-
Στατιστικως παντως, η πιο επικινδυνη λωριδα ειναι η δεξια
Μεσα στις πολεις ομωςΣτην εθνικη, παντα δεξια
-
Έχει κανείς ιδέα τι συνέβη χθες το βράδυ (3/6/07 10:30μμ) στον Κηφισό και είχαν μπλοκάρει και τα δύο ρεύματα περίπου στο ύψος της Ν.Φιλαδέλφειας?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι δεν ησουν δεξια?Δεν σε πιασα...για ριξε ενα explain...
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Γιατι δεν ησουν δεξια?
Δεν σε πιασα...για ριξε ενα explain...
Αυτό που υποεννοεί ο Kacey είναι πως σύμφωνα με τον ΚΟΚ, αν είσαι μόνος σου στο δρόμο, οφείλεις να κινείσαι στη δεξιότερη λωρίδα του δρόμου
ΥΓ:Κι εγώ δεν πάω δεξιά-δεξιά στην παραλιακή γιατί έχει φρεάτια...
ΥΓ2:Παρεπιπτόντως, το σωστό ήταν να έρθει από πίσω σου το φορτηγό και να σου κάνει φώτα να πάει δεξιά (μιας και απαγορεύεται να πάει αριστερή λωρίδα -κανονικά-).Να ένας λόγος για να πάμε δεξιά λωρίδα όταν πάμε αργά-βολτίσια.
-
Εν μερη εχεις δικιο αλλα κατι το πρωι που ημουνα στο δρομο μονος...ισως να ειμαι λαθος κι'εγω αλλα και οι νταλικες να πηγαινουν σφαιρα...με 80~100 ,δεν ειναι και το πιο σωστο...
-
Καλά, εμένα πιο πολύ με αγχώνει πως αν χρειαστεί, δε θα σταματήσει ένα φορτηγό αρκετών τόνων (:lipsealed: ), παρά ότι πάνε στην αριστερή για να προσπεράσουν πηγαίνοντας πιο γρήγορα από 'σένα'...
-
Ο χρήστης ambient έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα τι συνέβη χθες το βράδυ (3/6/07 10:30μμ) στον Κηφισό και είχαν μπλοκάρει και τα δύο ρεύματα περίπου στο ύψος της Ν.Φιλαδέλφειας?Έκαναν κατάληψη της ΕΟ (για περίπου 25 λεπτά) αλλά και της Λ. Δεκελείας (λίγο νωρίτερα) κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ διαμαρτυρόμενοι για το γήπεδο.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Γιατι δεν ησουν δεξια?
Δεν σε πιασα...για ριξε ενα explain...
εννοω οτι
α) η νταλικα απο δεξια δεν ηταν παρανομη αφου μιλαμε για κινηση σε παραλληλους στιχους και οχι παρανομο προσπερασμα απο δεξια. Απο θεμα ταχυτητας δεν ξερω τι εκαναν.
β) η νταλικα απο αριστερα ηταν παρανομη αφου δεν πρεπει να καταλαμβανουν την αριστερη λωριδα, αλλα μονο επειδη εσυ που πηγαινες πιο αργα απο αυτον δεν ησουν στην δεξια ως ωφειλες, αφου ησουν μονος στον δρομο.
οπως βλεπεις το πραγμα μπλεκει.
-
Οταν ειμαστε μονοι μας στο δρομο,εντελως μονοι μας,τοτε κινούμαστε στην μεσαία λωρίδα.Αυτό με την δεξία δεν νομίζω οτι ισχύει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν ειμαστε μονοι μας στο δρομο,εντελως μονοι μας,τοτε κινούμαστε στην μεσαία λωρίδα.Αυτό με την δεξία δεν νομίζω οτι ισχύει.Για να τον περάσουν οι νταλίκες τάπα, μάλλον δεν ήταν μόνος του. Ηταν και οι νταλίκες...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν ειμαστε μονοι μας στο δρομο,εντελως μονοι μας,τοτε κινούμαστε στην μεσαία λωρίδα.Αυτό με την δεξία δεν νομίζω οτι ισχύει.Κι όμως, ισχύει.
Από τον ΚΟΚ (άρθρο 16)
'Ο οδηγός κάθε οχήματος υποχρεούται, τηρουμένων των διατάξεων των άρθρων 12 παρ. 1 και 17 παρ. 6 του παρόντος Κώδικα, να οδηγεί το όχημά του πλησίον του δεξιού άκρου του οδοστρώματος και αν ακόμη ολόκληρο το οδόστρωμα είναι ελεύθερο'
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Οταν ειμαστε μονοι μας στο δρομο,εντελως μονοι μας,τοτε κινούμαστε στην μεσαία λωρίδα.Αυτό με την δεξία δεν νομίζω οτι ισχύει.
Κι όμως, ισχύει.
