-
Επειδή τώρα που θα φύγω, πάλι θα οργιάσετε, φροντίστε να μου κρατήσετε πριντ σκρινς από τα μπεστ οφ της εβδομάδας. Ντίνο, ροζούλη και μιράγκε, ορίζεστε εθελοντές.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δεν πας να δεις αν ερχομαι ρε μαλακα;
με ξέρεις κι απο χτες;καλα man... σορρυ αλλα παρεξηγησες...
μαλλον εσύ παρεξήγησες
σορρυ
Αυτό τώρα είναι αυτό που στα ελληνικά λέγεται 'συγγνώμη'; Δεκτή.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν έχω εγκατεστημένο κάποιο p2p (και δεν θέλω να εγκαταστήσω), δεν έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο firewall του router μου για να μπορώ να κατεβάζω torrents και θέλω να κατεβάσω μερικά mp3.
Εναλλακτικές;iTunes Music Store
-
Θα πρότεινα το Plus αν μιλάμε για itunes store...Για να απαλαγεί και απο το DRM. Κοστίζει βέβαια κάτι παραπάνω ανα κομμάτι
-
Εκανα αναβαθμηση σε κατι drivers και στα καλα καθουμενα ανακαλυψα οτι τα γνησεια Windows XP που αγορασα μαζι με το το PC δεν ειναι γνησια....
Δεν φτανει που το PC αργει απο μονο του....
Το καθηστερει και η μπαρα που μου πεταξε.....
ΗΜΑΡΤΟΝ με τη 'Μικρο-μαλακη'!!!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εκανα αναβαθμηση σε κατι drivers και στα καλα καθουμενα ανακαλυψα οτι τα γνησεια Windows XP που αγορασα μαζι με το το PC δεν ειναι γνησια....!!! Πώς το ανακάλυψες;
Αν είναι αλήθεια, θα πρέπει να κάνεις φασαρία στο μαγαζί που το αγόρασες. Το λιγότερο, να ζητήσεις αποζημίωση.
-
Το πρώτο μισό είναι παρουσίαση των δυνατοτήτων του (μπορείς να μοιράζεσαι παρουσιάσεις, βίντεο, λογιστικά φύλλα κλπ στον αέρα). Το δεύτερο μισό έχει πλάκα. Φανταστείτε μόνο να μιλάς μέσω μιας εικόνας Έλληνα πολιτικού (Παπαρήγα και Ψωμιάδης είναι οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό ).
Υπενθυμίζω ότι όλα αυτά έχουν μόνο ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, καθώς το iChat δεν υποστηρίζει video με το msn (για να το κάνεις να δουλέψει έστω και μόνο με κείμενο, πρέπει να γίνουν πατέντες μέσω jabber).
Come on Apple, έλεος. Στην Ευρώπη, είτε μας αρέσει, είτε όχι, όλοι χρησιμοποιούν NSN. Αν θέλεις αυξημένο μερίδιο αγοράς, το να φτιάχνεις ένα υπέροχο πρόγραμμα για chat και μετά να λες στους χρήστες σου ότι δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με το 98% των φίλων τους δεν είναι βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εκανα αναβαθμηση σε κατι drivers και στα καλα καθουμενα ανακαλυψα οτι τα γνησεια Windows XP που αγορασα μαζι με το το PC δεν ειναι γνησια....
!!! Πώς το ανακάλυψες;
Αν είναι αλήθεια, θα πρέπει να κάνεις φασαρία στο μαγαζί που το αγόρασες. Το λιγότερο, να ζητήσεις αποζημίωση.
Το αγορασα πριν απο 4 χρονια σε μαγαζι στη Στουρναρι που πλεον δεν υπαρχει. Απο αυτο που αγορασα, εχει μεινει μονο το κουτι.... Το υπολοιπο αναβαθμηστικε.
Το CD των Windows XP ηταν γνησιο και σφραγησμενο.
Και τωρα...μου πεταει μια μπαρα που λεει οτι ειμαι μαλλον θυμα εξαπατησης....Τρεχα γυρευε κοινως....
-
Ίσως αντιλήφθηκε το λειτουργικό κάποιες αλλαγές στο hardware και θεώρησε ότι το εγκατέστησες σε άλλο pc.
ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ CORPORATE!
Πάρε τλφ τη microzoft hellas να τους πεις να στο ενεργοποιήσουν από τηλεφώνου δίνοντάς σου νέο κωδικό. Κάπως έτσι γίνεται, ευτυχώς εμένα δεν μου έχει τύχει να πέσω σε μη αυθεντικά widowz.
-
αν τα ξαναπεράσει απτην αρχή τότε δε θα έχει πρόβλημα
-
Έχει διαφορά αν βάλω το router σε USB ή κάρτα Ethernet?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Έχει διαφορά αν βάλω το router σε USB ή κάρτα Ethernet?Nαι, βάλτο σε εθερνετ. Ούτε τρως usb θύρα όυτε ισχύ.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Έχει διαφορά αν βάλω το router σε USB ή κάρτα Ethernet?7 μήνες τώρα το έχω σε usb...κανένα κόλλημα.
-
Μάλιστα....
Το Usr 9112 μου έχουν δώσει.
Δεν ξέρω αν πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις που μου έδωσε η Forthnet πρέπει να κάνω κάτι γιατί σε torrents και Limewire παραμένω στα 70 kb/sec
-
Με τι σύνδεση;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με τι σύνδεση;θεωρητικά τα 10 mb της Forthnet (2 play)
-
Σαν να έχεις 768 δλδ. Καλά, τα τόρρεντ δεν είναι ενδεικτικό της ταχύτητας της σύνδεσής σου. Από σάιτ της microsoft ας πούμε με πόσο κατεβάζεις;
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Με τι σύνδεση;
θεωρητικά τα 10 mb της Forthnet (2 play)
υποστηρίζεται η περιοχή σου;
γιατί εάν δεν υποστηρίζεται το 2play σε γραμμή ΟΤΕ σου δινει 1 mbit
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαν να έχεις 768 δλδ. Καλά, τα τόρρεντ δεν είναι ενδεικτικό της ταχύτητας της σύνδεσής σου. Από σάιτ της microsoft ας πούμε με πόσο κατεβάζεις;εκεί φτάνω τα 300.
απλά πως και στα torrents έχω παραμείνει στα παλια δεδομένα...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Μάλιστα....Το Usr 9112 μου έχουν δώσει.
Δεν ξέρω αν πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις που μου έδωσε η Forthnet πρέπει να κάνω κάτι γιατί σε torrents και Limewire παραμένω στα 70 kb/sec
port άνοιξες;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]