-
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
:offtopicviii:Τι οφ-τόπικ μωρέ! Θέλω το πριντ-άουτ από το τζιπιές σου!!!
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Καλλιθεα-Κατω Αχαιια **1.42 **(με κινηση μεσα στην Πατρα)
Αν δεν πεσεις κατω απο 160 πουθενα μεχρι Πατρα ειναι απιθανο?
Δεν πηγα πανω απο 190 παντως.Η Πατρα απο την Αθηνα απεχει 215χλμ.
Για να διασχισεις το κεντρο της Πατρας απο την μια εθνικη στην αλλη, θες τουλαχιστον 25λεπτα.
Η Πατρα απο την Κατω Αχαγια ειναι περιπου 20χλμ.(αν δεν κανω και κανα λαθος )
Αν εκανες να βγεις και στην εθνικη οδο απο Καλλιθεα αλλα 15λεπτα......τοτε πρεπει να ειχες μεση ωριαια ταχυτητα 235χλμ/ωρα!!!!!
-
Θεσσαλονίκη-Π.Φάληρο σε 4 ώρες και επιστροφή την ίδια ημέρα σε 4 ώρες και 15 λεπτά
Επόμενη μέρα, αλλαγή ψυγείου και ιμάντα και κατσάδιασμα από μπαμπά γιατί κατάλαβε ότι έτρεχα
Επόμενο ταξίδι για Αθήνα 8 ώρες
(καφεδάκι στο Βόλο, ψαράκι στον Καραβόμυλο ) -
Offtopic γιατί η διαδρομή δεν είναι Αθήνα-Χ...
Σούνιο-Δάφνη(στο μετρό) 35 λεπτά...και όχι από Βουλιαγμένη αλλά από παραλληλιακή->καλαμάκι κτλ.Έπρεπε να αφήσω και κάποιον στο Καλαμάκι
Το πώς δε θέλω ούτε να το θυμάμαι.Πραγματικά ΔΕΝ θέλω να το ξανακάνω αυτό...Ένας φίλος μου που ήταν συνοδηγός πραγματικά όταν σταματήσαμε είχε ιδρώσει και δε μίλησε μετά για αρκετή ώρα...
Αν και το χάρηκε μου είπε:φίλε μου, εγώ αν ξαναπάς έτσι δεν ξαναμπαίνω.Παραλίγο να χέσω τα πατελόνια μου.(κι εγώ το ίδιο σε κάτι σημεία βέβαια)ΥΓ:Τότε ήμουν μικρός και δεν καταλάβαινα...Ευτυχώς ο θεός ήταν γενναιόδωρος μαζί μου τότε...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Για να διασχισεις το κεντρο της Πατρας απο την μια εθνικη στην αλλη, θες τουλαχιστον 25λεπτα.
Αν εκανες να βγεις και στην εθνικη οδο απο Καλλιθεα αλλα 15λεπτα......τοτε πρεπει να ειχες μεση ωριαια ταχυτητα 235χλμ/ωρα!!!!!
Τελευταιο μου ποστ επι του θεματος (και πολυ τραβηξε)
Δεν εχω λογο να πεισω ή να εντυπωσιασω κανενα, ουτε θα κερδισω κανα βραβειο, ουτε αισθανομαι περηφανος ή μαγκας.
Τα 25 λεπτα για να περασεις την Πατρα ειναι υπερβολικα μεγαλο νουμερο.Δεν μου πηρε τοσο.Σχεδον τα μισα. Το μπλεξιμο το εκαναν ενα αστικο και ενας ταριφας που τσακωνονταν.Ετσι μαζευτηκε μια ουριτσα και με πηγε καροτσα για κανα 5λεπτο.
Ουτε 15΄εκανα να βγω εθνικη αυγουστο στην Αθηνα.
