-
Πάντως όταν έχει γίνει ατύχημα πάντα κόβω, όχι για να δω τι έγινε, αλλά γιατί μπορεί να υπάρχουν εμπόδια στον δρόμο (σπασμένα πλαστικά, τζάμια, ή ακόμα και τραυματίες).
-
O δρόμος ήταν πεντακάθαρος και στο σημείο εκείνο όλοι πήγαιναν με 5. Δεν είπαν να περάσουν με 120, αλλά υπάρχει κάποιο ενδιάμεσο. Και δεν ήταν μεγάλο τρακάρισμα, προφυλακτήρες ακόυμπησαν. Και συν τοις άλλοις, τα άλλα ζώα που μόλις έβλεπαν ότι γινόταν μποτιλιάρισμα κατευθείαν στην ΛΕΑ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έβγαλαν τις μπάρες, αλλά έβαλαν κάμερες. Αν περάσεις χωρίς το TEOPASS καταγράφεται παράβαση. Προφανώς κάποιοι δεν το ξέρουν αυτό. Θα το μάθουν όμως.Όντως ; Μακάρι να τη φάνε οι $@%$^#$^@#% ! ! !
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O δρόμος ήταν πεντακάθαρος και στο σημείο εκείνο όλοι πήγαιναν με 5. Δεν είπαν να περάσουν με 120, αλλά υπάρχει κάποιο ενδιάμεσο.Έχεις απόλυτο δίκιο.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ζώα όσοι περάσαν/περνούν τα διόδια της ΕΟ από το σημείο που περνούν τα προπληρωμένα ( αυτά με το μηχανηματάκι ). Ποιος έξυπνος έβγαλε από εκεί τις μπάρες ;Οχι οτι θα το εκανα,αλλα εσενα τι ακριβως σε ενοχλεί;;
-
Στο φαλακρό εύσωμο δίποδο ΖΩΟ με την υπ' αριθμόν ΒΕΟ 251 μηχανή μεγάλου κυβισμού που:
- με προσπέρασε στον πόντο στη Χρυσ. Σμύρνης στην Πεύκη λίγο μετά το ύψος του ΤΡΟΦΟ
- φρενάρισε μπροστά μου με αποτέλεσμα να πλακωθώ στα φρένα για να μην πέσω επάνω του
- προσπέρασε το προπορευόμενό μου φορτηγάκι στον πόντο ενώ ήμαστε στο ύψος της διασταύρωσης με την Αθ. Διάκου
- έκοψε ταχύτητα μπροστά του για να ζητήσει τα ρέστα που δεν τον αφήσαμε να προσπεράσει
- έβρισε
- έκανε κωλοδάχτυλο
- γκάζωσε μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης
- έφτασε στο φανάρι της Χρ. Σμύρνης με τη λεωφόρο Ειρήνης που ήταν κόκκινο
- έφυγε με κόκκινο αριστερά στη λεωφ. Ειρήνης όταν είδε ότι τον έφτασα
έχω να πω τα εξής: να ευχαριστείς το Θεό που ήμουν στις καλές μου και παρά τα παρακάλια των αστυνομικών στο Τμήμα της Πεύκης τελικά δε σου έκανα μήνυση.
Μαλάκα!
Για όσους δε γνωρίζουν, η Χρ. Σμύρνης είναι δρόμος μονής κατεύθυνσης με παρκαρισμένα εκατέρωθεν της οδού.
ΥΓ: είδα ότι το ΖΩΟ είναι φαλακρό διότι στο φανάρι που σταμάτησε έβγαλε το κράνος, κοίταξε πίσω, το ξαναέβαλε κι έφυγε.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
ΥΓ: είδα ότι το ΖΩΟ είναι φαλακρό διότι στο φανάρι που σταμάτησε έβγαλε το κράνος, κοίταξε πίσω, το ξαναέβαλε κι έφυγε.
Μου εκανε μεγαλη εντυπωση που φοραγε κρανος
Καπου πρεπει να ψαξω τα πρακτικα μου....
-
After
θελω την γνωμη σου, για να δω τελικα αν εγω δεν καταλαβαινω καποια πραγματα σωστα ή αν οντως μερικοι μηχανακηδες ειναι τοοοοοσο μαλακες...
