-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ας ειμαι εγω ο κακος αλητης μηχανοβιος, και ας ειναι αλλοι με την καλη διαπαιδαγωγηση απο το TFRCUh oh.
Οριστε ενα flame suit για οποιον το χρειαστει.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ας ειμαι εγω ο κακος αλητης μηχανοβιος, και ας ειναι αλλοι με την καλη διαπαιδαγωγηση απο το TFRC
Uh oh.
Οριστε ενα flame suit για οποιον το χρειαστει.
Mα δεν χρειαζομαι απαντηση
Να μου πουν ΤΙ?plz μην απαντησει κανεις στο ποστ μου
Αγαπαω και το αυτοκινητο, οχι οσο την μηχανη, αλλα το αγαπαω και αυτο(οπως μαλλον δεν εχουν καταλαβει μερικοι)
Γουσταρω να βρισκω ωραιες βουνισιες διαδρομες να το οδηγαω, και οχι στα λιμανακια και στα φαναρια της Βουλιαγμενης, σαν μερικους μερικουςΑν θες να ''την πεις'' σε καποιον, φροντιζεις να εισαι εσυ σωστος πρωτα
Κοινως ''ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα''Καλη συνεχεια, και μην απαντησει κανεις plz, ας βαλουμε ενα τελος, τα υπολοιπα μελη δεν φταινε σε τιποτα
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Εισαι και φαινεσαι. Απο μακρυα κιολας. Που ζητας να μην απαντησει και κανενας 'για τα υπολοιπα μελη'. Αμα σε ενοιαζαν τα υπολοιπα μελη, δεν θα πεταγες τετοιες παπαριες, οπως αμα σε ενοιαζαν εσενα και τους ομοιους σου διτροχους οι αλλοι χρηστες του δρομου, δεν θα ειχαμε προβληματα τωρα. Που τολμας να ξεστομησεις οτι θα κλεβεις σειρα στα διοδια επειδη ζεσταινεσαι και θα πρεπει να θεωρουμε οτι μας κανεις και χαρη που εισαι με μηχανη. Δεν πειραζει, οταν θα σε στειλει κανεις στο τσιμεντενιο διαχωριστικο, θα γινεις αλλο ενα νουμερο στην στατιστικη και θα ησυχασουμε. Τοτε θα καταλαβεις οτι οσο και να θελεις, δεν εισαι υπερανω των αλλων στον δρομο και εχεις τις ιδιες υποχρεωσεις. Βεβαια τοτε θα ειναι αργα για σενα, αλλα τι να κανουμε.
ΥΓ Το σκουτερ και το παπακι, μας πειραξαν γιατι απο την δικια τους μλκια θα παμε εμεις φυλακη. Αμα δουλευαν σωστα οι νομοι εδω περα, δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα μαζι σας γιατι απλα θα σας παταγαμε και θα μας πληρωνατε το αμαξι που μας χαλασατε, οταν εσεις φταιτε. Οπως επισης δεν θα κανατε τετοιες μλκιες αμα τις πληρωνατε και με χρημα και με αιμα
-
MadMax μλκ αμα αρχισεις να γραφεις παλι για καμηλες και κουνουπια θα φας σφαλιαρα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το σκουτερ και το παπακι, μας πειραξαν γιατι απο την δικια τους μλκια θα παμε εμεις φυλακη.+1
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Απο οτι ειδατε σημερα στον δρομο σας δηλαδη, το παπακι σας ενοχλησε, και το σκουτερ που εχει σταματησει(βλακωδως) στο διαζωμαΑυτες οι 2 περιπτωσεις δηλαδη θετουν σε κινδυνο την σωματικη σας ακεραιοτητα
Μαϊστα....
Εγώ δεν είδα να λέει κανείς από αυτούς που τα ανέφεραν οτι διακυνδύνευσε η σωματική του ακεραιότητα. Το αντίθετο μάλιστα, οτι αυτοκτονικές τάσεις έχουν οι συγκεκριμένοι αναβάτες, που είναι και αλήθεια.