Η μεση ωριαια ειχε βγει τοτε γυρω στα 142. Νουμερο μεγαλο αλλα τοσο εκανα.Στο δρομο δεν πρεπει να εκανα πανω απο 10 προσπερασεις, ηταν αδειος
Οταν λεω δεν επεσα κατω απο 160 το εννοω. Στα διοδια φρεναρα οριακα και φυσικα δεν ειχαν ουρες και μετα 1η κοφτη,2α κοφτη κλπ μεχρι τα 170-180
Τωρα το αν σου ακουγεται καπως δικαιωμα σου... -
Παντως πριν κρινεις την μωτ μου υπολογισε οτι τετοια πετυχε ο πατερας σου απο Αμαλιαδα-Πατρα.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Από Καρόλου-Νέα Σμύρνη πάντως έχουμε κάνει 1:45 με τον Κάβουρα με φυσιολογική κίνηση στο κέντρο της Πάτρας και στον Κηφισό στην Αθήνα και χαμηλή κίνηση στην Πατρών-Κορίνθου και την Πατρών-Αθηνών. Στην Πατρών-Κορίνθου πηγαίναμε μέχρι 160 χωρίς δεν κόβουμε στις στροφές (παρά μόνο στα σημεία που τη στήνουν και όταν συναντούσαμε κίνηση) και στην Πατρών-Κορίνθου πηγαίναμε μέχρι 180 (2-3 φορές είδαμε 190 και 1 φορά 200).
Το όχημα ήταν VW Golf IV 1.4 -
Τελευταιο μου ποστ επι του θεματος (και πολυ τραβηξε)
Δεν εχω λογο να πεισω ή να εντυπωσιασω κανενα, ουτε θα κερδισω κανα βραβειο, ουτε αισθανομαι περηφανος ή μαγκας.
Τα 25 λεπτα για να περασεις την Πατρα ειναι υπερβολικα μεγαλο νουμερο.Δεν μου πηρε τοσο.Σχεδον τα μισα. Το μπλεξιμο το εκαναν ενα αστικο και ενας ταριφας που τσακωνονταν.Ετσι μαζευτηκε μια ουριτσα και με πηγε καροτσα για κανα 5λεπτο.
Ουτε 15΄εκανα να βγω εθνικη αυγουστο στην Αθηνα.
Η μεση ωριαια ειχε βγει τοτε γυρω στα 142. Νουμερο μεγαλο αλλα τοσο εκανα.Στο δρομο δεν πρεπει να εκανα πανω απο 10 προσπερασεις, ηταν αδειος
Οταν λεω δεν επεσα κατω απο 160 το εννοω. Στα διοδια φρεναρα οριακα και φυσικα δεν ειχαν ουρες και μετα 1η κοφτη,2α κοφτη κλπ μεχρι τα 170-180
Τωρα το αν σου ακουγεται καπως δικαιωμα σου...Mισό... επειδή και από Καλλιθέα είμαι και την Πάτρα την έχω ζήσει... Το 2002 δεν είχε φτιαχτεί ακόμα το ποτάμι, οπότε ήταν φύσει αδύνατο να φτάσει κάποιος ως το Δαφνί (ας πούμε) σε λιγότερο από 15 λεπτά, να μην πω σε λιγότερο από 20. Εκτός αν έκανε τρελές παρανομίες (κόκκινα φανάρια πχ )
Όσο για την Πάτρα, 15 ας πούμε λεπτά για να στρίψεις στην έξοδο με το εσάκι, να περάσεις από το λιμάνι και το σταθμό, μετά από τον Αγ. Ανδρέα, την Παραλία και τα Βραχνέικα και να καταλήξεις στην Εθνική Πάτρας-Πύργου μου φαίνεται αδιανόητο, εκτός αν πάλι έκανες βαρβάτες παραβάσεις (κόκκινα και άλλα τέτοια χαρωπά).
Μήπως κάτι υπολόγισες λάθος? Ανθρώπινο είναι και αυτό, δεν είναι ντροπή... -
Πολύ πράμα μαζεύτηκε, όπου να 'ναι θ'αρχίσουν να μπαίνουν και λινκ σε γιουτιούμπ με βιντεάκια α-λα γκόουστ ράιντερ...
-
Χαμοστερνας-πειραιως-π.ραλλη-κηφισσος-καβαλας ηταν η διαδρομη.
