-
Avast;
-
μέτριο το avast...
θα πάω ξανά σε original Kaspersky.
τα dual layers εγγράφονται στο NEC 7173 που έχω;
ποια τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά τους σε σχέση με τα απλά recordable;
-
Θα το αγοράσεις δλδ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα το αγοράσεις δλδ;ναι...το έχω ξανακάνει.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
ide # usb
εσύ έκανες τους ide
δοκίμασε να κάνεις το ίδιο και με τους usb στο ίδιο μέρος θα τους βρεις πιο κάτω, uninstall όλους και επανεκίνηση μετάall clear?
-
αυτά πώς τα κόβετε;
θέλω ηχεία 2.0 ...δεν θέλω subwoofer...αλλά δεν θέλω και μινιατούρες που γρατζουνάνε.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500713
Συνολική ισχύς: 28 Watts RMS (2 ηχεία των 14 Watts)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ide # usb
εσύ έκανες τους ide
δοκίμασε να κάνεις το ίδιο και με τους usb στο ίδιο μέρος θα τους βρεις πιο κάτω, uninstall όλους και επανεκίνηση μετάall clear?
Ναι,επανηλθαν ολα!Ευχαριστω πολυ!
(Τωρα γιατι το εκανε βεβαια,παραμενει μυστηριο αλλα τουλαχιστον εμαθα τη λυση!) -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κανείς δεν σου απαγορεύει να βάλεις ως default τα windows
[Αν θυμάμαι καλά, στο grub.conf του ubuntu αποθηκεύεται η τελευταία επιλογή σου και στην επανεκκίνηση επιλέγει αυτή;]Ναι, αλλά πώς;
Εγκατέστησα το Ubuntu μετά τα Windows, αλλά δεν είδα κάποια επιλογή για το ποιο λειτουργικό θα εκκινεί πρώτο. Τώρα ξεκινάει ο boot loader του Ubuntu και αν δεν τον προλάβω, εκκινεί πρώτα αυτό. Θέλω να τον τροποποιήσω ώστε να εκκινούν τα Windows, αλλά δεν ξέρω πως.... -
manosk
αφού δεν το κατέχεις ...τι το θες; Κάτσε στα .............linux...
-
Αν δεν κάνω λάθος
sudo gedit /boot/grub/menu.lstΕκεί μέσα πρέπει να έχει μια γραμμή που λέει 'default=X'
κάνε το X 0 για την πρώτο λ/σ στη λίστα , 1 για το 2ο κλπ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτά πώς τα κόβετε;θέλω ηχεία 2.0 ...δεν θέλω subwoofer...αλλά δεν θέλω και μινιατούρες που γρατζουνάνε.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500713
Συνολική ισχύς: 28 Watts RMS (2 ηχεία των 14 Watts)
κανένας;
τα παραγγέλνω...
-
Aφου έτσι κι αλλιως η παραγγελια θα γινει αυριο (κυριακη γαρ), περιμενε μέχρι το βράδυ μπας και ξερει κανεις...
-
Κοίτα, θέλω να είμαι νόμιμος. Αν σε κάποιο υπολογιστή δεν έχω αυθεντικό λειτουργικό, θα βάλω linux, άρα πρέπει να το γνωρίζω καλά.
Πάντως το Ubuntu είναι πολύ καλό στην τελευταία έκδοση. Τα έχει όλα, αναγνωρίζει όλες σχεδόν τις συσκευές και περιφερειακά με τη μία, δουλεύει καλά στο δίκτυο και είναι ελάχιστα τα bug, τουλάχιστον σε καθημερινή χρήση. Αλλά κάποια κορυφαία προγράμματα των windows δεν υπάρχουν για το Ubuntu, άρα δεν μπορείς να εξαρτηθείς από αυτό.
Απλώς θέλω να ανοίγω το pc και να μην κάθομαι από πάνω για να του πω να ξεκινήσουν τα windows.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοίτα, θέλω να είμαι νόμιμος. Αν σε κάποιο υπολογιστή δεν έχω αυθεντικό λειτουργικό, θα βάλω linux, άρα πρέπει να το γνωρίζω καλά.Πάντως το Ubuntu είναι πολύ καλό στην τελευταία έκδοση. Τα έχει όλα, αναγνωρίζει όλες σχεδόν τις συσκευές και περιφερειακά με τη μία, δουλεύει καλά στο δίκτυο και είναι ελάχιστα τα bug, τουλάχιστον σε καθημερινή χρήση. Αλλά κάποια κορυφαία προγράμματα των windows δεν υπάρχουν για το Ubuntu, άρα δεν μπορείς να εξαρτηθείς από αυτό.
πράγματι από τις καλύτερες διανομές...αλλά από τα winblows δεν γίνεται να φύγεις τελείως καλώς ή κακώς!
Σαρμακ...
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=915076
μόλις έγινε η παραγγελία
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λοιπόν.....η ΑΟL με το Active Virus Shield που με είχε βολέψει (συνεργασία με το Kaspersky 6.0) τελείωσε. Στην θέση του ...το McAfee.
Oπότε την κάνω με ελαφρά...
Εχει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό AV ; Το ελαφρύ δεν με νοιάζει. Ας είναι βαρύ και ας κάνει την δουλειά του.
@ jmarr....ξέρω linux...winblows κτλ....
ΝOD32??
Update καθε μερα και ειναι τοσο καλο που μου σπαει τα νευρα.... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοίτα, θέλω να είμαι νόμιμος. Αν σε κάποιο υπολογιστή δεν έχω αυθεντικό λειτουργικό, θα βάλω linux, άρα πρέπει να το γνωρίζω καλά.Πάντως το Ubuntu είναι πολύ καλό στην τελευταία έκδοση. Τα έχει όλα, αναγνωρίζει όλες σχεδόν τις συσκευές και περιφερειακά με τη μία, δουλεύει καλά στο δίκτυο και είναι ελάχιστα τα bug, τουλάχιστον σε καθημερινή χρήση. Αλλά κάποια κορυφαία προγράμματα των windows δεν υπάρχουν για το Ubuntu, άρα δεν μπορείς να εξαρτηθείς από αυτό.
Απλώς θέλω να ανοίγω το pc και να μην κάθομαι από πάνω για να του πω να ξεκινήσουν τα windows.
Κ εγω νομιμος ελεγα οτι θελω να ειμαι, μεχρι που εγκατεστησα σε μηχανακι τα ΧΡ απο γνησιο CD με γνησιο Serial.... Και μου πεταξε το ηλιθιο πλαισιο που λεει οτι ισως ειμαι θυμα πειρατειας......
Μια βδομαδα εκαναν τα ζωα της Μικρομαλακης να καταλαβουν οτι εκανα φορματ και ξαναπερασα τα ΧΡ.....Στα Διαλα!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=835&product=915076μόλις έγινε η παραγγελία
και γω σκέφτομαι να το χτυπήσω
-
Περι ορέξεως ο λόγος αλλά... NOD32 !
Προσωρινα (όπως πάντα άλλωστε) το καλύτερο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μέτριο το avast...θα πάω ξανά σε original Kaspersky.
τα dual layers εγγράφονται στο NEC 7173 που έχω;
ποια τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά τους σε σχέση με τα απλά recordable;
Το 7173 γράφει σε dual layer, καλό θα ήταν να έχεις μονό τα Verbatim σαν λύση, μιας και τα υπόλοιπα είναι τουλάχιστον μέτρια, και στο πρόγραμμα που 8α τα γραφεί να το ρυ8μισις να αλλάξει το booktype σε dvd-rom απο dvd+r dl.
Πλεονεκτήματα, μονο η χωρητικότητα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]