-
EΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έλευση της νέας 3θυρης έκδοσης Peugeot 207 Rallye.
Η έκδοση αυτή συνεχίζει την παράδοση των γρήγορων μικρών sport μοντέλων της Peugeot. Απευθύνεται στους οδηγούς που αγαπούν τα αυτοκίνητα με σπορ χαρακτήρα, λατρεύουν την γρήγορη οδήγηση και συγχρόνως αναζητούν μια οικονομική λύση.
Το 207 Rallye μπορεί να ικανοποιήσει αυτή την μερίδα των οδηγών αφού είναι εξοπλισμένο με τον
βενζινοκινητήρα 1.598 κ.ε, με turbo, που αποδίδει 150 ίππους με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και περιλαμβάνει πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η έκδοση αυτή περιλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό, μεταξύ άλλων:BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
- ABS
- ESP
- αερόσακο οδηγού - συνοδηγού
- πλευρικούς αερόσακους και τύπου κουρτίνας
- αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
- ράδιο mono- cd RD4
- εμπρός υαλοκαθαριστήρα με ανιχνευτή βροχής και αυτόμματο άναμμα προβολέων
- προβολείς ομίχλης
- ζάντες αλουμινίου Hockencheim 17''
- δερμάτινο τιμόνι
ΤΙΜΕΣ
Η τιμή με Φ.Π.Α και Τέλη Ταξινόμησης για την 3θυρη έκδοση 207 Rallye 1.6 είναι 17.900 € ( απλό χρώμα ).ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται από τα τέλη Ιουλίου και μετά -
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έλευση της νέας 3θυρης έκδοσης Peugeot 207 Rallye.
Η έκδοση αυτή συνεχίζει την παράδοση των γρήγορων μικρών sport μοντέλων της Peugeot. Απευθύνεται στους οδηγούς που αγαπούν τα αυτοκίνητα με σπορ χαρακτήρα, λατρεύουν την γρήγορη οδήγηση και συγχρόνως αναζητούν μια οικονομική λύση.
Το 207 Rallye μπορεί να ικανοποιήσει αυτή την μερίδα των οδηγών αφού είναι εξοπλισμένο με τον
βενζινοκινητήρα 1.598 κ.ε, με turbo, που αποδίδει 150 ίππους με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και περιλαμβάνει πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η έκδοση αυτή περιλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό, μεταξύ άλλων:BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
- ABS
- ESP
- ράδιο mono- cd RD4
- προβολείς ομίχλης
- δερμάτινο τιμόνι
ΤΙΜΕΣ
Η τιμή με Φ.Π.Α και Τέλη Ταξινόμησης για την 3θυρη έκδοση 207 Rallye 1.6 είναι 17.900 € ( απλό χρώμα ).ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
- ABS
- ESP
- ράδιο mono- cd RD4
- προβολείς ομίχλης
- δερμάτινο τιμόνι
ΤΙΜΕΣ
Ωραίο ανέκδοτο!
Μπράβο στα παιδιά της Lion για το χιούμοεεερ!
ΥΓ. Ετεροχρονισμένο για πρωταπριλιάτικο πάντως.
-
συμπληρωνω απο οσα εχω ακουσει...
αναρτηση ιδια με rc
φρενα ιδια με gtλειπουν οροφες καθισματα ατυοματα φωτα (αρα ειναι κατι τις πιο κατω κιλα)
το esp απενεργοποιειται πληρωςαν εχει και ΜΑ σαζμαν για να κοτσαρω το μπλοκε μου θα το σκεφτωωωωωωωωωω
-
Η πηγή του (ανορθόγραφου) δελτίου τύπου υπάρχει;
Στη λίστα, πάντως, υπάρχουν τα αυτόματα φώτα.
-
η πηγη ειναι φιλος πωλητης στη πεζο
το gt ειχε και φωτα που αναβαν εξτρα στις στροφες (μια αηδια) περα απο τον αυτοματο αισθητηρα φωτων... -
Δεν βλεπω να ειναι κ τοσο rallye απο εξοπλισμο παντως...!Ουτε απο κινητηρα...
-
θα βγει σε όλες τις αγορές ?? καμιά pic έχουμε ???
-
-
Εσύ μην μιλάς, gti έχεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ μην μιλάς, gti έχεις.Και? Το Gti μου είναι περισσότερο ραλύ απο αυτό
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Και? Το Gti μου είναι περισσότερο κουβάς απο αυτό
-
Πλάκα έκανα ρε συ.
Τέλος πάντων, το θέμα σηκώνει μεγάλη συζήτηση...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΙΣΧΟΣ!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ΑΙΣΧΟΣ!
Ας τον Νικόλα. Ο άνθρωπος έχει ρίξει μια περιουσία για να φτιάξει μια ανάρτηση να λειτουργεί σαν του κουβά
-
Ο Κουκ πείραξε quote. OMG!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλάκα έκανα ρε συ.Τέλος πάντων, το θέμα σηκώνει μεγάλη συζήτηση...
Ναι ρε χαλαρά.
Και Χρόνια Πολλά Ντίνε
-
Ο άνθρωπος δοκίμασε διάφορα setup στην πλατφόρμα εξέλιξης!!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
ΑΙΣΧΟΣ!
Ας τον Νικόλα. Ο άνθρωπος **έχει δώσει λίγα χρήματα **για να φτιάξει μια ανάρτηση **που λειτουργεί καλύτερα από του κουβά **.Για αυτό και το επόμενό μου αυτοκίνητο θα είναι προπέλα:shifty:
Peugeot 207 Rallye