Σαββατο πρωι (η μονη μερα που μπορω να παω ως ανθρωπος στην δουλεια, γιατι καθημερινες Κηφισσος = θανατος). Πετυχαινω στην αριστερη Varadero να προσπερναει, και περιμενω πισω του να προχωρησουμε. Οσο περιμενω, λεω απο μεσα μου 'να και ενας σωστος αναβατης, με κρανος+γαντια+μπουφαν+παπουτσια μηχανης. Αμ δε...
Οταν λοιπον προσπερναει αυτον στην μεσαια, παει και καθεται ακριβως πανω στην διαχωριστικη γραμμη αναμεσα σε αριστερη και μεσαια. Και οι δυο λωριδες αδειες, και αυτος πανω στην διαχωριστικη. Περιμενω λιγο, κορναρω μια (με κρανος, ΔΕΝ...) παιζω μια φωτα αλλα οταν εχεις ξυλωσει και τους καθρεπτες που να δεις...
Τελικα αποφασιζω να τον περασω και οταν παω να περασω απο διπλα του, παει να κανει προς τα αριστερα να μπει αριστερη. Τον περναω φιλερ, και μετα απο 2 στροφες ερχεται διπλα μου, μου κανει μια χειρονομια και παει να φυγει. Πολυ μαγκας, αυτο που δεν υπολογισε ηταν οτι δεν θα μπορεσει να μου φυγει ευκολα. Εχει πολυ πλακα να ειναι ο αλλος με Varadero και να μην μπορει να σου φυγει μεσα στην (σαββατιατικη = οχι αδειος ο δρομος αλλα με καλες ταχυτητες, ειδικα αμα εφαρμοσεις το strategic lane placement...) κινηση.
Ε καπου εκει μετα την ΑΟ που ανοιξε ο δρομος, εφυγε. Ηθελε και χειρονομιες ο τσογλανος. Και λεω τωρα εγω:
α) βρε τριμαλακα, οταν καθεσαι πανω στην διαχωριστικη γραμμη αναμεσα σε δυο λωριδες, να περιμενεις και να δεχτεις οτι θα σε προσπερναν και απο δεξια και απο αριστερα. Ειδικα αμα ειναι και οι δυο αδειες και δεν πηγαινεις και ιδιαιτερα γρηγορα και δεν θες να διαλεξεις λωριδα. Καραγκιοζη.
β) βρε τριμαλακα, πας προς τα αριστερα να μπεις στην αριστερη (=γρηγορη) λωριδα χωρις να ξερεις και χωρις να σε νοιαξει να δεις τι γινεται πισω σου και ποιος ερχεται, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, και μου κανεις χειρονομιες επειδη σε περασα φιλερ? Αντι να μου πεις συγνωμη που θα επεφτες πανω μου και θα μου χαλαγες το αυτοκινητο, και μετα θα ετρεχα να ξεμπλεξω και απο την μλκια σου?
την αποψη σου παρακαλω.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ζώα όσοι περάσαν/περνούν τα διόδια της ΕΟ από το σημείο που περνούν τα προπληρωμένα ( αυτά με το μηχανηματάκι ). Ποιος έξυπνος έβγαλε από εκεί τις μπάρες ;
Οχι οτι θα το εκανα,αλλα εσενα τι ακριβως σε ενοχλεί;;
Είναι απίστευτη ξευτίλα να περνάς χωρίς να πληρώνεις εφ΄όσον έτσι καθορίζεται από το νόμο για τη χρήση αυτού του δρόμου.
Είναι απίστευτη ξευτίλα να ζητάς μετά καλούς δρόμους.
Είναι απίστευτη ξευτίλα να νομίζεις ότι όσοι πληρώνουν είναι μαλάκες.Θες και άλλα ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ζώα όσοι περάσαν/περνούν τα διόδια της ΕΟ από το σημείο που περνούν τα προπληρωμένα ( αυτά με το μηχανηματάκι ). Ποιος έξυπνος έβγαλε από εκεί τις μπάρες ;
Οχι οτι θα το εκανα,αλλα εσενα τι ακριβως σε ενοχλεί;;
Είναι απίστευτη ξευτίλα να περνάς χωρίς να πληρώνεις εφ΄όσον έτσι καθορίζεται από το νόμο για τη χρήση αυτού του δρόμου.