Κι εγώ οδηγώ παπί και scooter. Τέτοιες μεγάλες π@π@ριές δεν έχω κάνει ποτέ, και όχι γιατί γύρισε κάποιος και μου είπε να μην τα κάνω... καθαρά από ένστικτο (αυτοσυντήρησης). Κάτι που μάλλον οι συγκεκριμένοι αναβάτες (πάλι) δε φαίνεται να διαθέτουν...
Τώρα αν εσύ προκαταβάλλεσαι λόγω των προηγουμένως υποθέντων, τι να σου πω.. απλά μη μπεις σε αυτό το νήμα για μερικές μέρες για να ηρεμήσεις, γιατί όπως βλέπεις δεν είναι κανένας διατεθημένος να αποδεχτεί τα επιχειρήματα των άλλων.
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Το σκουτερ και το παπακι, μας πειραξαν γιατι απο την δικια τους μλκια θα παμε εμεις φυλακη.
+1
Και για οποιον δεν το καταλαβε, να το πω αλλιως. Αμα κανει ενα αυτοκινητο μλκια, μπορει
α) να μου χαλασει το αυτοκινητο
β) να με τραυματισει
γ) να με σκοτωσεικαι να με πληρωνει
αμα κανει παπακιας μλκια μπορει
α) να μου χαλασει το αυτοκινητο
β) να με τραυματισει (οταν θα σκασω καπου προσπαθωντας να αποφυγω τον μλκ)
γ) να με σκοτωσει (οταν θα σκασω καπου προσπαθωντας να αποφυγω τον μλκ)και αμα παθει και κατι αυτος, να τρεχω ολη μου την ζωη ενω δεν φταιω σε τιποτα. Στα @@ μου τι θα παθει εκεινος εφόσον εκανε μλκια. Και δεν μιλαμε για λαθος, μιλαμε για 'μπαινω αναποδα μαλλιοκουβαρα και απαιτω να μυρισεις τα νυχια σου και να κανεις ακρη να περασω ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ στο οτι δεν θα θες να με χτυπησεις για να μην βρεις τον μπελα σου'. Ε να ψοφησεις ρε.
Καταλαβες τωρα?
ΥΓ Α και που΄σαι, οδηγω παπι καθε μερα...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τώρα αν εσύ προκαταβάλλεσαι λόγω των προηγουμένως υποθέντων, τι να σου πω.. απλά μη μπεις σε αυτό το νήμα για μερικές μέρες για να ηρεμήσεις, γιατί όπως βλέπεις δεν είναι κανένας διατεθημένος να αποδεχτεί τα επιχειρήματα των άλλων.
Δεν υπαρχει λογος να το συνεχισω, δεν προκειται να βγει ακρη και χανω τον καιρο μου
Απλως προτεινω στα φιλτατα μελη του tfrc, να προσεχουν και λιγο στους δρομους, γιατι μενουμε και κοντα, και αν ποτε συναντηθουμε θα ειναι πολυ κριμα....
Δεν απειλω, αλλα αν τολμησει κανεις να ''με κλεισει'' επειδη ετυχε και βρεθηκε πισω απο 1.5 τονο, δεν θα εχει να κανει με κανα γεροντακο με το διαλυμενο παπι
Επειδη ειστε παραπανω καιρο μελος απο μενα, δεν σημαινει οτι το φορουμ ειναι τσιφλικι σας
Ολα τα ''ζωα,ζωα,ζωα'' εσεις τα εχετε γεμισει
ΟΛΟΙ σας φταινε πια, μονο εσεις εισαστε οι σωστοι!!Υ.Γ. Οποιος ειναι φαινεται, και δεν χρειαζεται να τον υποδειξω εγω
Οποιος ειναι εξυπνος εχει ματια και βλεπει, ΤΑ ΠΑΝΤΑΖητω συγνωμη απο τους admins για την πορεια αυτου του θρεντ, προσωπικες αντιπαραθεσεις με διαφορα μελη, δεν πρεπει να βγαινουν στο φορουμ
KACEY & WAGNER, μαζευτειτε, γιατι ΕΝΑΣ τρελος θα βρεθει, ΕΝΑΣ, και θα ειναι και τελευταιος
Αλλα ετσι κι αλλιως @@ αληθεια ειναι οσα λετε, οποτε οκ...
