-
ο δισκος ειανι μονος του...
τον εκανα φορματ μεσα απο την επιλογη που μου δεινει η αρχικη εγκατασταση αλλα και παλι τζιφος....
δωστε λυση γιατι εχω φρικαρει και βασικα πρεπει μεχρι αυριο οπωσηδποτε να εχω τελειωσει....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ο δισκος ειανι μονος του...τον εκανα φορματ μεσα απο την επιλογη που μου δεινει η αρχικη εγκατασταση αλλα και παλι τζιφος....
δωστε λυση γιατι εχω φρικαρει και βασικα πρεπει μεχρι αυριο οπωσηδποτε να εχω τελειωσει....
θα'θελα να'μουν απο μια γωνίτσα κ να σε βλέπω!!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τον εκανα φορματ μεσα απο την επιλογη που μου δεινει η αρχικη εγκατασταση αλλα και παλι τζιφος....
ANTE GAMISOY KAI ESI
-
Μήπως τα vista είναι για αναβάθμιση;
Ψάχνουν παλιά έκδοση windows που πληρεί τις προδιαγραφές για αναβάθμιση (XP).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μήπως τα vista είναι για αναβάθμιση;Ψάχνουν παλιά έκδοση windows που πληρεί τις προδιαγραφές για αναβάθμιση (XP).
σωστός
πέρνα μια φορά τα ΧΡ κ μετά βάζεις τα vista
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μήπως τα vista είναι για αναβάθμιση;Ψάχνουν παλιά έκδοση windows που πληρεί τις προδιαγραφές για αναβάθμιση (XP).
οχι
ειναι κανονικα
(κοπια) -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
+oo.
-
ANTE GAMISOY KAI ESIlol!
-
Μήπως τα vista είναι για αναβάθμιση;
Ψάχνουν παλιά έκδοση windows που πληρεί τις προδιαγραφές για αναβάθμιση (XP).
οχι
ειναι κανονικα
(κοπια)- Δες αν είναι ενεργοποιημένη στο bios η επιλογή για RAID. Αν είναι, απενεργοποίησέ την.
- Μπες με τα SVISTA και δημιουργησε ένα partition.
- Σβήσε το υπολογιστή
- Ξαναμπές με τα SVISTA και δοκίμασε να τα εγκαταστήσεις.
Παρότι μπορεί να φανεί εντελώς ηλίθιο, υποθέτω ότι ο δίσκος είναι πάνω απο 20gb.
-
Ξέχασα....
Δες πρώτα αν είναι δηλωμένο σαν first boot device το dvd. Δήλωσε τον σκληρό πρώτο και το dvd δεύτερο και ξαναδοκίμασε.
-
Γιατί μπορεί να επηρεάσει η boot order?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί μπορεί να επηρεάσει η boot order?Επίσης μπορεί να επηρεαστεί απο τον προσανατολισμό του υπολογιστή σε σχέση με τις μαγνητικές γραμμές του k-pax.
Γιατί μιλάμε για Micro$oft and its infinit wisdom.
-
Για να σας λυσω το προβλημα του Ποπου...
ο %^#^%$^& δεν ειχε κανει ACTIVE το partition....
Που πας ξεβρακωτος στα αγγουρια ρε γλαρο?
Τεσπα... τελος καλο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Για να σας λυσω το προβλημα του Ποπου...ο %^#^%$^& δεν ειχε κανει ACTIVE το partition....
Που πας ξεβρακωτος στα αγγουρια ρε γλαρο?
Τεσπα... τελος καλο...
Ακόμα και έτσι, το προηγούμενο post μου ισχύει.
Γιατί θα έπρεπε να κάνει οτιδήποτε για καθαρή εγκατάσταση σε ένα και μοναδικό καινούργιο δίσκο;
Βέβαια γι' αυτά που υποθέτω ότι πλήρωσε, το value for money είναι ακόμη καλό.
Αν όμως είχε πληρώσει ολόκληρη την τιμή λιανικής; -
Οταν κατεβάζουμε δύο zip αρχεία, Μέρος 1 και Μέρος 2, ποιά είναι η διαδικασία αποσυμπίεσης για να γίνουν ένα?
Το 2ο έχει σε ένα αρχείο του την ένδειξη '
-
Τα βάζεις στον ίδιο φάκελο και τα 2 αρχεία zip & στην συνέχεια κάνεις unzip μόνο το πρώτο.
υ.γ. κοίτα το θέμα για το καφεδάκι στις ανακοινώσεις.
-
ΟΚ. Θα το δοκιμάσω. Εννοείς στον ίδιο φάκελο zip ε?
Το είδα. Κανονίστε και θα έρθω έστω και για βόλτα...
-
Εννοώ ότι πετάς το part1.zip & το part2.zip στον ίδιο φάκελο και μέσα εκεί πας να κάνεις unzip μόνο το part1.
-
ΟΚ
Αντε τώρα να δηλώσεις συμμετοχή στις Ανακοινώσεις!
-
Πως αντιγράφουμε ρε παιδιά βίντεο ή μουσική σε cd απ το youtube?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]