Είναι απίστευτη ξευτίλα να ζητάς μετά καλούς δρόμους.
Είναι απίστευτη ξευτίλα να νομίζεις ότι όσοι πληρώνουν είναι μαλάκες.Θες και άλλα ;
Μηπως εισαι λιγο ακραιος .
Για το πρωτο εαν ετσι πιστευεις κανενα προβλημα
Το δευτερο δεν το καταλαβαινω
Το μονο που πιστευω ειναι νομοταγεις .
Εχω μια ερωτηση ομως .
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ (100αδες χιλιαδες ειναι καλυτεροι) -
Δεν το καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. Κάθε φορά που κάποιος κάνει κάτι στραβό να αναρωτιόμαστε αν κάποιοι άλλοι που κάνουν άλλα στραβά είναι καλύτεροι, ή χειρότεροι.
Το να περνάει κανείς από τα διόδια χωρίς να πληρώνει είναι κλοπή κατά του δημοσίου, δηλαδή κατά της δικής μου και της δικής σου τσέπης. Οι συγκρίσεις με άλλες παρανομίες για να βρούμε πια είναι πιο σημαντική δεν έχουν νόημα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Afterθελω την γνωμη σου, για να δω τελικα αν εγω δεν καταλαβαινω καποια πραγματα σωστα ή αν οντως μερικοι μηχανακηδες ειναι τοοοοοσο μαλακες...
Σαββατο πρωι (η μονη μερα που μπορω να παω ως ανθρωπος στην δουλεια, γιατι καθημερινες Κηφισσος = θανατος). Πετυχαινω στην αριστερη Varadero να προσπερναει, και περιμενω πισω του να προχωρησουμε. Οσο περιμενω, λεω απο μεσα μου 'να και ενας σωστος αναβατης, με κρανος+γαντια+μπουφαν+παπουτσια μηχανης. Αμ δε...
Οταν λοιπον προσπερναει αυτον στην μεσαια, παει και καθεται ακριβως πανω στην διαχωριστικη γραμμη αναμεσα σε αριστερη και μεσαια. Και οι δυο λωριδες αδειες, και αυτος πανω στην διαχωριστικη. Περιμενω λιγο, κορναρω μια (με κρανος, ΔΕΝ...) παιζω μια φωτα αλλα οταν εχεις ξυλωσει και τους καθρεπτες που να δεις...
Τελικα αποφασιζω να τον περασω και οταν παω να περασω απο διπλα του, παει να κανει προς τα αριστερα να μπει αριστερη. Τον περναω φιλερ, και μετα απο 2 στροφες ερχεται διπλα μου, μου κανει μια χειρονομια και παει να φυγει. Πολυ μαγκας, αυτο που δεν υπολογισε ηταν οτι δεν θα μπορεσει να μου φυγει ευκολα. Εχει πολυ πλακα να ειναι ο αλλος με Varadero και να μην μπορει να σου φυγει μεσα στην (σαββατιατικη = οχι αδειος ο δρομος αλλα με καλες ταχυτητες, ειδικα αμα εφαρμοσεις το strategic lane placement...) κινηση.
Ε καπου εκει μετα την ΑΟ που ανοιξε ο δρομος, εφυγε. Ηθελε και χειρονομιες ο τσογλανος. Και λεω τωρα εγω:
α) βρε τριμαλακα, οταν καθεσαι πανω στην διαχωριστικη γραμμη αναμεσα σε δυο λωριδες, να περιμενεις και να δεχτεις οτι θα σε προσπερναν και απο δεξια και απο αριστερα. Ειδικα αμα ειναι και οι δυο αδειες και δεν πηγαινεις και ιδιαιτερα γρηγορα και δεν θες να διαλεξεις λωριδα. Καραγκιοζη.