απογευμα (γυρω στις 15.30) δεκαπενταυγουστου δεν φτανεις δαφνι σε λιγοτερο απο 15΄- 20΄?
κοκκινα φυσικα και δεν περναω.ο χρονος προεκυψε. δεν εκβιαζω ποτε, οπως μου βγει.πλεον δεν μου βγαινει.
15΄δεν εκανα απο το εσακι μεχρι τα βραχνεικα φυσικα.Για πολυ πριν μιλαω. Στα δεξια σου εχεις θαλασσα και μετα απο λιγο τα δυο ρευματα χωριζονται.
Ο χρονος αυτος εγινε.Αυτος που δεν εγινε και τσεκαρισα με το φιλο μου που ειχε το λαντρα που οδηγουσα ηταν αιγιο-κυλληνη.Δεν ηταν 32΄αλλα κοντα στα 55΄.Χαναμε το τελευταιο πλοιο και τρεχαμε.
(μάρεσει που δεν θα ξανασχολιαζα, ουτε ο πετεινος δεν προλαβε να λαλησει) -
Παντως πριν κρινεις την μωτ μου υπολογισε οτι τετοια πετυχε ο πατερας σου απο Αμαλιαδα-Πατρα.Πατρα-Αμαλιαδα(απο εισοδο σε εισοδο πολης) σε λιγοτερο απο 30 λεπτα!!!
(ο πατερας μου..εγω δεν κανω τετοια )Oπως γραφω..απο εισοδο σε εισοδο πολης..πραγμα που σημαινει μ.ω.τ. γυρω στα 140 ισως και λιγοτερα..μονο στην εθνικη ομως!
Η μεση ωριαια ειχε βγει τοτε γυρω στα 142.
Αν ελεγες το ιδιο κι εσυ..δλδ απο εθνικη που βγηκες στη Αθηνα μεχρι Πατρα και μετα απο εθνικη που βγηκες στην Πατρα μεχρι Κατω Αχαγια τοτε τα συνολικα χλμ ειναι 235..εκανες 100 λεπτα για αυτη τη διαδρομη(1.40min)...αρα μ.ω.τ. 141χλμ/ωρα!
Αν ομως συνυπολογισεις και τους χρονους καθυστερησης απο Αθηνα για εθνικη και να περασεις οοοολη την Πατρα και να ξαναβγεις εθνικη..τοτε η μ.ω.τ. ανεβαινει δραματικα!
π.χ. αν οπως λες εκανες 15 και 15 εξτρα λεπτα αντιστοιχως για τις παραπανω διαδρομες(που τουλαχιστον για μεσα την Πατρα ειναι αδυνατο..αλλα δεν πειραζει)..τοτε η μ.ω.τ. (για την εθνικη) εκτοξευεται στα 202χλμ/ωρα!
Απλα Μαθηματικα Γυμνασιου ειναι...
Τελος κι απο εμενα..γιατι δεν εχει νοημα αυτη η αντιπαραθεση..αν νομιζεις οτι το εκανες σε τετοιο χρονο, τοτε ΟΚ!
Μπορεις να το νομιζεις... -
μπορεί να μην πηγε γυμνάσιο ο φίλος μας.
τι χομπυ είναι αυτο που εχετε να ρίχνετε αλάτι στην πληγή του καθενός( )
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
μπορεί να μην πηγε γυμνάσιο ο φίλος μας.
τι χομπυ είναι αυτο που εχετε να ρίχνετε αλάτι στην πληγή του καθενός( )
Το γιατι μπηκες στον κοπο να γραψεις αυτο το ποστ και νομιζεις οτι ειναι και αστειο δεν το καταλαβαινω...
Ουτε 'φιλος σας' ειμαι, ουτε με ξερεις και αφου δεν μπορεις να κρατηθεις σε ενα επιπεδο μην εκτιθεσαι.
Για να σου περασει ο καημος αυτα τα μαθαινεις στο δημοτικο και ναι εχω τελειωσει δημοτικο.Τωρα αν εσεις φτασατε γυμνασιο...
Για να ξυσεις πληγη πρεπει και να υπαρχει. Εγω δεν εχω πληγες...
