-
Peugeot 207 150 Turbo vs VW Golf GT TSI
μήπως είναι το 170αρι;
(έτσι φαίνεται από την λίστα που έχουν)
0-100 7,2 ;; χαλαρά το 170αρι είναι...
-
Ναι,το 170άρι είναι.Αλλα γι'αυτο μιλούσανε παραπάνω τα παιδια,και γι'αυτο παρεθεσα αυτους τους χρόνους
-
δεν εχω ιδεα για το σαιτ αυτο αλλα αυτοι οι γυροι εχουν γινει δηλαδη?
βλεπω ενα 7.2 για το tsi στο 0-100.....
εντιτ οκ.......λεω και γω...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ναι,το 170άρι είναι.Αλλα γι'αυτο μιλούσανε παραπάνω τα παιδια,και γι'αυτο παρεθεσα αυτους τους χρόνουςτο σωστό είναι όμως:
-
Για το ραλύ ειναι αυτο το θεμα ρε αδερφε.Οχι γενικα για το 207
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για το ραλύ ειναι αυτο το θεμα ρε αδερφε.Οχι γενικα για το 207καλά ρε συ δεν στην είπα...
edit: το θεωρώ πάντως άτοπο να το συγκρίνουμε με οτιδήποτε κυκλοφορεί επειδή μιλάμε για το ραλί. Αλλη τιμή, άλλη ιπποδύναμη άλλο κοινό.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βλεπω ενα 7.2 για το tsi στο 0-100.....Για το 170 ο χρόνος της vw.gr είναι 7,9, ενώ το 7,2 αντιστοιχεί στο GTI με τα 200 άλογα.
-
Και γιατί συγκρίνουμε 170 με 150 άλογα ρε Αντρέα?
Σε ο,τι αφορά την απτή ποιότητα των υλικών αν δείτε και το 308 θα πάθετε πλάκα συγκρίνοντας το με τον γερμάνικο ανταγωνισμό -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΤΟ rc είναι κάπου στα 23 με κλειδί στο χέρι... Αλλά γνώμη μου σε σχέση με το ραλύ είναι ψιλοευκαιρία...Σε αυτό τείνω να συμφωνήσω, αν και πρέπει να παραδεχτείς ότι 23k είναι πολλά για 207. Όπως αντιστοιχα είναι πολλά 27k για κλιό, κλπ κλπ. Παίρνεις ένα ΠΟΛΥ δυνατό πράγμα πάντως (απίθανο το μοτέρ ), εξαιρετικά στημένο (για μένα) και με εξοπλισμό πάνω από κάθε κριτική. Τα δε καθίσματα, τα προτιμώ από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει φιλοξενήσει τον... πισινό μου μέσα σε αυτοκίνητο. Απλώς άριστα.-
Πάντως: όσοι κρίνουν αρνητικά τη συμπεριφορά του Rallye (Παύλο), πρέπει όπωσδήποτε να οδηγήσουν ένα RC. Όχι για τα παραπάνω άλογα φυσικά (που τα έχει και φαίνονται), αλλά για τον τρόπο που συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο χωρίς ESP. Το τιμόνι είναι δεδομένα καλό, και η πίσω ανάρτηση αφήνει τον οδηγό να κάνει ό,τι γουστάρει. Απορώ πώς βγάλατε συμπέρασμα με τόσο κακό (παρεμβατικό) ESP ρε σεις. Αν υπάρχει σχετικά φθηνός τρόπος (Lion?) να έχεις Rallye με απενεργοποιούμενο ESP, μια χαρά το βρίσκω.
-
Τι συγκρίνουμε ρε Θαναση;
Εγραψε ενα παιδι παραπάνω για το TSI,και παρεθεσα και αυτη τη συγκριση.
