-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν ήξερα να το βάλω αυτό στα 'Απίθανα' ή εδώ.Είδα λοιπόν έναν οδηγό (60άρη) Fiesta Mk1 ο οποίος πιθανότατα δεν ήξερε να φοράει ζώνη ασφαλείας και είχε κάνει την εξής ομορφιά: η ζώνη όπως ξεκίναγε από τη βάση της αριστερής κολώνας δεν πέρναγε εγκάρσια στην κοιλιά του αλλά διαγώνια στο στήθος του, ΔΕΞΙΑ από το λαιμό του (έτοιμος για πνίξιμο), πίσω από το κεφάλι του και πάλι στην κολώνα (με την αγκράφα της ζώνης σφηνωμένη κάτω από τον 'κρίκο' που έχει εκεί ψηλά στην κολώνα).
Ζώνη-θηλειά 2 σημείων.
Μην γελατε
Εχω δει συζητηση ''θειων'', πως να βαζεις την ζωνη, ΠΙΣΩ απο το σωμα, ετσι ωστε να μην σε γραφουν
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ για τι πραγμα μιλαμε?
Ποναει ποδι-κοψει ποδι!!!!
Αντι να κοιταξουν πως να σωσουν τις ζωες των δικων τους, κοιτανε να ''κοροιδεψουνε'' τον τροχονομο
Ποιον κοροιδευεις ρε μπαρμπα, ασχετε. ελεεινε?Αυτη ειναι η γενια κυριοι, που εχτισε την Ελλαδα μετα την Χουντα
Και μετα λεμε γιατι καταντησαμε ετσι την ΕλλαδαΡε ποσες φορες θα το πω, ειμαστε βλαχολαος, ταλιμπαν, δεν προκειται να γινουμε ανθρωποι ποτε
Οσο για το θεμα με τα εσακια, ΝΑΙ, ειναι τοσο δυσκολο για πολλους, οχι μερικους
Αφου το 80% παιρνει το διπλωμα επι πληρωμη, πως να εχουν το αγχος να μαθουν να οδηγουν σωστα?Δεν βλεπω φως στο τουνελ
Καθε μερα, καλυτερα αυτοκινητα, με χειροτερους οδηγους -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
-
βλημα με boxter κιτρινο (μα κιτρινο? ), οποιος ξεσκιστηκε στις σφηνες, διχως φλας και μιλωντας στο κινητο (ΕΟ Αθ.-Κορ.)
-
Παλι ΕΟ Αθ.-Κορ., ο τρομπας με το jaguar xk, που ενω ειχε τρελη κινηση και μαξ ταχυτητα ~100, πηγαινε με 150+ στην ΛΕΑ.
-
Ζωα πολλα σημερα γυριζοντας, στο υψος της κινεττας, που εμποδιζαν το ασθενοφορο να περασει μιας και η ΛΕΑ ηταν κλεισμενη ολη!
**4) στοκος ο μπαρμπας (μετα σου λεει οδηγω 20 χρονια ), ο οποιος στην Λ.Βουλιαγμενης ενω ο δρομος κανει 1 εσακι, ειπε να παει ευθεια +να προσπαθησει να πεσει πανω μου. **
Στα εργα μετρο λες, στο υψος της Ηλιουπολης....
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
Τα χω δει ολα εκει!!!!!!!
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΧΑΡΑΞΗ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑ;;;;;;
Που στο π...τσο περιμενουν να παω;;;;
Πανω στο κρασπεδο;;;;;;;Πουθενα δεν θα πας εσυ. Αυτους θα στειλεις στο κρασπεδο. Ε ρε πστ μου μου λειπει το Ladaκι μερικες φορες...
Εγω απο κει μπαινω Ηλιουπολη, για να παω σπιτι μιας γκομενας.
Οποτε συνηθως ειμαι στην τερμα δεξια λωριδα.
Οποτε αν κατσει μαλακας που θα παει ευθεια.... θα ναι στην μεσαια....
Αρα...εγω παω για τα κρασπεδα! -
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
-
βλημα με boxter κιτρινο (μα κιτρινο? ), οποιος ξεσκιστηκε στις σφηνες, διχως φλας και μιλωντας στο κινητο (ΕΟ Αθ.-Κορ.)
-
Παλι ΕΟ Αθ.-Κορ., ο τρομπας με το jaguar xk, που ενω ειχε τρελη κινηση και μαξ ταχυτητα ~100, πηγαινε με 150+ στην ΛΕΑ.
