-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θέμα codec. Κατέβασε το Klite codec που τα έχει όλα μέσα ή κάποιο άλλο που θα σου πουν τα πιτσιρίκια που τα παρακολουθούν καλύτερα.
πιτσιρίκο.... ...μιας κ είσαι εύκαιρος, μου λες γιατί έχω πράσινή εικόνα ενώ έχω κανονικά ήχο με τα κωλο-wmv βίντεο;
έχω το klite codec pack 3.3.0 σε full παράταξη με τον WMP 6.4 αλλά δεν μου τα παίζει. Αντίθετα το Winamp μου τα παίζει μια χαρά.
Μόνο με τα .wmv γίνεται? Είναι σίγουρα θέμα codec... Μήπως να το ξαναπεράσεις? Αλλιώς κάνε format.
μόνο με τα wmv.
το θέμα είναι ότι τελευταία το ξαναπέρασα μιας και έβαλα νεότερη έκδοση. Και στην νέα τα ίδια.
Φορμάτ να κάνεις εσύ στο μυαλό σου ρε...
-
Προσπαθώ αλλά μου βγάζει συνεχώς error κατά την επανεγκατάσταση...
-
Προσπαθώ αλλά μου βγάζει συνεχώς error κατά την επανεγκατάσταση...τι εγκέφαλο έχεις; Sagem ;
-
Μάλλον Valeo.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ποιός είναι ο καλύτερος παροχέας mail όσον αφορά το spam protection; Θέλω να ανοίξω ένα mail στην αδερφή (μικρή είναι) και καλό θα ταν να αποφύγουμε τίποτα δράματα.Και το yahoo μια χαρά είναι από οτι ακούω τριγύρω.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ποιός είναι ο καλύτερος παροχέας mail όσον αφορά το spam protection; Θέλω να ανοίξω ένα mail στην αδερφή (μικρή είναι) και καλό θα ταν να αποφύγουμε τίποτα δράματα.
Και το yahoo μια χαρά είναι από οτι ακούω τριγύρω.
**GOOGLE gmail και άγιος ο θεός. **Είναι οι μόνοι που συνεχώς
αναβαθμίζουν το λογισμικό του spam-filter τους μόνοι τους
Oι άλλοι αγοράζουν όποτε θυμηθούν τεχνολογία anti-spam
από την autonomy. -
πίτσε...
τα ηχεία πώς τα βλέπεις, κάνουν για οικιακή ψυχαγωγία; (μουσική μόνο)
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 731#976731
-
Ποιός είναι ο καλύτερος παροχέας mail όσον αφορά το spam protection; Θέλω να ανοίξω ένα mail στην αδερφή (μικρή είναι) και καλό θα ταν να αποφύγουμε τίποτα δράματα.
το yahoo είναι ΓΤΠ.
Gmail....μόνο! Eχω κ στα 2. Το δεύτερο έχει σαφώς αποτελεσματικότερο spam filter.
-
Δε μ'αρέσει το UI του gmail
Εξάλλου για μένα προσωπικά έχω account από τον Hellug (με fallback στο freemail.gr) -
Δε μ'αρέσει το UI του gmail
Εξάλλου για μένα προσωπικά έχω account από τον Hellug (με fallback στο freemail.gr)κι εγώ στο thunderbird τα έχω...δεν με βολεύουν τα webmails.
-
Το gmail μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με outlook express ή όποιο άλλο πρόγραμμα θέλεις, νομίζω. Πάντως είναι αρκετά βολικό ως UI (αν μάθεις και τα keyboard shortcuts), ενώ και το anti spam του είναι πολύ αποτελεσματικό.
Σάββα, τι να πω, δεν τα έχω ακούσει. Σκέψου μόνο ότι παίρνεις ηχεία με 10
-
Το gmail μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με outlook express ή όποιο άλλο πρόγραμμα θέλεις, νομίζω. Πάντως είναι αρκετά βολικό ως UI (αν μάθεις και τα keyboard shortcuts), ενώ και το anti spam του είναι πολύ αποτελεσματικό.και το yahoo και το gmail δουλεύονται με email clients όπως τα Outlook 2007, Οutlook Express, Thunderbird κτλ.