Και που ειναι στο κατω-κατω το μεγαλο το κακο πού εγινε;Μηπως νομίζεις οτι αυτες οι συγκρισεις θα βγαλουν νικητες και ηττημενους;Η μηπως πιστευεις οτι εβαλα τη συγκριση για να εξευτελίσω το καλο μας πεζό; -
TSI=140 άλογα
GT= 170
Η VW φταίει, με το δόγμα ένα καινούργιο μοτέρ την μέρα, δεν φταίς εσύ -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απορώ πώς βγάλατε συμπέρασμα με τόσο κακό (παρεμβατικό) ESP ρε σεις.Την ίδια ανάρτηση έχει το RC με το GT;
Άρα πως κρίνεις το GT σαν RC δίχως ESP;
Το πίσω μέρος μπορείς να το κάνεις ότι θες στo 207, συμφωνώ, αλλά πρώτον η υπερστροφή έρχεται πιο απότομα συγκριτικά με ένα 106 και δεύτερον πριν προλάβεις να διορθώσεις σε κόβει το ESP.Αν υπάρχει σχετικά φθηνός τρόπος (Lion?) να έχεις Rallye με απενεργοποιούμενο ESP, μια χαρά το βρίσκω.
Αυτό θα ήταν επικίνδυνο...
-
Επικίνδυνο τι θα ήταν; Το rallye με μονίμως απενεργοποιούμενο εσπ;
-
για να τελειωνουμε... το 207, GT, RC... ειναι επικινδυνα και καλο θα ηταν να γινει ανακληση να τα πανε στο χυτηριο προτου σκοτωσουν κανενα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
για να τελειωνουμε... το 207, GT, RC... ειναι επικινδυνα και καλο θα ηταν να γινει ανακληση να τα πανε στο χυτηριο προτου σκοτωσουν κανενα. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
για να τελειωνουμε... το 207, GT, RC... ειναι επικινδυνα και καλο θα ηταν να γινει ανακληση να τα πανε στο χυτηριο προτου σκοτωσουν κανενα.Δεν εχουν αρκετα μεγαλα δισκοφρενα?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΤΟ rc είναι κάπου στα 23 με κλειδί στο χέρι... Αλλά γνώμη μου σε σχέση με το ραλύ είναι ψιλοευκαιρία...
Σε αυτό τείνω να συμφωνήσω, αν και πρέπει να παραδεχτείς ότι 23k είναι πολλά για 207. Όπως αντιστοιχα είναι πολλά 27k για κλιό, κλπ κλπ. Παίρνεις ένα ΠΟΛΥ δυνατό πράγμα πάντως (απίθανο το μοτέρ ), εξαιρετικά στημένο (για μένα) και με εξοπλισμό πάνω από κάθε κριτική. Τα δε καθίσματα, τα προτιμώ από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει φιλοξενήσει τον... πισινό μου μέσα σε αυτοκίνητο. Απλώς άριστα.-
Πάντως: όσοι κρίνουν αρνητικά τη συμπεριφορά του Rallye (Παύλο), πρέπει όπωσδήποτε να οδηγήσουν ένα RC. Όχι για τα παραπάνω άλογα φυσικά (που τα έχει και φαίνονται), αλλά για τον τρόπο που συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο χωρίς ESP. Το τιμόνι είναι δεδομένα καλό, και η πίσω ανάρτηση αφήνει τον οδηγό να κάνει ό,τι γουστάρει. Απορώ πώς βγάλατε συμπέρασμα με τόσο κακό (παρεμβατικό) ESP ρε σεις. Αν υπάρχει σχετικά φθηνός τρόπος (Lion?) να έχεις Rallye με απενεργοποιούμενο ESP, μια χαρά το βρίσκω.
Υπαρχει και με αλλαγη ελατηριων (eibach)γινεται τρενο βεβαια το οτι θελει after market ελατηρια ενα rallye ειναι αλλη υποθεση!
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11375 -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Απορώ πώς βγάλατε συμπέρασμα με τόσο κακό (παρεμβατικό) ESP ρε σεις.
