@tgd
οσες φορες εχω προσπαθησει να παω νομιμα, εχω χαθει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, και τελικα εχω καταληξει να επιστρεφω στο ιδιο σημειο για να παω παρανομα, εχοντας κανει και ενα τεραστιο κυκλο.
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και επειδή η κουβέντα μας άρχισε από εδώ:
Ένας μονόδρομος ο οποίος παραβιάζεται συνειδητά και όσο καλοκαιριάζει και από περισσότερους οδηγούς είναι αυτός που ανεβαίνει στη Βάρκιζα δεξίιά από το γνωστό φούρνο από ένα σημείο και μετά και που βγάζει στο Καβούρι. Στον δρόμο αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες κάποιοι παρκάρουν σε τυφλά σημεία στη δεξιά πλευρά γι΄ αυτούς που ανεβαίνουν (παράνομα) και το ατύχημα καραδοκεί. Τώρα στο συγκεκριμένο δρόμο ποιος είναι μαγαλύτερο ζώο? Ο δήμος που τον έκανε μονόδρομο για να μην ενοχλούνται οι δημότες του? Αυτοί που ανεβαίνουν παράνομα για να γλυτώσουν τα λιμανάκια και την κίνηση στη Βάρης Κορωπίου ή αυτοί που παρκάρουν (επίτηδες?) εκεί που δεν πρέπει?
... εξακολουθώ να πιστεύω ότι φταίνε 100% αυτοί που παραβιάζουν τον μονόδρομο. Αλίμονο αν θα έπρεπε να αποφεύγουμε να παρκάρουμε κάπου, όχι επειδή απαγορεύεται, όχι επειδή εμποδίζουμε την κανονική ροή του δρόμου, αλλά φοβούμενοι αυτούς που έρχονται ανάποδα στον μονόδρομο.
Για τα υπόλοιπα, respect στον TGD.
α) οσον αφορα το νομικο/τυπικο του πραγματος, αφου οι πινακιδες εχουν μπει αυθαιρετα και χωρις μελετη (πραγμα που γνωριζω, δεν το υποθετω), τοτε ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ συμφωνα με τους νομους της χωρας μας. Τι δεν καταλαβαινεις?
β) οσον αφορα το ουσιαστικο του πραγματος (που εχει να κανει και με το ηθικο του πραγματος), οταν μονοδρομουν με το ετσι θελω για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο στελνοντας μερικες χιλιαδες οδηγους να πηξουν στην κινηση, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ οταν θελουν οχι μονο να πανε στο σπιτι τους (οπου και παλι θα επρεπε να κανουν τον κυκλο του τετραγωνου), αλλα ΚΑΙ για να αποφυγουν την ιδια ακριβως κινηση στην οποια στελνουν εμενα να πηξω, ε τοτε να παρουν τις πινακιδες και να τις βαλουν εκει που θα τους αρεσει.
Αμα δεν τις τηρουν εκεινοι, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα τις τηρησω και εγω.
Για τις περιπτωσεις δε που ενας δρομος ξαφνικα αποκτα απαγορευτικο και απο τις δυο μεριες, δεν θα κατσω καν να το συζητησω.