Για τα ηχεία ..τώρα έχω 4 6άρια (RMS) με sub 17άρι της Creative. Τα έχω 7 χρονια. Σκυλιά. Αλλά πλέον μπουκώνουν...δεν μου φτάνουν.
Αυτά που θέλω...είναι 4 8αρια, 1 18αρι κεντρικό και ένα ξύλινο sub 25αρι.
πιστεύω αξίζουν.
-
Εγώ έχω τα Inspire 5100 εδώ και μια πενταετία..
Εκτός απο το ότι χάλασε ένας δορυφόρος από πτώση (:rant:), είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση.Το πρόβλημά μου είναι τα πολλά καλώδια, οπότε όταν γίνει η αλλαγή θα πάμε σε άλλα...
-
Εκτός απο το ότι χάλασε ένας δορυφόρος από πτώση (:rant:), είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση.Το πρόβλημά μου είναι τα πολλά καλώδια, οπότε όταν γίνει η αλλαγή θα πάμε σε άλλα...
όλα έχουν πολλά καλώδια δυστυχώς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πολλά είναι τα τρία + ρεύμα;
(δεν ενδιαφέρομαι για surround εδώ) -
Πολλά είναι τα τρία + ρεύμα;
(δεν ενδιαφέρομαι για surround εδώ)σκέψου 5+ ρεύμα...
δεν είναι ο surround ήχος...αλλά και η δύναμη και απόδοση που έχουν.
απλά καμία σχέση με τα κοινα.
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
**GOOGLE gmail και άγιος ο θεός. **Είναι οι μόνοι που συνεχώς
αναβαθμίζουν το λογισμικό του spam-filter τους μόνοι τους
Oι άλλοι αγοράζουν όποτε θυμηθούν τεχνολογία anti-spam
από την autonomy.Δοκιμάστε το http://www.spamgourmet.com
Χρησιμοποιείς το pop mail σου και δημιουργείς διευθύνσεις στη στιγμή (με λέξεις κλειδιά, χωρίς να μπαίνεις στο λογαριασμό σου). Εξαιρετικά χρήσιμο.
-
έχω παρατηρήσει ότι στο ΜπιτΚόμετ κάθε τόρρεντ βγάζει μάξιμουμ 60 seeders αν και υπάρχουν περισσότεροι, δε βρήκα καμιά σχετική ρύθμιση όμως. Γιατί άραγες?
-
Guess who's back!
Μετά την μετάβαση του Safari και στα Windows, έρχεται ένας 'φίλος από τα παλιά' να μπει στην αγορά των Internet browsers.
Μιλάμε για τον Netscape Navigator, 'πατέρα' του Firefox και τώρα πια... μάλλον παιδί του
Ο νέος Netscape Navigator 9.0b3, βασισμένος στον κώδικα του Firefox, έρχεται με πληθώρα λειτουργιών που δεν έχουμε ξαναδεί ή φανταστεί σε browser!
Μία από αυτές, μάλλον η πιο 'περίεργη', η Sidebar Mini Browser.
Μας επιρέπει να βλέπουμε αριστερά στο bookmark tab, μία σελίδα ακόμη, κάνοντας το browsing ακόμα πιο εύκολο.Περισσότερα νέα features εδώ: http://browser.netscape.com/whatsnew/
Screenshot gallery: http://browser.netscape.com/gallery/
Κατεβάστε τον εδώ: http://browser.netscape.com/downloads
Πηγή: http://www.thelab.gr
από σχόλια στα φόρα πάντως φαίνεται πολύ καλός...!!! Μοιάζει παρα πολύ με firefox. O 'πατέρας' έμοιασε στο 'παιδί'...
-
Θέλετε να κάνετε minimize και να πέφτει το memory usage την ώρα που σερφάρετε με τον Firefox σας;
about:config
δεξί κλικ ->New ->boolean -> γράφετε config.trim_on_minimize ->αλλάζετε σε true.
restart τον firefoxόποτε κάνετε minimize η μνήμη που καταλαμβάνει θα πέφτει κάτω από 10ΜΒ.
it works!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]