Από τον ΚΟΚ (άρθρο 16)
'Ο οδηγός κάθε οχήματος υποχρεούται, τηρουμένων των διατάξεων των άρθρων 12 παρ. 1 και 17 παρ. 6 του παρόντος Κώδικα, να οδηγεί το όχημά του πλησίον του δεξιού άκρου του οδοστρώματος και αν ακόμη ολόκληρο το οδόστρωμα είναι ελεύθερο'
αυτό είναι μία κορυφαία μαλακία με την οποία μπορείς να βρεθείς αγκαλιά με αρνάκια.... και πολυ λυπάμαι και φοβάμαι... με παιδάκια. Γι αυτό δε το κάνω ποτέ.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν είχε opel καπου εκει θα ήταν ακομα!Οπως ελεγε κ η συγχωρεμενη η γιαγια μου....
Τα δικα μας σκ..τα δεν βρωμανε! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έλεγα να μην το γράψω... αλλά δεν άντεξαΒασηκα απο την στιγμη που σ ακολουθησε και σε καταδιωξε...
Του γ...σες το σπιτι καλουσες τους μπατσους και του εκανες μυνηση.
Αυτο ηταν καθαρη εξυβριση, προσβολη και επιθεση με προθεση για σωματικες και υλικες βλαβες.
Εναν τετοιο περιμενω να μου παρει κατι πραγματα που θελω.... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Τελικα ειμαστε πολυ καφρος λαος,δε θα γινουμε ποτε ανθρωποι.
Εχω γινει κουραστικος, αλλα θα το ξαναπω
Θα περασουν καπου 20-30 χρονια ακομα για να ξεβρομισουμε σαν λαος
Τους λογους δεν προκειται να τους πω απο εδω, γιατι θα παμε αλλου το θεμαΠαντως ειναι standard οι ατακες που πετανε οσοι εχουν νοοτροπια σαν τον ''εξυπνο''(smart) απο πανω
''Θα καλεσω την αστυνομια''
''Ξερεις ποιος ειμαι εγω?''
''Συγνωμη κυριε αστυνομικε, πηγαιναμε στο νοσοκομειο(πεσε κατω και
κανε την ψοφια μωρη)''Με σενα πρεπει να παμε για καφε...
Θα ανοξουμε καναλι μετα και θα πουλαμε βιβλια για τις συνομωσειες των Σωβιετικους με τον γεροντα και τους Ελ του Κενταυρου.... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το ζώον που άφησε τον συναγερμό να χτυπάει για 2,5 μέρες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο...επιτέλους του τέλειωσε η μπαταρία...
Παράκληση: Μην αφήνετε το αυτοκίνητο με ενεργοποιημένο τον συναγερμό, αν δεν πρόκειται να είστε εκεί για να το ελέγχετε! 2,5 μέρες ίου-ίου στα αυτιά μας επειδή κάποιος ήθελε να κάνει διακοπές τριημέρου...
Κατσαβιδακι δεν εχεις;;;;
Λοστο;;;;;
Ανοιγεις το καπο με λοστο και ξηλωνεις τη σειρινα.... -
από in.gr
Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοχρησία πλημμεληματικού χαρακτήρα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευάγγελος Μπακέλας σε βάρος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που πυροβόλησε εν ψυχρώ και τραυμάτισε στο πόδι 40χρονο ιδιώτη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Ο 50χρονος αστυνόμος Β', διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, συνελήφθη την Κυριακή μετά το επεισόδιο που είχε με τον 40χρονο. Αιτία αποτέλεσε το σταθμευμένο όχημα του θύματος, που σύμφωνα με τον δράστη, εμπόδιζε την κυκλοφορία των οχημάτων.
Ο αστυνομικός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εισήχθη τη Δευτέρα έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, όπως υποστήριξε ο συνήγορός του.
Όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα προσέλθει στις ανακριτικές αρχές, προκειμένου να απολογηθεί.
-
και δικογραφία σε βάρος του τραυματισμένου.....
καταλάβατε???????
γι ποιο λόγο δε μάθαμε βέβαια
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
από in.grΠοινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοχρησία πλημμεληματικού χαρακτήρα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευάγγελος Μπακέλας σε βάρος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που πυροβόλησε εν ψυχρώ και τραυμάτισε στο πόδι 40χρονο ιδιώτη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Ο 50χρονος αστυνόμος Β', διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, συνελήφθη την Κυριακή μετά το επεισόδιο που είχε με τον 40χρονο. Αιτία αποτέλεσε το σταθμευμένο όχημα του θύματος, που σύμφωνα με τον δράστη, εμπόδιζε την κυκλοφορία των οχημάτων.
Ο αστυνομικός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εισήχθη τη Δευτέρα έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, όπως υποστήριξε ο συνήγορός του.
Όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα προσέλθει στις ανακριτικές αρχές, προκειμένου να απολογηθεί.
....Παλι καλα που δεν τον 'εκπυρσωκροτησε' στο κεφαλι...
Οπως δηλωσε ο μπατσος, απηλεισε το θυμα και το οπλο εκπυρσωκροτησε.... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και δικογραφία σε βάρος του τραυματισμένου.....καταλάβατε???????
γι ποιο λόγο δε μάθαμε βέβαια
Γιατι εβαλε το ποδι του μπροστα στη σφαιρα του διοικιτη....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]