-
Ζωα πολλα σημερα γυριζοντας, στο υψος της κινεττας, που εμποδιζαν το ασθενοφορο να περασει μιας και η ΛΕΑ ηταν κλεισμενη ολη!
**4) στοκος ο μπαρμπας (μετα σου λεει οδηγω 20 χρονια ), ο οποιος στην Λ.Βουλιαγμενης ενω ο δρομος κανει 1 εσακι, ειπε να παει ευθεια +να προσπαθησει να πεσει πανω μου. **
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
Πανω στο κρασπεδο;;;;;;;+1
Ούτε την κίτρινη χάραξη βλέπουν, ούτε την ταμπέλα που προειδοποιεί ότι ΚΑΙ οι τρεις λωρίδες κάνουν αυτή την ελαφρά παράκαμψη. Δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ άνθρωποιTo ίδιο γίνεται και στο Σύνταγμα στα δύο 's' που κάνει η Φιλελλήνων και με τά στην Αμαλίας. Γκαβοί είναι ;
Και στους Στηλους Ολυμπιου Διως, στο 's-ακη' που κανει ολοι πανε οπως να ναι....
Εχω ρηξει κατω ενα Χαγιαμπουζα εκει....
Ειμαι στη δευτερη λωριδα και μπαινω συμφωνα με την χαραξη του δρομου.
Ερχεται η μιχανη, παει να περασει με 'αγωνιστικες γραμμες' και με βλεπει να του ρχομαι.... φρενα και παρ τον κατω.....Παλι καλα που λιγο πιο κατω υπηρχε περιπολικο και ηρθαν γρηγορα τα παιδια...
Γιατι θα τρωγε το κρανος με το οποιο με απειλουσε εκει που ξερει....
Τι παθατε;
-Αλλαξε λωριδα χωρις φλας, μ εκλεισε, φρεναρα κ επεσα.
-Μπηκα στο 's-ακη' ακολουθουσα την χαραξη του οδοστροματος και τον ειδα να ρχεται κατα πανω μου και να πεφτει κατω.... -
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
Πανω στο κρασπεδο;;;;;;;Μιλαμε για βληματα! 1 στις 2 φορες καποιος κοβει δρομο! Πλεον περναω πολυ φυλαγμενα και προσπαθω να μην ειμαι αναμεσα σε 2 αυτ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πουθενα δεν θα πας εσυ. Αυτους θα στειλεις στο κρασπεδο. Ε ρε πστ μου μου λειπει το Ladaκι μερικες φορες...
Αν μου πεις πως θα στειλω στο κρασπεδο Χ5 4.0 με το γιαρις...
-
Εσύ ημίγυμνε τριχωτέ κρετίνε με το ΥΥΡ 1265 κόκκινο Suzuki Swift GTi που ενώ περνάει από πάνω σου το ελικόπτερο που πάει να σβήσει τα τελευταία αποκαϊδια της Πάρνηθας και ενώ κινείσαι σε δασική περιοχή έξω από τη Μάνδρα και πνέει αρκετά δυνατός άνεμος, πετάς το αναμένο σου τσιγάρο έξω από τ' αμάξι σου. Εσύ, που έχεις το παιδάκι σου να κάθεται πίσω σου και να παίρνει μαθήματα κρετινισμού.
Ναι για σένα λέω υπάνθρωπε μαλάκα!
**
ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!** -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Εσύ ημίγυμνε τριχωτέ κρετίνε με το ΥΥΡ 1265 κόκκινο Suzuki Swift GTi που ενώ περνάει από πάνω σου το ελικόπτερο που πάει να σβήσει τα τελευταία αποκαϊδια της Πάρνηθας και ενώ κινείσαι σε δασική περιοχή έξω από τη Μάνδρα και πνέει αρκετά δυνατός άνεμος, πετάς το αναμένο σου τσιγάρο έξω από τ' αμάξι σου. Εσύ, που έχεις το παιδάκι σου να κάθεται πίσω σου και να παίρνει μαθήματα κρετινισμού.
