας ένα σπορ αυτοκίνητο τα δύο παραπάνω φαίνεται πως προσεγγίζουν περισσότερο τον όρο ή μάλλον τη φιλοσοφία. Φυσικά και τα 207 Rallye ή GT είναι αξιόλογα αυτοκίνητα, ικανά να καλύψουν πλήθος αναγκών με την ποιότητα, τον εξοπλισμό,τις επιδόσεις(όχι τρομερές πάντως) και για μερικούς την εμφάνιση.
Άλλο αυτό όμως και άλλο το αν μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στον οδηγό που ψάχνει αυτό το «παραπάνω». Εκεί υστερεί για εμένα καθώς δείχνει σαν μια γρήγορη έκδοση του 207 1.4 που θέλει προσοχή στο πως θα το οδηγήσεις για να μη μπει το ESP ή να μη σου υποστρέψει.Σκεφτόμουν το TSI και το Bravo, αλλά προτιμώ τις καλύτερες επιδόσεις του 207 από το πιο ενδιαφέρον/ποιοτικό εσωτερικό που αμφότερα τα άλλα δυο διαθέτουν. Καλώς ή κακώς, θέλω να νιώσω αισθητή αναβάθμιση σε επιδόσεις, και όχι την ροπή των ρεπρίζ...
Το 207 δεν έχει καλύτερες επιδόσεις απο το TSI σε καμία περίπτωση ενώ με το Bravo δε πρέπει να έχει μεγάλες διαφορές. Όλα αυτά εν κινήσει καθώς στις εκκινήσεις δε μου αρέσει να τα ζορίζω. Επίσης το εσωτερικό του 207 φαίνεται ποιοτικότερο με καλύτερο απο τα τρία ,κρίνωντας συνολικα, αυτό του Leon.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Άλλο αυτό όμως και άλλο το αν μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στον οδηγό που ψάχνει αυτό το «παραπάνω»..
Αυτο ειναι το κλειδι της συζητησης,το τι ζηταει ο καθε οδηγός σαν παραπάνω.Αλλος θελει παραπάνω δυναμη,αλλος εξοπλισμο,αλλος ποιότητα,άλλος ανεση,αλλος θελει οδική συμπεριφορα και άλλος αποτελεσματικότητα.
Σε αλλου είδους οδηγούς στόχευε παλιώτερα η πεζο και τους ικανοποιούσε,και σε άλλους τωρα.
Το παλιό της ταργκετ γκρούπ (του 106) θα πρεπει να ψαχτει σε άλλες προτασεις πλέον για να ικανοποιηθει. -
Ωραίος Αντρέα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Άλλο αυτό όμως και άλλο το αν μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στον οδηγό που ψάχνει αυτό το «παραπάνω»..
Αυτο ειναι το κλειδι της συζητησης,το τι ζηταει ο καθε οδηγός σαν παραπάνω.Αλλος θελει παραπάνω δυναμη,αλλος εξοπλισμο,αλλος ποιότητα,άλλος ανεση,αλλος θελει οδική συμπεριφορα και άλλος αποτελεσματικότητα.
Σε αλλου είδους οδηγούς στόχευε παλιώτερα η πεζο και τους ικανοποιούσε,και σε άλλους τωρα.
Το παλιό της ταργκετ γκρούπ (του 106) θα πρεπει να ψαχτει σε άλλες προτασεις πλέον για να ικανοποιηθει.clio RS ??
-
Clio RS, 207 RC ίσως...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
clio RS ??
Μαλλον αυτος ειναι ο τελευταίος των Μοικανων.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
clio RS ??
Μαλλον αυτος ειναι ο τελευταίος των Μοικανων.
Ξερει κανεις την τιμη του με μονο εξτρα τα καθισματα?
Μιλαω για το facelift (ή οπως αλλιως θεωρειται).
-
Γυρω στα 27000...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το 207 δεν έχει καλύτερες επιδόσεις απο το TSI σε καμία περίπτωση ενώ με το Bravo δε πρέπει να έχει μεγάλες διαφορές. Όλα αυτά εν κινήσει καθώς στις εκκινήσεις δε μου αρέσει να τα ζορίζω. Επίσης το εσωτερικό του 207 φαίνεται ποιοτικότερο με καλύτερο απο τα τρία ,κρίνωντας συνολικα, αυτό του Leon.Ρεπρίζ δεν ξέρω γιατί πολύ απλά δεν έχω οδηγήσει 207 Τ... αλλά από στάση δεν την πάλευε και τόσο το TSI, άρα υποθέτω (ελπίζω!) πως το rallye θα είναι λίγο πιο εκρηκτικό.
Ως προς το εσωτερικό, γούστα είναι αυτά και φαντάζομαι πως σημαντική παράμετρο αποτελεί το προσωπικό κριτήριο του καθενός- αλλά προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο από το 207! Δεν υποστηρίζω πως έχω ντε και καλά δίκιο, αλλά περισσότερες διαφορές βρίσκω ανάμεσα στο εσωτερικό ενός Megane II και του Golf (ως προς την ποιότητα), παρά ανάμεσα στο 207 και το Megane.
Μπορεί να με ξεγελά και το επίπεδο του εξοπλισμού ανάμεσα στις εκδόσεις που έχω δει... ποιος ξέρει!
-
Εγω παλι εχω εντυπωσιαστει με την απτη ποιοτητα του εσωτερικου του 207!Καμια σχεση με το 206,καμια σχεση με megane κ γενικα καμια σχεση με οτιδηποτε γαλλικο εχω δει(στις μικρες κατηγοριες τουλαχιστον)...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εγω παλι εχω εντυπωσιαστει με την απτη ποιοτητα του εσωτερικου του 207!Καμια σχεση με το 206,καμια σχεση με megane κ γενικα καμια σχεση με οτιδηποτε γαλλικο εχω δει(στις μικρες κατηγοριες τουλαχιστον)...Και πολυ ωραια οργανα by the way...
-
Γυροι πίστας
Peugeot 207 150 Turbo vs VW Golf GT TSI
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... fb9c786e23
-
Απιαστο το golf...βρε πως αλλαζουν οι καιροι
Peugeot 207 Rallye