-
Πολύ χρήσιμο πόστ!
-
manosk
έχεις κάνει πρόσκοπος;
well done!
-
ένας σταθεροποιητής τάσης σαν αυτόν μπορεί να κάνει ίση ή καλύτερη δουλειά από ένα κοινό UPS αν δε σ'ενδιαφέρει να παραμείνει ανοιχτός ο υπολογιστής για σωστό κλείσιμο? πχ τώρα τις ζέστες με τ'αρκουδίσιον γίνονται συχνά διακοπές και φοβάμαι μη γίνει τπτ με το συνεχές κόψιμο κι επαναφορά του ρεύματος
-
Κύριοι, μία βοήθεια please.
Η ξαδέρφη μου, καταλάθος έκανε delete έναν φάκελο απο τον υπολογιστή της (ακόμα και απο τον κάδο).
Όσα system restore και να έκανα, δεν μπόρεσα να επαναφέρω αυτόν τον φάκελο.Το θέμα είναι οτι μετά απο την διαγραφή του φακέλου έκανε και Ντιφράγκ. Παίζει αυτό κανέναν ρόλο που δεν επανέρχετε ο φάκελος;
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορέσει να τον επαναφέρει;
Ευχαριστώ.
-
- Τα system restore δεν επαναφέρουν τα αρχεία σου, μόνο του λειτουργικού συστήματος
- Οι πιθανότητες να επαναφέρεις κάποιο σβησμένο αρχείο δραματικά εκθετικά όσο συνεχίζει να χρησιμοποιείται ο υπολογιστής. Και μάλιστα μετά το defrag...
- Δοκίμασε με το GetDataBack. Ίσως να καταφέρεις κάτι.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κύριοι, μία βοήθεια please.Η ξαδέρφη μου, καταλάθος έκανε delete έναν φάκελο απο τον υπολογιστή της (ακόμα και απο τον κάδο).
Όσα system restore και να έκανα, δεν μπόρεσα να επαναφέρω αυτόν τον φάκελο.Το θέμα είναι οτι μετά απο την διαγραφή του φακέλου έκανε και Ντιφράγκ. Παίζει αυτό κανέναν ρόλο που δεν επανέρχετε ο φάκελος;
Ευχαριστώ.
To defrag πρέπει να παίζει ρόλο. Ψάξε να βρεις το πρόγραμμα smartUndelete και δοκίμασε το.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κύριοι, μία βοήθεια please.Η ξαδέρφη μου, καταλάθος έκανε delete έναν φάκελο απο τον υπολογιστή της (ακόμα και απο τον κάδο).
Ευχαριστώ.
Μηπως δεν θελει να επαναφερει το φακελο;Με τοσα που εκανε αυτο μαλλον ειχε στο μυαλο της!!!!
-
οποιος ξερει κατι απο ενεργοποιησεις των win xp ας κανει ενα πμ...
θελω να ρωτησω κατι για μια ενεργοποιηση....
-
http://www.microsoft.com/hellas/windows ... ation.mspx
-
Σας ευχαριστώ παιδιά, θα δοκιμάσω.
-
Ερώτηση προς όποιον γνωρίζει, απο κάποιον που δεν εχει ιδέα...
Πώς μεταφέρουμε εικόνες απο το κινητό (NOKIA 6131) στον υπολογιστή με bluetooth....??
Thanks...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.microsoft.com/hellas/windows/windowsxp/home/evaluation/overviews/activation.mspxαυτος ειναι ενας δρομος..
ηθελα μια πιο υποπτη πληροφορια...
-
Με το NOKIA Suite....το κατεβάζεις από το site της NOKIA (για το δικο σου τύπο κινητού)...συνδέεις το κινητό σου μέσω ΒΤ (με ειδικό dongle που κάνει περίπου
-
Γνωρίζει κάποιος καλός κύριος κάποιον μετατροπέα για αρχεiα ήχου τύπου .flac σε άλλον πιο εύχρηστο τύπο?
Τα αρχεία .flac μου τα διαβάζει μόνο το winamp. -
Έχω ένα πρόβλημα με το DVD-RW. Ενώ αντιγράφει κανονικά σε CD, δεν αναγνωρίζει τα κενά DVD για να αντιγράψει και εκεί. Ξέρω ότι δίνω ελάχιστα στοιχεία, αλλά μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;
Σημείωση, το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος καλός κύριος κάποιον μετατροπέα για αρχεiα ήχου τύπου .flac σε άλλον πιο εύχρηστο τύπο?
Τα αρχεία .flac μου τα διαβάζει μόνο το winamp.Winamp 'disk writer' output plugin -> .wav.
Audacity -> save as... ο,τι θες.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχω ένα πρόβλημα με το DVD-RW. Ενώ αντιγράφει κανονικά σε CD, δεν αναγνωρίζει τα κενά DVD για να αντιγράψει και εκεί. Ξέρω ότι δίνω ελάχιστα στοιχεία, αλλά μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;Σημείωση, το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά.
Γκουγλισε με το μοντελο του dvd-rw drive σου, ψαχνοντας για firmware upgrade.
-
Ψάξε εδώ για το μοντέλο σου και φλάσαρέ του το καινούριο firmware.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Τα αρχεία .flac μου τα διαβάζει μόνο το winamp.Switch. Μετατρέπει μεταξύ πρακτικά οποιουδήποτε format ήχου με μερικά κλικ.
Προσοχή κατά την εγκατάσταση μόνο, γιατί αν δεν προσέξεις θα βρεθείς με αρκετά ακόμη προγραμματάκια της εταιρίας που ενδεχομένως να μην θέλεις.
(όχι spyware και τέτοια, κανονικά, αλλά πάλι...) -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχω ένα πρόβλημα με το DVD-RW. Ενώ αντιγράφει κανονικά σε CD, δεν αναγνωρίζει τα κενά DVD για να αντιγράψει και εκεί. Ξέρω ότι δίνω ελάχιστα στοιχεία, αλλά μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;Σημείωση, το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά.
Έπαθα το ίδιο σε ένα Lite-On, διαβάζει τα πάντα, γράφει CD, αλλά DVD ούτε με σφαίρες. Επίσης από ένα σημείο και μετά άρχισε να έχει πρόβλημα με το να ξεκινήσει από τα bootable cd που προσπαθούσα, οπότε το άλλαξα και ησύχασα.
Δοκίμασε ένα firmware update μήπως στρώσει, αλλιώς καινούριο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]