**
ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!**Αυτός πρέπει να την παίζει και με τα δύο χέρια. Εμείς γιατί πρέπει να πίνομε τα φλόκια ; Πήρες το 100 ;
-
**
ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!**Αυτός πρέπει να την παίζει και με τα δύο χέρια. Εμείς γιατί πρέπει να πίνομε τα φλόκια ; Πήρες το 100 ;
Ρε Γιώργο να τους πω τι;
Ναι, ξεκίνησα να παίρνω το 100 από το κινητό (χωρίς να κάνω στην άκρη κι εγώ ως άλλος κρετίνος, αλλά τέλος πάντων). Να τους πω όμως τι; Ότι ο μπροστινός μου μόλις πέταξε το τσιγάρο του από το παράθυρο;;;; -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πουθενα δεν θα πας εσυ. Αυτους θα στειλεις στο κρασπεδο. Ε ρε πστ μου μου λειπει το Ladaκι μερικες φορες...
Εγω απαντησα σε συγκεκριμενο ανθρωπο, που εχει leasατο amaji και δεν τον νοιαζει τιποτα. Αμα εισαι καταλληλα εκπαιδευμενος, ολα γινονται
-
Ναι. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αμα ΔΕΝ παρεις, ΔΕΝ θα γινει τιποτα. Δωσε ωρα τοπο πινακιδα και τουλαχιστον γνωριζε οτι ΕΣΥ εκανες κατι.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
**
ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!**OΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
Αμα του καει το σπιτι, μπορει να επεκταθει!
Να του καει το DVD και το Air condition!!! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αν εχεις Opel Γλastra leasing edition.... ολα γινοντε!
Για το Χ5, θα πρεπει να κανεις προσπαθεια να τον πετυχεις καπου πολυ πισω.
Π.χ. πισω δεξια γωνια, για να χασει τα μουτρα και να φυγει δεξιαΤο χω κανει.... Στο NFS Carbon... παντα πιανει:)
-
Αυτό που γράψατε παραπάνω για τα s συμβαίνει και στην Ομόνοια,όπως έρχεσαι από την Πανεπιστημίου.
Ζώο μεγάλο ο ηλίθιος με τη CLK που πέτυχα Σάββατο βράδυ στην εθνική προς Λαμία.Είχε ξεχαστεί στην αριστερή και θίχτηκε μάλλον που του άναψε σμαρτάκι τα μεγάλα με 160 για να κάνει στην άκρη,και με το που τον πέρασα ξαμαμπήκε στην αριστερή και μου άναβε τα μεγάλα από 100 μέτρα μακριά για να με περάσει και να κόψει ταχύτητα και να μείνει μετά ανάμεσα στην αριστερή και τη μεσαία.Είχε θιχτεί τόσο φαίνεται που δεν έκανε στην άκρη να περάσω παρόλο που είχα κολλήσει πίσω του...και αναγκάστηκα(μ@λ@κι@ μου) να περάσω φίλερ ανάμεσα στο ζώο και το τοιχείο.Δεν κρατήθηκα όμως και του έκανα τη γνωστή χειρονομία
Έχω βαρεθεί με τα ζώα που κάνουν κατασκήνωση στην αριστερή...την ίδια μέρα μου ήρθε να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στο ταμπλώ με τη βλακεία που δέρνει τον κόσμο.Αμάξι μόνο του στην εθνική,σέρνεται αριστερά,του ανάβω φώτα,τον προσπερνώ ,ανάβω φλάς να μπω στη μεσαία και μετά από λίγο κοιτάζω τον καθρέπτη....και το ζώο σε ΑΔΕΙΑ εθνική ξαναμπαίνει αριστερά
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
**
Ρε Γιώργο να τους πω τι;
Ναι, ξεκίνησα να παίρνω το 100 από το κινητό (χωρίς να κάνω στην άκρη κι εγώ ως άλλος κρετίνος, αλλά τέλος πάντων). Να τους πω όμως τι; Ότι ο μπροστινός μου μόλις πέταξε το τσιγάρο του από το παράθυρο;;;;Εκεί που λέμε για τις φωτιές μίλησα για τη Ρόδο. Εκεί λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξεις τσιγάρο , ακόμη και στην παραλία και να μην φας καταγγελία. Κάποιος θα σε δώσει...Και εγώ το έχω υιοθετήσει.Λέω πινακίδα, περιγραφή , όχημα , χρώμα και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που πιθανόν είδα. Δεν είναι δυνατόν να κάνει μία μαλακία κάποιος και να την πληρώνουμε όλοι.