Αλλα πραγματα, εξισου ή πιο σημαντικα, δεν σου μαθαινουν στα σχολεια και εσυ δειχνεις να μην τα γνωριζεις.Εχει πολλα ποστ απο ανθρωπους που εκαναν παρομοιους και καλυτερους χρονους για Πατρα.
Τωρα, αν σας ακουγεται καπως, δεν με απασχολει. -
Όπως είπες φίλε μου, για Πάτρα...
Που σημαίνει οτι κάλλιστα μπορεί να μετράνε ας πούμε από Δαφνί μέχρι την είσοδο της πόλης. Αυτοί είναι χρόνοι εφικτοί, αν και πολύ ριψοκίνδυνοι με το μπουρδέλο που λέγεται Πατρών-Κορίνθου.
Εσύ όμως έβαλες και τους χρόνους εξόδου-εισόδου από και στην πόλη, πράγμα που ρίχνει δραματικά τη μουαγιέν.
Επειδή μου άρεσε να παίζω με τον υπολογιστή ταξιδίου που είχαμε σε ένα Τολέντο παλιότερα, παρατηρούσα οτι όση ώρα και να πηγαινα σβέλτα, 5 λεπτά με ταχύτητες 60-70 χαω ή 1 λεπτό στο φανάρι έριχναν πάρα πολύ τη μέση ωριαία. -
όταν είχα το πούμα(1400). Νύχτα 2 η ώρα στην πόρτα του Δαφνίου(απ'έξω και άφιξη καλαμάτα στό σπίτι μου στο ιστορικό κέντρο στίς 4παρά10. Το κοντέρ δέν έδειξε ποτέ πάνω από 140.
επίσης Καλαμάτα-Μεγαλόπολη-Δημητσάνα με το ίδιο αμάξι σε 1ώρα και 3 λεπτά! Ωραίες εποχές και απίστευτο αυτοκίνητο-τρένο! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Από Καρόλου-Νέα Σμύρνη πάντως έχουμε κάνει 1:45 με τον Κάβουρα με φυσιολογική κίνηση στο κέντρο της Πάτρας και στον Κηφισό στην Αθήνα και χαμηλή κίνηση στην Πατρών-Κορίνθου και την Πατρών-Αθηνών. Στην Πατρών-Κορίνθου πηγαίναμε μέχρι 160 χωρίς δεν κόβουμε στις στροφές (παρά μόνο στα σημεία που τη στήνουν και όταν συναντούσαμε κίνηση) και στην Πατρών-Κορίνθου πηγαίναμε μέχρι 180 (2-3 φορές είδαμε 190 και 1 φορά 200).
Το όχημα ήταν VW Golf IV 1.4Για διαβασε απο που ως που λενε και δες τι κινηση συναντησα εγω.
Για μπλοκα δεν εκοβα γιατι ειχα αγνοια κινδυνου και ηλπιζα 15 αυγουστου να μην ειναι εξω να γραφουν.
Το οτι ειναι επικινδυνο ειναι αλλο θεμα.
Ο χρονος μου ξεκιναει επι της Χαμοστερνας μετα το φαναρι του δρομου που ειναι και ο Παπαδοπουλοας με τις εξατμισεις. -
screwdriver
κρατήθηκα οσο μπορουσα (απο την αρχη που το ειδα το αρχικο ποστ) αλλά τελικα το εκανα το ατόπημα... εχω χορτασει τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ απο φιδια και κόμπρες που δε μου κάνει αισθηση ότι κι αν ακουσω.
το αστειο ειναι ότι πιαστηκες απο μενα όμως
-
To αρχικό post δεν μιλάει ξεκάθαρα για τους **ταχύτερους **χρόνους μιας διαδρομής, έτσι κι εγώ λοιπόν θα καταθέσω την εμπειρία μου στον βραδύτερο χρόνο: Αθήνα - Καρδίτσα 8 ώρες σε εορταστική έξοδο (300 χιλιόμετρα)
-
athina-igoumenitsa 11 wres
Αθήνα-Χ σε πόσο? (Χ=Γέφυρα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη κλπ)