-
Εγώ διαλέγω Hibernate (Αδρανοποίηση), ειδικά για το laptop. Μηδαμινή κατανάλωση ενέργειας και ο υπολογιστής έτοιμος για δουλειά από το σημείο που σταμάτησα.
-
Mιλάω για σταθερό και δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση αλλά το πρακτικό του θέματος και η φθορά σε δίσκους και τροφοδοτικά.
-
εχω εναν φακελο με smilies msn, θελω να τα περασω στο προγραμμα..ξερει κανεις πως γινεται μαζικα?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομίζω ότι η διαφορά έγκειται στο ότι το hibernate εγγράφει τα δεδομένα που είναι αναγκαία στο σκληρό και σβήνει τελείως το pc, ενώ το sleep mode (το οποίο στα vista το χρησιμοποιώ συνέχεια γιατί είναι όντως βολικό) ....δουλεύεις Vista...;
φτου σου δεν ντρέπεσαι...
-
ξέρει κανείς κάποιο ειδικό χαρτί-αυτοκόλλητο που να τυπώνεται σε photosmart εκτυπωτή κ να μπορεί να κάνει στάμπα σε t-shirt? είχα δει παλιά ένα ειδικό τέτοιο χαρτί, όμως θέλω να είναι ποιοτικό κ να μην χαλάσει αμέσως η στάμπα... έχει κανείς καμιά ιδέα?
ευχαριστώ.
-
Σιδεροτυπία θέλεις δλδ;
Όχι, δεν ξέρω. Πρέπει να έχει η HP όμως, είχα δει στο Πλαίσιο παλιότερα.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ξέρει κανείς κάποιο ειδικό χαρτί-αυτοκόλλητο που να τυπώνεται σε photosmart εκτυπωτή κ να μπορεί να κάνει στάμπα σε t-shirt? είχα δει παλιά ένα ειδικό τέτοιο χαρτί, όμως θέλω να είναι ποιοτικό κ να μην χαλάσει αμέσως η στάμπα... έχει κανείς καμιά ιδέα?ευχαριστώ.
Σιδερότυπα...
http://www.plaisio.gr/productlist.aspx? ... y=62002480
για ποιότητα...δεν ξέρω
-
τα εχω δει αυτά... όμως δεν εχει hp, κ δεν ξέρω την ποιότητα... έχει κανείς καμιά εμπειρία?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νομίζω ότι η διαφορά έγκειται στο ότι το hibernate εγγράφει τα δεδομένα που είναι αναγκαία στο σκληρό και σβήνει τελείως το pc, ενώ το sleep mode (το οποίο στα vista το χρησιμοποιώ συνέχεια γιατί είναι όντως βολικό) ....
δουλεύεις Vista...;
Προεγκατεστημένα στο φορητό.
Και ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ! Πάντα στον ορθό δρόμο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομίζω ότι η διαφορά έγκειται στο ότι το hibernate εγγράφει τα δεδομένα που είναι αναγκαία στο σκληρό και σβήνει τελείως το pc, ενώ το sleep mode (το οποίο στα vista το χρησιμοποιώ συνέχεια γιατί είναι όντως βολικό) ....
δουλεύεις Vista...;
Προεγκατεστημένα στο φορητό.
Και ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ! Πάντα στον ορθό δρόμο.δεν τα έβγαλες για να βάλεις XP...;
τα ξαναέβαλες;φτου σου² ...
-
Για ερευνητικούς λόγους, αλλά στην πράξη λίγες ουσιαστικές διαφορές έχουν (πιο βαριά βέβαια). Τώρα έχω triple boot σύστημα (xp, vista, ubuntu).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για ερευνητικούς λόγους, αλλά στην πράξη λίγες ουσιαστικές διαφορές έχουν (πιο βαριά βέβαια). Τώρα έχω triple boot σύστημα (xp, vista, ubuntu).καημένο λαπτοπάκι τι τραβάς στα χέρια του βαρβαρου...
-
Tο παρακατω μου ηρθε στο gmail και πηγε μονο του στα 'ανεπιθυμητα' και αυτο δεν το ειδα νωριτερα.
PayPal προβολή λεπτομερειών 28 Ιουν (6 μέρες πριν) Dear valued PayPal member, It has come to our attention that your PayPal account information needs to be updated as part of our continuing commitment to protect your account and to reduce the instance of fraud on our website. If you could please take 5-10 minutes out of your online experience and update your personal records you will not run into any future problems with the online service. However, failure to update your records will result in account suspension. Please update your records on or before June 29, 2007. Once you have updated your account records, your PayPal session will not be interrupted and will continue as normal. To update your PayPal records click on the following link: http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run Thank you, PayPal Update Team Accounts Management As outlined in our User Agreement, PayPal will periodically send you information about site changes and enhancements. Visit our Privacy Policy and User Agreement if you have any questions. http://203.142.20.35/icons/small/www.paypal.com/cgi-bin/SecureInfo=_update/ Copyright 1999-2007 PayPal. All rights reserved.
Σημειωση:δεν εχω λογαριασμο Paypal
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σημειωση:δεν εχω λογαριασμο Paypal
details ....
-
Ρε παιδιά, βοήθεια.
Χαλασε η μηχανή μου Canon S2 IS powerhot. την πήγα στο σερβις και μου λενε χαλασμενος φακος. Η μηχανή δεν έπεσε ποτέ από τα χέρια μου, δεν εκτέθηκε σε θερμοκρασίες. Εχει βγει απο την εγγύηση πριν απο 3 μήνες.
Η ζημιά είναι 230 ευρώ και αγοράστηκε με προσφορά 450 ευρώ απο το πλαίσιο. Τι να κάνω, να την επισκευάσω;; Αισθάνομαι μαλακας να την πετάξω.
-
Γνώμες για αυτό;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ρε παιδιά, βοήθεια.Χαλασε η μηχανή μου Canon S2 IS powerhot. την πήγα στο σερβις και μου λενε χαλασμενος φακος. Η μηχανή δεν έπεσε ποτέ από τα χέρια μου, δεν εκτέθηκε σε θερμοκρασίες. Εχει βγει απο την εγγύηση πριν απο 3 μήνες.
Η ζημιά είναι 230 ευρώ και αγοράστηκε με προσφορά 450 ευρώ απο το πλαίσιο. Τι να κάνω, να την επισκευάσω;; Αισθάνομαι μαλακας να την πετάξω.
παρε καινουργια με 100 ευρω παραπανω. την S5 (αν θυμαμαι καλα)
-
Μονο για τη συγκεκριμένη δουλειά κάνει αυτό ή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν ποντίκι; Αν μπορείς τότε πάρτο με τα χίλια, δούλεψα ένα παρόμοιο σε ένα Mac και είναι κλάσεις καλύτερο από το ποντίκι.
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μονο για τη συγκεκριμένη δουλειά κάνει αυτό ή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν ποντίκι; Αν μπορείς τότε πάρτο με τα χίλια, δούλεψα ένα παρόμοιο σε ένα Mac και είναι κλάσεις καλύτερο από το ποντίκι.Μια χαρά δουλεύει ως point device.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]