-
Εκεί που λέμε για τις φωτιές μίλησα για τη Ρόδο. Εκεί λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξεις τσιγάρο , ακόμη και στην παραλία και να μην φας καταγγελία. Κάποιος θα σε δώσει...Και εγώ το έχω υιοθετήσει.Λέω πινακίδα, περιγραφή , όχημα , χρώμα και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που πιθανόν είδα. Δεν είναι δυνατόν να κάνει μία μαλακία κάποιος και να την πληρώνουμε όλοι.
ΕΤΣΙ πρέπει να κάνουμε, γιατί αυτός ο τόπος και η φύση ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, και όχι μόνο στον μ@λάκα που δεν ενδιαφέρεται για τους υπόλοιπους.
Δώστον ΣΤΕΓΝΑ και αυτόν και όποιον άλλο, οπουδήποτε. -
Zωο ο οδηγος του Τοyota corolla, την Κυριακη στην Ε.Ο Αθηνων-Κορινθου προς Αθηνα, που απο τη μεσαια λωριδα χωρις φλας μπηκε στη δεξια διχως να ελεγξει με αποτελεσμα να το 'γειωσω' για να μην πεσω πανω του. Το αποτελεσμα στο παιξιμο των φωτων ειναι να με κοιταζει με τετοια απορια, λες και εβλεπε εξωγηινο. Καθρεφτες ρεεεεεεεεεεεεε.... δεν ειναι αεροδυναμικα βοηθηματα, εχουν πρακτικο λογο που βρισκονται στ' αμαξι!
-
Ο χρήστης Troll έγραψε:
Zωο ο οδηγος του Τοyota corolla, την Κυριακη στην Ε.Ο Αθηνων-Κορινθου προς Αθηνα, που απο τη μεσαια λωριδα χωρις φλας μπηκε στη δεξια διχως να ελεγξει με αποτελεσμα να το 'γειωσω' για να μην πεσω πανω του. Το αποτελεσμα στο παιξιμο των φωτων ειναι να με κοιταζει με τετοια απορια, λες και εβλεπε εξωγηινο. Καθρεφτες ρεεεεεεεεεεεεε.... δεν ειναι αεροδυναμικα βοηθηματα, εχουν πρακτικο λογο που βρισκονται στ' αμαξι!Εκτός αν οδηγάς αυτό
και η πηγή http://www.autoblog.com/2007/04/06/offi ... -m3-coupe/
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Zωο ο οδηγος του Τοyota corolla, την Κυριακη στην Ε.Ο Αθηνων-Κορινθου προς Αθηνα, που απο τη μεσαια λωριδα χωρις φλας μπηκε στη δεξια διχως να ελεγξει με αποτελεσμα να το 'γειωσω' για να μην πεσω πανω του. Το αποτελεσμα στο παιξιμο των φωτων ειναι να με κοιταζει με τετοια απορια, λες και εβλεπε εξωγηινο. Καθρεφτες ρεεεεεεεεεεεεε.... δεν ειναι αεροδυναμικα βοηθηματα, εχουν πρακτικο λογο που βρισκονται στ' αμαξι!
Εκτός αν οδηγάς αυτό
και η πηγή http://www.autoblog.com/2007/04/06/offi ... -m3-coupe/
τι μπέμπα είν αυτή
-
Δυστυχως οδηγω αυτο...
-
**
Ρε Γιώργο να τους πω τι;
Ναι, ξεκίνησα να παίρνω το 100 από το κινητό (χωρίς να κάνω στην άκρη κι εγώ ως άλλος κρετίνος, αλλά τέλος πάντων). Να τους πω όμως τι; Ότι ο μπροστινός μου μόλις πέταξε το τσιγάρο του από το παράθυρο;;;;Εκεί που λέμε για τις φωτιές μίλησα για τη Ρόδο. Εκεί λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξεις τσιγάρο , ακόμη και στην παραλία και να μην φας καταγγελία. Κάποιος θα σε δώσει...Και εγώ το έχω υιοθετήσει.Λέω πινακίδα, περιγραφή , όχημα , χρώμα και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που πιθανόν είδα. Δεν είναι δυνατόν να κάνει μία μαλακία κάποιος και να την πληρώνουμε όλοι.
Εγω θελω να μαθω ποτε θα αρχησουν να εκτελουν τους εμπρηστες δασων στην Ομονοια η στο Συνταγμα....
Θελω να δω αν θα ξανακαει δεντρακι στην Ελλαδα....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]