-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Εγραψα τη γνώμη μου για το COROLLA αι αλλού σε άλλο δικό μου νήμα από τη στιγμή που χθες επισκευτικα τη διεθνή εκθεση Αθηνών. ΧΑΛΙΑ είδικα οταν το συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό. Είχα στα υποψιν την COROLLA άλλά τζίφος. Το αμάξι δεν το οδήγησα αλλά οπτικά θα γράψω μόνο.Πλαστικά στο ταμπλώ κατηγορίας Hyundai accent του 2000 για να μη πω χειρότερα...
Τιμόνι που στην ψηλότερη θέση του βρίσκει ενοχλητικά στα πόδια τουλάχιστον σε μένα που έχει βέβαια κάποιες σεβαστές διαστάσεις όμως σε άλλα αμάξια δε συνέβαινε αυτό άρα υπάρχει πρόβλημα. Πεντάλ συμπλέκτη με μεγάλη διαδρομή σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα.
Ορατότης μηδέν με την έννοια οτι δε μπορείς να διακρίνεις που αρχίζει και που τελειώνει το αμάξι. Ειδικά πίσω και με τα 3 προσκέφαλα ορατότης ανυπαρκτη.
Καθήσματα απαίσια σε άνεση και σε σχεδιασμό.
Πρόσβαση στη θέση οδηγού αλλά και στις πίσω θέσεις σχεδόν τραγική. Ειδικά πίσω δε γλητώνεις το να σπάσεις το κεφάλι σου μπάινοντας η βγαίνοντας από το αμάξι.
Αισθημα κλειστοφοβίας με τα πολύ μικρά τζάμια περιφεριακά και μαυρη μαυρήλα πλάκωσε από το διάκοσμο. Το πλέον υποδειγματικό αυτοκίνητο για ιδιοκτήτη γραφείου τελετών....
Επειδή δοκίμασα χθες όλα τα αμάξια της κατηγορίας τα μόνα που με διαφορά με ικανοποίησαν σε όλα όσα αναφέρω παραπάνω ηταν το MAZDA 3 και το KIA CEED KAI MONO!
Εάν σε ενδιαφέρουν φίλε όλα όσα ανέφερα σαν μειονεκτήματα για το κορόλα, ρίξε και μια ματιά στο Μαζντα 3 αλλά και στο ΚΙΑ εάν δεν έχεις πρόβλημα με τη μάρκα.
Τόσα ξέρεις, τόσα λές.....
-
Είπα να μη μιλήσω,αλλά δε γινόταν.......έσκασε η μπόμπα
Όντως δηλ,τα ΚΙΑ καλύτερη ποιότητα απ την corrola
Μετά προσβάλονται μερικοί και γίνετε εδώ μέσα τσίρκο.Απορώ με τα κριτήρια μερικών και τις ικανότητες.....διαγνωστικής ποιότητας
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Εγραψα τη γνώμη μου για το COROLLA αι αλλού σε άλλο δικό μου νήμα από τη στιγμή που χθες επισκευτικα τη διεθνή εκθεση Αθηνών. ΧΑΛΙΑ είδικα οταν το συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό. Είχα στα υποψιν την COROLLA άλλά τζίφος. Το αμάξι δεν το οδήγησα αλλά οπτικά θα γράψω μόνο.
Πλαστικά στο ταμπλώ κατηγορίας Hyundai accent του 2000 για να μη πω χειρότερα...
Τιμόνι που στην ψηλότερη θέση του βρίσκει ενοχλητικά στα πόδια τουλάχιστον σε μένα που έχει βέβαια κάποιες σεβαστές διαστάσεις όμως σε άλλα αμάξια δε συνέβαινε αυτό άρα υπάρχει πρόβλημα. Πεντάλ συμπλέκτη με μεγάλη διαδρομή σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα.
Ορατότης μηδέν με την έννοια οτι δε μπορείς να διακρίνεις που αρχίζει και που τελειώνει το αμάξι. Ειδικά πίσω και με τα 3 προσκέφαλα ορατότης ανυπαρκτη.
Πρόσβαση στη θέση οδηγού αλλά και στις πίσω θέσεις σχεδόν τραγική. Ειδικά πίσω δε γλητώνεις το να σπάσεις το κεφάλι σου μπάινοντας η βγαίνοντας από το αμάξι.
Αισθημα κλειστοφοβίας με τα πολύ μικρά τζάμια περιφεριακά και μαυρη μαυρήλα πλάκωσε από το διάκοσμο. Το πλέον υποδειγματικό αυτοκίνητο για ιδιοκτήτη γραφείου τελετών....
Επειδή δοκίμασα χθες όλα τα αμάξια της κατηγορίας τα μόνα που με διαφορά με ικανοποίησαν σε όλα όσα αναφέρω παραπάνω ηταν το MAZDA 3 και το KIA CEED KAI MONO!