Την ίδια ανάρτηση έχει το RC με το GT;
Άρα πως κρίνεις το GT σαν RC δίχως ESP;
Το πίσω μέρος μπορείς να το κάνεις ότι θες στo 207, συμφωνώ, αλλά πρώτον η υπερστροφή έρχεται πιο απότομα συγκριτικά με ένα 106 και δεύτερον πριν προλάβεις να διορθώσεις σε κόβει το ESP.Το ίδιο αυτοκίνητο είναι ρε συ, και με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται, από το ατμοσφαιρικό 1.4 κιόλας. Για το πιο απότομα της υπερστροφής, εξακολουθώ να διαφωνώ.
Αν υπάρχει σχετικά φθηνός τρόπος (Lion?) να έχεις Rallye με απενεργοποιούμενο ESP, μια χαρά το βρίσκω.
Αυτό θα ήταν επικίνδυνο...
Γιατί???
-
χαχα...επεικινδυνο το 207?
λοιπον η αναρτηση του rc οπως εχει γραφτει στο psclub- αμορτισερ ελατηρια εχουν κατω απο 500ευρω καινουργια του κουτιου......
το esp βγαινει με το προγραμμα που δινει η λαιον-κονδωρας
αρα ως εδω ειμαστε οκ...
το θεμα ειναι το το rc εχει πιο σφιχτο πισω αξονα αν θυμαμαι καλα και αλλα ψαλιδια. τα ψαλιδια λογικα θα τα βρισκεις μεσω πεζο σπορτ-lw φτηνα (π.χ στο δικο μου 206 τα πηρα 150τα δυο απο πεζο σπορτ γαλλιας οταν εδω τα μαμα εχουν 220)
αξονα πισω βγαινουν καποια κιτ ειδικα της whiteline (οχι ακομα για 207) με ρυθμιζομενη εξωτερικη αντιστρεπτικη που ειναι ολα τα λεφτα και κανουν φοβερη δουλεια ...οποτε ουσιαστικα με 19000 με προγραμμα+αλλο ενα χιλιαρικο σε ψιλολογια=20000
εισαι θεωρητικα ιδιος σε συμπεριφορα με rc.
Ομως καθισματα?εξοπλισμος?μαμα αμαξι σε μοτερ? αξια μεταπωλησης?
σορυ αλλα δε ξερω ανα αξιζει...παντως το θεμα ειναι οτι η λαιον ηταν πολυ κοντα στο σωστο...
αν εβγαζε εξω 4-5εξτρα ακομα και το εδινε σε λιιιγο χαμηλοτερη τιμη με στανταρ τα αμορτισερ-ελατηρια του rc θα καναμε παρτυ -
Σπύρο ανέφερα πιο απότομα, δεν έρχεται πιο γρήγορα.
Αυτό που οδήγησα εγώ τουλάχιστον γυρνούσε εκεί που δε περίμενες οτι θα γυρίσει. Τι να κάνω ρε παιδιά, δε το κατασκεύασα εγώ.
Βέβαια υπήρχε το ESP που σε «έσωζε» και για αυτό ανέφερα πως αν δεν υπήρχε θα ήταν έκπληξη για μερικούς (και εμένα) το να είναι γυρισμένοι με ένα τόσο θεωρητικά (και σωστό εν μέρει) προβλέψιμο αυτοκίνητο.Τέλος πάντων, εγώ δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για τι θα ήταν το 207 Rallye χωρίς ESP κρίνοντας απο το RC στο οποίο υπάρχουν διαφορές στο στήσιμο και επίσης ούτε μπορώ να θεωρήσω ως ευκαιρία το Rallye επειδή με άλλα 2k μπορεί να γίνει ενδιαφέρον. Μπαίνει σε άλλα χωράφια μετά...
Υ.Γ. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί να διαφωνούμε και να έχουμε αντιπαραθέσεις για το μουφοRallye. Υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε...
Peugeot 207 Rallye