-
-
Non fa niente.
Αν αξιωθώ να πάρω μια μύτη για το δικό μου πενάκι και να τη λειτουργήσω ξανά...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ρε παιδιά, βοήθεια.
Χαλασε η μηχανή μου Canon S2 IS powerhot. την πήγα στο σερβις και μου λενε χαλασμενος φακος. Η μηχανή δεν έπεσε ποτέ από τα χέρια μου, δεν εκτέθηκε σε θερμοκρασίες. Εχει βγει απο την εγγύηση πριν απο 3 μήνες.
Η ζημιά είναι 230 ευρώ και αγοράστηκε με προσφορά 450 ευρώ απο το πλαίσιο. Τι να κάνω, να την επισκευάσω;; Αισθάνομαι μαλακας να την πετάξω.
παρε καινουργια με 100 ευρω παραπανω. την S5 (αν θυμαμαι καλα)
Το σκέφτηκα αλλα κάνον δεν ξαναπαίρνω. ακούγομαι απόλυτος αλλα δεν θελω στον ενάμιση χρόνο να έχω τα ίδια.
-
Γιατί όταν γράφω ένα cd/dvd από WindowsXP με οποιοδήποτε πρόγραμμα το σύστημα πηγαίνει πιο αργά και από τον θάνατο?
-
Δεν έχεις ενεργοποιημένο DMA στα DVDRW και τους δίσκους;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν έχεις ενεργοποιημένο DMA στα DVDRW και τους δίσκους;Πώς το ενεργοποιώ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πώς το ενεργοποιώ?
δεξί κλικ My Computer->Properties->Hardware->Device Manager->IDE ATA/ATAPI Controllers->Αdvanced settings για κάθε Primary & Secondary Channel ώσπου να σιγουρέψεις ότι όλα είναι DMA if Available. Αν σε κάποιο ακόμα και με DMA if available γράφει από κάτω PIO, κάνε δεξί κλικ->uninstall το κανάλι και reboot
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πώς το ενεργοποιώ?
δεξί κλικ My Computer->Properties->Hardware->Device Manager->IDE ATA/ATAPI Controllers->Αdvanced settings για κάθε Primary & Secondary Channel ώσπου να σιγουρέψεις ότι όλα είναι DMA if Available. Αν σε κάποιο ακόμα και με DMA if available γράφει από κάτω PIO, κάνε δεξί κλικ->uninstall το κανάλι και reboot
Ευχαριστώ. Στο ubuntu αυτή η ρύθμιση είναι default?
-
δε ξέρω
-
δε ξέρωΌταν γράφω cd/dvd από Ubuntu Feisty το σύστημα επιβαρύνεται ελάχιστα, ούτε κολλήματα τρώει ούτε τίποτα.. Και γράφει και γρηγορότερα το cd/dvd.
Ποιος ξέρει.. Μηχανήματα του διαόλου.
-
sudo hdparm /dev/*
οπου * το ονομα του drive (hdc,hda οτι βγάλει)
αν δεις στο μυνημα που θα βγάλει dma = 1 (on) είσαι ΟΚ
αν οχι βλέπουμε
-
IO_support = 0 (default 16-bit) readonly = 0 (off) readahead = 256 (on) geometry = 30401/255/63, sectors = 51199092, start = 63
Αυτό μου γύρισε..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχω εναν φακελο με smilies msn, θελω να τα περασω στο προγραμμα..ξερει κανεις πως γινεται μαζικα?υπαρχει προγραμμα για αυτο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
IO_support = 0 (default 16-bit)
readonly = 0 (off)
readahead = 256 (on)
geometry = 30401/255/63, sectors = 51199092, start = 63> >Αυτό μου γύρισε.. sata ειναι?? αν ναι τότε δεν θες τίποτα
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κάποιο prog για μαζική μετονομασία των id-tags των mp3...?Λίγο αργά αλλά...
MP3 Tag Studio_
-
Πώς το ενεργοποιώ?
Έτσι ήταν οι ρυθμίσεις, οπότε κάτι άλλο φταίει μάλλον..
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
κάποιο prog για μαζική μετονομασία των id-tags των mp3...?
Λίγο αργά αλλά...
MP3 Tag Studio_
πολύ καλό, ευχαριστώ!
-
Σε λίγες μέρες λήγει η άδεια χρήσης για το Kaspersky Internet Security 6 και αναρωτιέμαι αν θα την ανανεώσω ή αν θα πρέπει να κοιτάξω για κατι άλλο.
Προτάσεις;
-
Νod32
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]