-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Απλά XP Pro δεν έχεις?
Εχω. Αυτά είναι που δημιουργούν τα προβλήματα!
Έχω μια πιο σταθερή έκδοση που χρησιμοποιώ στο άλλο pc, αλλά είναι στα ελληνικά ενώ αυτά που έχω τώρα είναι στα αγγλικά οπότε δεν μπορώ να κάνω 'επιδιόρθωση' ή εγκατάσταση από πάνω.
Updates έχεις βάλει? Επειδή εμένα δεν μου τρώνε κολλήματα και έχω απλά XP Pro SP2..
-
Καλησπέρα!!!
Προσπάθησα να γράψω ένα dvd με nero και η διαδικασία απέτυχε εξαιτίας power calibration error... Τι μπορεί να σημαίνει αυτό???
Ευχαριστώ!!!! -
Norton Internet Security 2007
Caspersky 2007 edition
ή
ΝOD32?To τελευταίο περιλαμβάνει firewall?
Γενικά σκεφτόμουν ν αγοράσω το Caspersky. Είναι user friendly? To έχει κανείς?
Η γνώμη σας?
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Norton Internet Security 2007
Caspersky 2007 edition
ή
ΝOD32?To τελευταίο περιλαμβάνει firewall?
Γενικά σκεφτόμουν ν αγοράσω το Caspersky. Είναι user friendly? To έχει κανείς?
Η γνώμη σας?
Το Norton θα έλεγα να το αποφύγεις πάντως.
Εδω και 3-4 χρόνια έχω το Kaspersky (αρχικά το Personal και από πέρισυ το Internet Security που έχει και ενσωματωμένο firewall) Αν και ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα non-user friendly, πλέον είναι αρκετά απλό στη χρήση του.
Το NOD32 το χρησιμοποιώ κι αυτό σε άλλον υπολογιστή, μια χαρά είναι κι αυτό στη χρήση του...
Τώρα αν έχει κανένας υπόψη του κανενα φρέσκο και αξιόπιστο συγκριτικό θα με ενδιέφερε κι εμένα γιατί σε κανα μήνα μου τελειώνει το licence του Ρώσου -
Ευχαριστώ!
Το NOD32 έχει firewall? -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ευχαριστώ!
Το NOD32 έχει firewall?όχι
-
ο σκληρος δισκος μαλλον ειναι σε ασχημη κατασταση αφου χθες μεχρι και ρισταρτ εκανε το pc...
υπαρχει πουθενα κανας τυφλοσουρτης για το πως βαζω τον καινουριο και πως τον κανω αρχηγο κτλ κτλ κτλ..?
-
Τελικά τα κατάφερε ο Αιδεσιμώτατος!!
-
Τα office 2003 θέλουν κάποια ιδιαίτερη διαδικασία για να έχουμε ελληνικό spell check;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τελικά τα κατάφερε ο Αιδεσιμώτατος!!εξυπνε...
εδω και καιρο μολις ανεβει η θερμοκρασια ακουγονται κατι εφε νομιιζω απο σκληρο και καμια φορα παγωνει για δεκατα την οθονη...και για να μη χασω τις τσοντες..ε....τα αρχεια θελω να βαλω και αλλον...
αλλα δε ξερω τη διαδικασια..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τελικά τα κατάφερε ο Αιδεσιμώτατος!!
εξυπνε...
εδω και καιρο μολις ανεβει η θερμοκρασια ακουγονται κατι εφε νομιιζω απο σκληρο και καμια φορα παγωνει για δεκατα την οθονη...και για να μη χασω τις τσοντες..ε....τα αρχεια θελω να βαλω και αλλον...
αλλα δε ξερω τη διαδικασια..
Τόλμα να ξαναπείς τίποτα για θερμοκρασίες και τον αμόλυσα τελείως τον Πάτερ!!!
-
φυγε απο το θρεντ κακε μοντ...
βοηθηστε ενα μικρο αδουλη...
-
Μίλτο, στον ίδιο σκληρό έχεις περασμένα τα windows και τα ντοκιμαντέρ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μίλτο, στον ίδιο σκληρό έχεις περασμένα τα windows και τα ντοκιμαντέρ;ενα σκληρο εχει και θελω να τον αντικαταστησω...θα παιρνα εναν εξωτερικο για βλακειες αλλα φοβαμαι αμα τα κακαρωσει ο βασικος...
-
Παρε εναν εξωτερικο κανε τα backup σου εκει περα και δεν χρειαζεται να μπλεξεις με master slave κτλ..
(οχι οτι ειναι δυσκολη δουλεια να βαλεις ενα jumber στην σωστη θεση -
Πάρε έναν δεύτερο σκληρό και ρίξε μέσα όλα σου τα έγγραφα, τα ντοκιμαντέρ κτλ. Ο άλλος θα σκάσει κάποια στιγμή. Το ιδανικότερο θα ήταν να πάρεις 2 καινούριους, στον έναν λειτουργικό και προγράμματα, στον άλλον αρχεία.
-
Ο σκληρος που εχεις ειναι SATA ή IDE ?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Παρε εναν εξωτερικο κανε τα backup σου εκει περα και δεν χρειαζεται να μπλεξεις με master slave κτλ..
(οχι οτι ειναι δυσκολη δουλεια να βαλεις ενα jumber στην σωστη θεσηναι αλλα αμα μας κανει κανα μπαμ ο εσωτερικος με τα windows μετα τζαμπα θα χω παρει τον αλλον..
jumper?
λογικα αμα παρω εναν εσωτερικο ξαναπερναω τα προγραμματα κτλ κτλ..καλα θα ταν να το γλυτωνα γιατι βαριεμαι..
-
Τζάμπα όχι, γιατί δεν θα έχεις χάσει τις τσόντες σου ρε.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
(οχι οτι ειναι δυσκολη δουλεια να βαλεις ενα jumber στην σωστη θεσηναι αλλα αμα μας κανει κανα μπαμ ο εσωτερικος με τα windows μετα τζαμπα θα χω παρει τον αλλον..
jumper?
λογικα αμα παρω εναν εσωτερικο ξαναπερναω τα προγραμματα κτλ κτλ..καλα θα ταν να το γλυτωνα γιατι βαριεμαι..
Μπορείς να αντιγράψεις την εγκατάσταση ως έχει στο νέο σκληρό, αν είνια μόνο αυτό που θα αλλάξει, με τη βοήθεια του Norton Ghost, και του Acronis TrueImage.
Και, τουλάχιστον για το acronis, θα σου μεγαλώσει και το partition αυτόματα για να καλύψει τον (λογικά) μεγαλύτερο δίσκο που θα έχεις αγοράσει.
Η ίδια η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Αν ανοίξεις το κουτί θα δεις πως είνια συνδεδε,μένο τι, και -φυσιολογικά- θα καταλάβεις.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]