Εdit: Φετος στην μεγαλη παρεα μου, ειχαμε πολλους νεκρους απο ασχετους οδηγους, και μαλιστα οι περισσοτεροι ειχαν εγκαταλειψη απο την δραστη
Καταλαβαινετε πως πρεπει να αντιδρασω οταν θα δω καποιον να το κανει επιτηδες. warning -
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν υπαρχει λογος να το συνεχισω, δεν προκειται να βγει ακρη και χανω τον καιρο μου
Απλως προτεινω στα φιλτατα μελη του tfrc, να προσεχουν και λιγο στους δρομους, γιατι μενουμε και κοντα, και αν ποτε συναντηθουμε θα ειναι πολυ κριμα....
Δεν απειλω, αλλα αν τολμησει κανεις να ''με κλεισει'' επειδη ετυχε και βρεθηκε πισω απο 1.5 τονο, δεν θα εχει να κανει με κανα γεροντακο με το διαλυμενο παπι
Επειδη ειστε παραπανω καιρο μελος απο μενα, δεν σημαινει οτι το φορουμ ειναι τσιφλικι σας
Ολα τα ''ζωα,ζωα,ζωα'' εσεις τα εχετε γεμισει
ΟΛΟΙ σας φταινε πια, μονο εσεις εισαστε οι σωστοι!!Υ.Γ. Οποιος ειναι φαινεται, και δεν χρειαζεται να τον υποδειξω εγω
Οποιος ειναι εξυπνος εχει ματια και βλεπει, ΤΑ ΠΑΝΤΑΖητω συγνωμη απο τους admins για την πορεια αυτου του θρεντ, προσωπικες αντιπαραθεσεις με διαφορα μελη, δεν πρεπει να βγαινουν στο φορουμ
KACEY & WAGNER, μαζευτειτε, γιατι ΕΝΑΣ τρελος θα βρεθει, ΕΝΑΣ, και θα ειναι και τελευταιος
Αλλα ετσι κι αλλιως @@ αληθεια ειναι οσα λετε, οποτε οκ...
Στο πρωτο bold το παιζεις βαρυμαγκας, και στο δευτερο δεν εχεις τα αρχιδια να το γραψεις με κανονικα γραμματα, οπως καθε κοτουλα. Να δω ρε σουργελο ποιον θα δειρεις οταν θα εισαι περασμενος σουβλακι στην μπαριερα ή αγκαλια με κανα στυλο της ΔΕΗ.
Κατα τα αλλα δεν θα βρεθει κανεις να 'σε κλεισει', μονος σου θα κλειστεις αμα πας να κανεις κατι που απαγορευεται η να περασεις απο καπου που δεν πρεπει. Χωρο παντως δεν θα σου δωσουμε. Και κανεις δεν ειπε οτι εμεις ειμαστε οι σωστοι, απλα οταν εμεις κανουμε οτι κανουμε δεν απαιτουμε να μας επιτρεπεται 'επειδη ζεσταινομαστε', ή 'επειδη συμβαλλουμε στην λυση του κυκλοφοριακου αφου παμε πιο γρηγορα ΑΡΑ ειμαστε λιγοτερη ωρα στον δρομο'...
ΥΓ Α που'σαι, μακαρι να σε βαλουν να πληρωσεις και τον ταριφα γιατι κατι μου λεει οτι πηγες να περασεις με το ετσι θελω απο εκει που δεν επρεπε και απλα σε εβαλε στην θεση σου, και καλα σου εκανε.
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να τσαντιστεί για την συμπεριφορά μας απέναντι στα ΑΜΕΑ
Σαν ΑΜΕΑ πρότεινα να συμπεριφερόμαστε σ΄ αυτούς, στην προκειμένη περίπτωση τους έχοντες Μηχανή, όπου συμπεριφέροντε σα Ζώα δηλαδή οδηγούν επικίνδυνα, κάνουν Σλάλομ στο οδόστρωμα (και ενίοτε και Σούζες), κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή πάνω στην διαχωριστική γραμμή, έχει δεν έχει κίνηση, ανάβουν φλας οπότε το θυμηθούν, δεν σταματάνε σε STOP, στα Κόκκινα Φανάρια αλλά πάνε σιγά σιγά και περνάνε και πολλές φορές δεν κοιτάνε καθόλου και αλλά πολλά.