Εάν σε ενδιαφέρουν φίλε όλα όσα ανέφερα σαν μειονεκτήματα για το κορόλα, ρίξε και μια ματιά στο Μαζντα 3 αλλά και στο ΚΙΑ εάν δεν έχεις πρόβλημα με τη μάρκα.
Την άποψή του γράφει.
Αν διαφωνείς, θα μπορούσες να αναπτύξεις μια επιχειρηματολογία, αλλά το 'τόσα ξέρεις, τόσα λες' δεν βοηθάει το διάλογο.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εγραψα τη γνώμη μου για το COROLLA αι αλλού σε άλλο δικό μου νήμα από τη στιγμή που χθες επισκευτικα τη διεθνή εκθεση Αθηνών. ΧΑΛΙΑ είδικα οταν το συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό. Είχα στα υποψιν την COROLLA άλλά τζίφος. Το αμάξι δεν το οδήγησα αλλά οπτικά θα γράψω μόνο.
Πλαστικά στο ταμπλώ κατηγορίας Hyundai accent του 2000 για να μη πω χειρότερα...
Την άποψή του γράφει.
Αν διαφωνείς, θα μπορούσες να αναπτύξεις μια επιχειρηματολογία, αλλά το 'τόσα ξέρεις, τόσα λες' δεν βοηθάει το διάλογο.
Ωχου και συ ρε Άγγελε! Αφού του θίξαν το αυτοκίνητο, θες και διάλογο;
Είπα να μη μιλήσω,αλλά δε γινόταν.......έσκασε η μπόμπα
Όντως δηλ,τα ΚΙΑ καλύτερη ποιότητα απ την corrola
Μετά προσβάλονται μερικοί και γίνετε εδώ μέσα τσίρκο.Απορώ με τα κριτήρια μερικών και τις ικανότητες.....διαγνωστικής ποιότητας
Έχεις μπει στην καινούρια corolla και στο ceed Μάκη; Μιλάμε καθαρά για την 'απτή' ποιότητα, δηλαδή πλαστικά κλπ. Έχοντας μπει στην corolla και έχοντας δει το ceed στο Fifth Gear, τείνω να πιστέψω πως το κια υπερέχει.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχεις μπει στην καινούρια corolla και στο ceed Μάκη; Μιλάμε καθαρά για την 'απτή' ποιότητα, δηλαδή πλαστικά κλπ. Έχοντας μπει στην corolla και έχοντας δει το ceed στο Fifth Gear, τείνω να πιστέψω πως το κια υπερέχει.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οκ! Εσύ ξέρεις!
-
Ο χρόνος το ξέρει όχι εγώ
Να το δω εγώ sheet μετά απο μια 15ετία και καμια 500κ km στην πλάτη του
-
Εγώ που μπήκα στο ceed στην έκθεση έχω να πω πως είναι καλό για τα λεφτά του. Το εσωτερικό δεν το νιώθεις σε καμία περίπτωση 'ποιοτικό' .
Της corollaς είναι σαφώς καλύτερο.Την παλιά corolla sedan την σιχαινόμουν, η καινούρια όμως δείχνει σαφώς πιο όμορφη και φρέσκια (άσχετα αν δεν θα την αγόραζα)
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ο χρόνος το ξέρει όχι εγώΝα το δω εγώ sheet μετά απο μια 15ετία και καμια 500κ km στην πλάτη του
Σα να μη διαβάζεις τι γράφω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχεις μπει στην καινούρια corolla και στο ceed Μάκη; Μιλάμε καθαρά για την 'απτή' ποιότητα, δηλαδή πλαστικά κλπ. Έχοντας μπει στην corolla και έχοντας δει το ceed στο Fifth Gear, τείνω να πιστέψω πως το κια υπερέχει.Ούτε γι' αστείο γιατρέ! Και ξέρεις ότι έχω οδηγήσει και τα δυο κάμποσο. Το ΚΙΑ είναι ένα άλμα ποιότητας σε σχέση με το παρελθόν, είναι ΗΔΗ πιο καλοφτιαγμένο από πολλά της κατηγορίας, αλλά Corolla δεν είναι. Προσοχή, Corolla λέω, όχι Auris
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ούτε γι' αστείο γιατρέ! Και ξέρεις ότι έχω οδηγήσει και τα δυο κάμποσο. Το ΚΙΑ είναι ένα άλμα ποιότητας σε σχέση με το παρελθόν, είναι ΗΔΗ πιο καλοφτιαγμένο από πολλά της κατηγορίας, αλλά Corolla δεν είναι. Προσοχή, Corolla λέω, όχι Auris
Σωστά, τα μπέρδεψα αυτά τα 2. Εγώ στο auris έχω μπει...
Corolla η Avensis ?