-
O σημερινός 18άρης ήταν 10 χρονών, οπότε και θυμάται αρκετά καλά το οικογενειακό αυτοκίνητο και τις ανέσεις του, το 1999. Δηλαδή σε μια εποχή που μόνο οι βασικές εκδόσεις δεν είχαν A/C (σε κάτι Hyundai ούτε οι βασικές εκδόσεις δεν ήταν χωρίς). Επομένως μάλλον ο 18άρης μας προτιμά να πάρει βέσπα ή ΜΜΜ παρά να ξεγλωσσιαστεί μέσα σε ένα κινητό φουρνάκι.
-
Ρε σεις, για αυτόματο κλιματισμό μίλησα, όχι για απλό, 'ταπεινό' AC...
-
Εγω παντως που τελος Ιουνιου θα κλεισω τα 20 ειμαι ικανοποιημενος με ενα απλο AC.
Ουτε ABS δε θελω. -
Ξερουμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσει το πολυπόθητο Rallye?
-
Αν και ευτυχής κάτοχος ενός 16ν 106 του 2003 με A/C ηλ. παράθυρα κλειδαριές αερόσακο (ειχε) και υδραυλικό τιμόνι (ναι ακριβώς η φλώρικη έκδοση), όταν ήταν να το αγοράσω μετά απο τραγικό πρήξιμο των @@ του πατέρα μου, αναφερόμουν στην γυμνή έκδοση χωρις A/C προβολάκια παραθυρα κλπ(όχι ότι με χάλαγαν αλλα για να του δείξω ότι είναι πολυ πιο φθηνό απο το Golf που ήθελε να μου πάρει).....ευτυχώς ο πατέρας μου επέμενε να πάρουμε το πλούσιο, που θέλω να καταλήξω? Ότι το rallye δεν το αγοράζεις για τον κλιματισμό και τις λοιπές αηδίες (υπηρχε τότ η έκδοση GTI) αλλα για κάποια άλλα πράγματα, έτσι και τώρα θα μπορούσε να έχει στον εξοπλισμό του
ABS
Air bag (οδηγου) αυτα τα 2 αναγκαστηκα λόγο νομοθεσίας
και συνοδηγού (όπως και να το κάνουμε χρειάζεται)
A/C
Ηλ. παραθυρα κλειδαριές
υδρ. τιμόνι
άντε ενα radiocd
Ζαντουλες αλλουμινίου ανοιχτές όχι τόσο για το βάρος αλλα για καλητερο αερισμό των φρένων.
και τπτ άλλο και να έχει 1-2 χιλιάρικα κάτω (λέω ενα Χ ποσο στην τυχη)
Optional να μπορούσες να βάλεις διζωνικό αισθητήρες βροχής φώτων πλαινούς αερόσακους κλπ.Απο την άλλη χωρις να πέσετε να με φάτε....rallye έκδοση με turbo?
δεν μου πάει ρε γμτ! -
Ρε σκύλε γιατί δεν σου πάει rallye με turbo, εδώ η Subaru έβγαλε impreza χατσμπακ…
Πάνε τα ήθη και έθιμα που είχαμεν κύριοι.
-
Και εγώ κάτοχος Rallye 16V μοντέλο 99 με A/C ηλεκτρικά κτλ είμαι αλλά συμφωνω να βγει ένα πιο πολιτισμ΄λενο Rallye όπως το 207 Rallye!!!!
Να αισθανόμαστε λίγο ασφάλεια βρε παιδιά και να είμαστε λίγο πολιτισμένοι!!!
Αν μάλιστα έχει και 18000
-
Θυμαμαι πως καναμε ολοι οταν βγηκε το 1.6 8ν
με ηλεκτρικα παραθυρα κλειδαριες και υδραυλικο τιμονι στα εξτρα...
ειδικα για το υδραυλικο τιμονι ηταν σα να μπηκε ο διαολος στο αμαξωμα του 106...τρελλη γιουχα........και τωρα μιλαμε για διζωνικα και γυμνο 207 επειδη εβγαλαν την οροφη και τα φωτα που αναβουν στις στροφες (μα τι αηδια θεε μου μπηκα σε ενα 207cc Και ξερασα)
το αυτοκινητο θα ερθει και δεν ειναι ελληνικη πατεντα..απλα ισως εξω να λεγεται lw για παραδειγμα...
το θεμα ειναι οτι αν εχουν αρχισει να θαβουν ηδη το 207rc τοτε.... -
ρε γαμώτο ... δεν μου αρέσουν καθόλου οι καθρέπτες πάνω στις πόρτες ... γιατί το κάνουν αυτό ...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ρε γαμώτο ... δεν μου αρέσουν καθόλου οι καθρέπτες πάνω στις πόρτες ... γιατί το κάνουν αυτό ...Μαζί σου... έρχονται πολύ πίσω και στο μάτι όταν οδηγείς 207. Συνήθεια είναι πάντως.
-
αισθητικά ... δεν μου αρέσουν καθόλου ... τι να πω ....
-
εγώ τους λατρεύω έτσι...
-
ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει?
-
τελος ιουλη οι πρωτες παραγγελιες θα αρχισουν,,,
αρα απο σεπτεμβρη μας βλεπω να ξερουμε αν αξιζει και τι και πως -
Έχω ένα γνωστό Καλαμάτα που δουλεύει στην Peugeot και μου είπε πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το 207 rallye.
Μήπως τελικά είναι φήμες?
-
Φήμες δεν είναι. Ο δικός μου γνωστός στην Λάιον εδώ στην Σαλονίκη μου είπε τα ίδια. Απλά δεν ξέρει ακόμα αν μόνο στην Ελλάδα θα εισαχθεί ως ραλύ ή και πανευρωπαϊκά (μάλλον το πρώτο).
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
Έχω ένα γνωστό Καλαμάτα που δουλεύει στην Peugeot και μου είπε πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το 207 rallye.Μήπως τελικά είναι φήμες?
μαλλον στο πληντυριο της πεζο θα δουλευει
εχουν σταλει δελτια τυπου -
δηλ η διαφορά από το 207 GT θα είναι 1-2 πράγματα στον εξοπλισμό και το ότι θα βγαίνει 3-θυρο στα 17900;
-
;;;;;;;;?????
ή ειναι λαθος φωτο ?
-
λαθος φυσικά...
Peugeot 207 Rallye