Τι σημαίνει ΑΜΕΑ το ξέρεις, πως συμπεριφερόμαστε στα ΑΜΕΑ και αυτό το ξέρεις, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, να τους διευκολύνουμε κλπ, γιατί έτσι κι αλλιώς με τον τρόπο που οδηγούν στην καλύτερη περίπτωση ΑΜΕΑ θα καταλήξουν, στην χειρότερη δε περίπτωση ένα μέτρο βαθιά στο χώμα.Βέβαια ΑΜΕΑ δεν είναι μόνο οι έχοντες μηχανή και τον αυτό τρόπο οδήγησης, ΑΜΕΑ είναι Όλοι όσοι συμπεριφέροντε με τον ίδιο ή ανάλογο τρόπο, με μόνη διαφορά οτι αυτοί σε σχέση με τους υπόλοιπους βρίσκονται πρώτοι στην λίστα.
Εκτός εάν συμπεριφέρεται σαν ΑΜΕΑ, τον χαρακτηρίζουμε ΑΜΕΑ, του φερόμαστε σαν ΑΜΕΑ του ευχόμαστε όμως να μην καταλήξει ΑΜΕΑ, και σε αυτό μόνο αυτός μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
Επαναφέρω και μια ερώτηση (αναπάντητη)
Υποθετική Ερώτηση ? (μου έχει τύχει μια φορά χωρίς θύματα)
Αν σου πεταχτεί ένας πεζός από δεξιά από το πεζοδρόμιο ή ανάμεσα από τα παρκαρισμένα και έχεις μπροστά ένα μηχανάκι που πάει ανάποδα στο δρόμο ή από αριστερά σου ένα μηχανάκι που πηγαίνει ανάμεσα στις λωρίδες, τι κάνεις ?
Α) Πατάς φρένο και χτυπάς τον Πεζό ?
Β) Πατάς φρένο και κόβεις αριστερά και ίσως χτυπήσεις το Μηχανάκι ?Συνήθως όταν συμβαίνει αυτό τα αντανακλαστικά λειτουργούν με φρένο και τιμόνι αριστερά !!
(αφήνω όσο χώρο μπορώ από τα δεξιά για τους πεζούς που τυχόν θα πεταχτούν ανάμεσα από τα παρκαρισμένα κλπ όταν κινούμε στην δεξιά λωρίδα ή όταν υπάρχει μια λωρίδα)
-
Πως το επιτρεπεται αυτο στο ευατο σας?
να βαζετε πάνε απο τη σωματικη ακεραιοτητα του οποιουδηποτε τις λαμαρινες και τον εγωισμο σας?
πώς... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Α που'σαι, μακαρι να σε βαλουν να πληρωσεις και τον ταριφα γιατι κατι μου λεει οτι πηγες να περασεις με το ετσι θελω απο εκει που δεν επρεπε και απλα σε εβαλε στην θεση σου, και καλα σου εκανε.
Ειστε τοσο edit που ουτε που ξερετε τι τραβηξα και τι τραβαω, και παρολα αυτα μου την λες κιολας ειρωνικα
edit
τα προσωπικά σας με PM
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
να βαζετε πάνε απο τη σωματικη ακεραιοτητα του οποιουδηποτε τις λαμαρινες και τον εγωισμο σας?
πώς...Κατα τον ιδιο ακριβως τροπο που το κανει και ο ιδιος ο μηχανακιας. Τοσο απλο ειναι. Ρε φιλε, τι δεν καταλαβαινεις οταν σε απλα ελληνικα σου λεω οτι αμα δεν ενδιαφερεται εκεινος να μην γινει αλοιφη, δεν με ενδιαφερει εμενα 10 φορες. Ειδικα απο την στιγμη που απαιτει να κανει οτι γουσταρει πονταροντας στο οτι θα τον αφησουμε για να μην παθει κατι.
