-
Linux.
Σοβαρά τώρα, nod32 χρησιμοποιώ κι εγώ αν και προσωπικά τα antivirus τα θεωρώ υπερεκτιμημένα, 1 φορά το τρίμηνο κάνω scan και ποτέ -εκτός από μία φορά- δεν μου βρήκε τίποτα..
-
Και εγώ έχω την ίδια άποψη πάνω κάτω. Το Nod έχει χτυπήσει μια μόνο φορά. Το πλεονέκτημα του είναι η αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με την χαμηλή χρήση πόρων από το σύστημα, είναι απίστευτα ελαφρυ.
-
-
30 ευρώ έξοδα αποστολής; Εγώ θα σου έλεγα να πας να πάρεις ένα από το πλαίσιο. Ο peterpan πήρε ένα λίαν προσφάτως από κει (μετά από δική μου σύσταση) ώστε να είσαι και καλυμμένος από άποψη εγγύησης.
-
31 για την ακρίβεια...
τι ηλίθια κουτοπόνηρη τακτική ...ρε φούστη μου...
-
Περιπέτειες με την Canon HV20, μέρος 3ο.
Ξαφνικά δεν αναγνωρίζει το καλώδιο της φωτιάς και μόνιμα νομίζει ότι είναι συνδεμένο το καλώδιο HDMI.
Μπορεί να δοκίμασα καμία απίθανη ρύθμιση και να την ανατίναξα, αλλά μετά απο επανηλημένα reset εξακολουθεί να νομίζει το ίδιο.Αποτέλεσμα: Δεν μπορώ να την δω απο τον η/υ και πιθανολογώ ότι σύντομα θα νομίζει ότι είναι καφετιέρα και που να την επιστρέφω καλοκαιριάτικα στην canon !
Καμμιά ιδέα ;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
30 ευρώ έξοδα αποστολής; Εγώ θα σου έλεγα να πας να πάρεις ένα από το πλαίσιο. Ο peterpan πήρε ένα λίαν προσφάτως από κει (μετά από δική μου σύσταση) ώστε να είσαι και καλυμμένος από άποψη εγγύησης.To συνολο ειναι που μετραει, οποτε συνολικα: 31+6 = 37
-
τελικά απ'αυτά που ακούω για canon εδώ μέσα δε θα πάρω ποτέ
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
30 ευρώ έξοδα αποστολής; Εγώ θα σου έλεγα να πας να πάρεις ένα από το πλαίσιο. Ο peterpan πήρε ένα λίαν προσφάτως από κει (μετά από δική μου σύσταση) ώστε να είσαι και καλυμμένος από άποψη εγγύησης.
To συνολο ειναι που μετραει, οποτε συνολικα: 31+6 = 37
-
Λοιπόν εμένα αυτό μου θυμίζει τις μαϊμούδες iPod που αγοράσανε φίλες μου από την Κίνα...Η τιμή νομίζω 5-6 ευρώ... 5 players και κανένα δεν δουλεύει σωστά. Άλλο φορτίζει αλλά η μπαταρία κρατάει 10 λεπτά άλλο δεν φορτώνει παρά μόνο 100mb τραγούδια άλλο παίζει μέχρι το 23ο τραγούδι και μετά σταματάει. Δεν τις πολυπείραξε βέβαια αφού τα αγοράσανε όσο μια μπύρα αλλά στην περίπτωση σου τα πράγματα είναι διαφορετικά και αρκετά πιο ακριβά
Προσωπικά δεν θα το αγόραζα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=817783
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=912492Ειναι πιο ακριβα, με λιγοτερη μνημη.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λοιπόν εμένα αυτό μου θυμίζει τις μαϊμούδες iPod που αγοράσανε φίλες μου από την Κίνα...Η τιμή νομίζω 5-6 ευρώ... 5 players και κανένα δεν δουλεύει σωστά. Άλλο φορτίζει αλλά η μπαταρία κρατάει 10 λεπτά άλλο δεν φορτώνει παρά μόνο 100mb τραγούδια άλλο παίζει μέχρι το 23ο τραγούδι και μετά σταματάει. Δεν τις πολυπείραξε βέβαια αφού τα αγοράσανε όσο μια μπύρα αλλά στην περίπτωση σου τα πράγματα είναι διαφορετικά και αρκετά πιο ακριβά
Προσωπικά δεν θα το αγόραζαοκ, με πειθεις σιγα σιγα...
-
Αυτο: ? τεακ
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αυτο: ? τεακΑυτο ελεγα να παρω μεχρι πριν απο 1', που ειδα αυτο:
Digitalo E.Π.Ε. Ψηφιακό Εμπόριο Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Ειδών
Γιαννιτσών 31 (Βαλκανικό Μέγαρο) Κέντρο
54627 ΘεσσαλονίκηΤηλ : 2310 / 553 803
γμτ...
-
E τι πού είναι το πρόβλημα?
Το κατάστημα ειναι γνωστό και αξιόπιστο ( έχουν κάνει αγορές από αυτό και παιδιά απο το forum ) και αποστέλει σε όλη την Ελλάδα. -
Έχω ψωνίσει και γω απο το digitalo (το r/cd του αυτοκινήτου). Αν εξαιρέσουμε ένα προβληματάκι με τη διαθεσιμότητα, όλα οκ!
Με 30κάτι ευρώ παίρνεις creative 1gb. Δεν θυμάμαι σε ποιο κατάστημα το χα δει. Νομίζω multirama.
-
Οταν το Pc μου εμφανιζει κενα,dvd τα οποια εχουν κανονικα γραφτει και σε αλλο pc διαβαζονται,τι μπορει να φταιει?
Σημειωνω οτι δεν του αρεσουν συγκεκριμενα dvd και οχι ολα.
Πχ ενα με ψηφιακες φωτο,δεν το θελει με τιποτα. -
Σε DVD-Recorder τα δοκιμάσζεις?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
E τι πού είναι το πρόβλημα?
Το κατάστημα ειναι γνωστό και αξιόπιστο ( έχουν κάνει αγορές από αυτό και παιδιά απο το forum ) και αποστέλει σε όλη την Ελλάδα.To θεμα ειναι οτι τοοοοοοσα μαγαζια, ελεγα οτι θα το βρω Αθηνα, οποτε να παω να το παρω απο εκει, ενω τωρα, θα πρεπει να φορτωθω το 1/3 της αξιας του για μεταφορικα παρολο που ειναι μια σταλια πραγμα??? (μλκια δεν ειναι?)
-
E ναι είναι....τα μεταφορικά τα είδα μετά και εγώ. Δεν υπάρχει τπτ σε άλλα μαγαζιά?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]