β) βρε τριμαλακα, πας προς τα αριστερα να μπεις στην αριστερη (=γρηγορη) λωριδα χωρις να ξερεις και χωρις να σε νοιαξει να δεις τι γινεται πισω σου και ποιος ερχεται, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, και μου κανεις χειρονομιες επειδη σε περασα φιλερ? Αντι να μου πεις συγνωμη που θα επεφτες πανω μου και θα μου χαλαγες το αυτοκινητο, και μετα θα ετρεχα να ξεμπλεξω και απο την μλκια σου?
την αποψη σου παρακαλω.
πετυχες και εσυ ρε kacey τον χειροτερο συνδιασμο...καγουρα με βαραντερο χωρις καθρεπτες....
καταρχην οταν βλεπεις μηχνακι χωρις καθρεπτες ειναι το σημα κατατεθεν των καγκουρομηχανοβιων εκτος πιστας παντα..
οποτε οτι στολη και να φοραει ,δεν υπαρχει περιπτωση να βλεπει πισω του..
ξερεις με ποσους τσακωνομαι καθε μερα στην παραλιακη??
ασε το αλλο...που πανε με 5 αναμεσα στα αυτοκινητα και κολανε με το παραμικρο,και φυσικα ουτε λογος να δουνε αν ερχεται κανα αλλο μηχανακι απο πισω ωστε να το αφησουν να περασει,η τουλαχιστον να πηγαινουν απο την δεξια λωριδα και εκει ας κολησουν οση ωρα θελουν..
φυσικα αυτο δεν ισχυει μονο για τους κατοχους βαρκαντερο... -
-
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Youtube VideoΑσχολιαστο
Πάρσιμο το δίπλωμα για πάντα και παρακολούθηση από ψυχίατρο εφ όρου ζωής.
G60 δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ωφελούν τα ΟΥΟΥΟΥ666 ξεσπάσματά σου, οι απίστευτες γενικεύσεις και οι αφορισμοί.
Να γιατί ορύωμαι Χάρη.
Αλλά έπρεπε να είμαι εγώ με κάνα φορτηγό.....
Να αραιώνει ο τόπος απ αυτούς,γιατί δεν είναι μόνο αυτό,προφανώς έχουν κι άποψη σε συζητήσεις,κι απ ότι βλέπω δεν έχουμε και λίγους τέτοιους εδώ μέσα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν το καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. Κάθε φορά που κάποιος κάνει κάτι στραβό να αναρωτιόμαστε αν κάποιοι άλλοι που κάνουν άλλα στραβά είναι καλύτεροι, ή χειρότεροι.Το να περνάει κανείς από τα διόδια χωρίς να πληρώνει είναι κλοπή κατά του δημοσίου, δηλαδή κατά της δικής μου και της δικής σου τσέπης. Οι συγκρίσεις με άλλες παρανομίες για να βρούμε πια είναι πιο σημαντική δεν έχουν νόημα.
Δεν το καταλαβες !!! Δεν διαφωνω . Αλλωστε τους χαρακτηριζω νομοταγεις .
Το ξεφτιλα με ξενισε λιγο .
Ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν συνανθρωποι μας με φοβερα οικονομικα προβληματα , δεν τους δικαολογω αλλα δεν θα τους χαρακτηρισω ξεφτιλες .
Πιστευω να σε καλυψα . -
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Youtube VideoΑσχολιαστο
οπως επισης παλιο και χιλιοποσταρισμενο.
-
οσο αφορα τους καθρεπτες στην μηχανη..οχι μονο δεν μπορω χωρις τους δυο αλλα εβαλα και στους δυο,μικρους ευρυγωνιους καθρεπτες.
αυτους που μεγαλωνουν την ακτινα που πιανει το κατοπτρο..
αναρωτιεμαι τελικα,ολη βλακεια του κοσμου στον ελληνα εχει πεσει?
τι καταρα ειναι αυτη? -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν συνανθρωποι μας με φοβερα οικονομικα προβληματα , δεν τους δικαολογω αλλα δεν θα τους χαρακτηρισω ξεφτιλες .
Αυτος που εχει οικονομικα προβληματα παει με το λεωφορειο,ο γυφτουλας παει να γλυτωσει ενα διευρω που το κρατος το παιρνει απο την δικη σου τσεπη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ασχολιαστο
οπως επισης παλιο και χιλιοποσταρισμενο.
Τακτικος θαμων,να υποθεσω?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]