-
Εσυ ξεκινησες και την ειρωνια, και την επιθεση επειδη δεν κατσαμε να σκυψουμε στο 'καντε ακρη να περασω επειδη ζεσταινομαι ( ). Τι εγινε, τσουζει τωρα?
edit διαγράφτηκε
Σταματήστε να βρίζεστε.
[mod cmarin]αραγε αμα κανω edit στο edit του moderator, ξαναβγαινουν τα μπινελικια?
-
edit διαγράφτηκε[mod - cmarin]
-
Παιδιά, καταντήσαμε να βρίζουμε προσωπικά ο ένας τον άλλον και ο άλλος τον έναν. ΤΕΛΟΣ τώρα. Οποιαδήποτε προσωπική επιθεση θα διαγράφεται [mod]
-
Πολλές φορές ένας κάνει μια μαλ**α, δημιουργεί ένα ατύχημα, άμα δεν έχει πάθει ζημιά την κάνει και αφήνει τους άλλους στην τύχη τους.
Αν προλάβει και πάρει αριθμό κάποιος, καλός, αλλά συνήθως δεν συμβαίνει αυτό.
Αν είναι τετράτροχο το ΖΩΟ μπορεί και να το κυνηγήσει κάποιος αλλά άμα είναι δίτροχο ………..Μου έχει τύχει τέτοιο περιστατικό με ταξιτζή, ο οποίος την κοπάνησε αλλά ευτυχώς την γλιτώσαμε με μικρές υλικές ζημιές.
-
Μεγαλε αμα εφταιγες, καλα να παθεις. Να προσεχες να μην χτυπαγες. Οταν σε ρωταγα στο αλλο τοπικ για το τι εγινε, μου τα ελεγες λιγο μπερδεμενα...Οποτε αν εφταιγες, tough luck και οσο και να κλαιγεσαι, τι να κανουμε. Ας προσεχες.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πώς...Δεν βάζουμε τον εγωισμό μας πάνω από την σωματική ακεραιότητα του οποιουδήποτε ..
Βάζουμε την δική μας σωματική ακεραιότητα (και έπειτα των υπολοίπων) πάνω από την σωματική ακεραιότητα του συγκεκριμένου ΑΜΕΑ
Εγώ αυτό κατάλαβα. Αλλά αν κατάλαβα λάθος αυτή είναι η Άποψή μου.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Απο οτι ειδατε σημερα στον δρομο σας δηλαδη, το παπακι σας ενοχλησε, και το σκουτερ που εχει σταματησει(βλακωδως) στο διαζωμαΑυτες οι 2 περιπτωσεις δηλαδη θετουν σε κινδυνο την σωματικη σας ακεραιοτητα
Ε ναι.
Οταν βιαζομαι και ο αλλος με το παπι παει στην μεσαια παραλληλα με καποιο αλλο οχημα σστη δεξια με ενοχλει.
Και κινδυνευει η δικια του ακεραιοτηταΜαϊστα....
Δεν πειραζει παιδια, ο καθενας με τα πιστευω του
Ας ειμαι εγω ο κακος αλητης μηχανοβιος, και ας ειναι αλλοι με την καλη διαπαιδαγωγηση απο το TFRC
Το παμε.....
Οσο εχω εσενα....Αν κανατε μονο το 10% απο ολα αυτα τα παραμυθια που εχετε βγαλει απο τον θαυμαστο σας κοσμο(ξερουν ποιοι), το λιγοτερο θα εισασταν στο ΚΑΤ με σπασμενα παϊδια
Σιγα... Μη μας κλασουν μια μαντρα.
Το 99,9% των παπακιδων που κανουν την μαλακια τους και ζητανε τα ρεστα, βρηζουν και φευγουν.
Κανενας δεν εχει τα @@ να κατεβει για σφαλιαρες.
Γιατι και ξηλο θα φανε και στο δηκαστηριο θα θα φανε ποινη.Οχι απο μενα, εγω παταω γκαζι και φευγω απο τον κινδυνο, αλλοι ομως δεν ειναι τοσο καλοι οπως εγω
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]