-
Σε όλες τις κριτικές που έχω διαβάσει για το Panda σαν το μόνο ίσως ελάττωμα βγάζουν την κουραστική ανάρτηση.Δν το έχω οδηγήσει βέβαια για να ξέρω,αλλά κ απλώς σκληρή να είναι,πάλι ενοχλητική θα είναι για κάποιον που θέλει απλώς να μετακινείται.
Πχ εγώ είχα για ένα διάστημα ένα Κα 1,3.Ε για τις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη το προτιμούσα 1.000 φορές από το SportKa μου.
Τι να την κάνω τη δύναμη κ τη σκληρή ανάρτηση που πρέπει να κόβω σε κάθε λακούβα?Με το άλλο είχα βρει την ηρεμία μου
Πόσω μάλλον ένας μεγαλύτερος άνθρωπος που έχει λιγότερες αντοχές από έναν 20άρη. -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Σε όλες τις κριτικές που έχω διαβάσει για το Panda σαν το μόνο ίσως ελάττωμα βγάζουν την κουραστική ανάρτηση.Δν το έχω οδηγήσει βέβαια για να ξέρω,αλλά κ απλώς σκληρή να είναι,πάλι ενοχλητική θα είναι για κάποιον που θέλει απλώς να μετακινείται.Αυτό είναι σωστό, αλλά:
α) δεν είναι μειονέκτημα, εφόσον μιλάμε για ένα αμάξι που θέλει να λέγεται σπορ, και πίστεψέ με είναι σπορ. Ότι πιο κοντινό στον κλασικό όρο GTi όπως καθιερώθηκε παλιά.
και
β) Δεν κοπανάει. Είναι σφιχτό, νιώθεις δρόμο, αλλά δεν χτυπάει πουθενα.
Όπως ειπες βέβαια, για απλή μετακίνηση ίσως χρειάζεται κάτι πιο άνετο.
-
εμενα το panda γιατι μου φαινεται ΠΟΛΥ φτηνιαρικο στο εσωτερικο?
ισως και το swift να ειναι αλλα δε μου το δειχνει. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
εμενα το panda γιατι μου φαινεται ΠΟΛΥ φτηνιαρικο στο εσωτερικο?
ισως και το swift να ειναι αλλα δε μου το δειχνει.Γιατι ΕΙΝΑι φτηνο... αλλωστε δεν το φτιαξανε ποτε για ακριβο αμαξι. Απλα η διαφορα του με το Swift ειναι πως δεν θα το ακουσεις ποτε να κανει κιχ. Καλοβιδωμενο σε γενικες γραμμες και δεν θα παθει κατι ποτε αυτο το πλαστικο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε όλες τις κριτικές που έχω διαβάσει για το Panda σαν το μόνο ίσως ελάττωμα βγάζουν την κουραστική ανάρτηση.Δν το έχω οδηγήσει βέβαια για να ξέρω,αλλά κ απλώς σκληρή να είναι,πάλι ενοχλητική θα είναι για κάποιον που θέλει απλώς να μετακινείται.
Αυτό είναι σωστό, αλλά:
α) δεν είναι μειονέκτημα, εφόσον μιλάμε για ένα αμάξι που θέλει να λέγεται σπορ, και πίστεψέ με είναι σπορ. Ότι πιο κοντινό στον κλασικό όρο GTi όπως καθιερώθηκε παλιά.
και
β) Δεν κοπανάει. Είναι σφιχτό, νιώθεις δρόμο, αλλά δεν χτυπάει πουθενα.
Όπως ειπες βέβαια, για απλή μετακίνηση ίσως χρειάζεται κάτι πιο άνετο.
Συμφωνούμε
-
Αν θέλουμε αυτοκίνητο για τους ΓΟΝΕΙΣ, δεν πρέπει να σκεφτούμε το Panda 100 νομίζω... Η σκληρή ανάρτηση, είναι ενοχλητική στην πόλη, ακόμη κι εγώ δεν άντεξα την σκληρή στο δικό μου και την άλλαξα...Πού να ήμουν και 50άρης++...
Για δεύτερο αυτοκίνητο που θα κινείται στην πόλη, θα κοιτούσα κάτι σε αυτόματο... Ενα Jazz ίσως που έχει και τέλειο σασμάν; Ή ίσως το Colt που 1.3 και αυτόματο έχει πολύ καλή τιμή...
Μετά το Swift έχει συμβατικο αυτόματο το οποίο μπορεί να είναι καλό και ήρεμο στις αλλαγές αλλά καταναλώνει πολύ! Πάντως είναι όμορφο και έχει καλή τιμή...
Μήπως ένα Panda 1.2 Dualogic; Φθηνό είναι, οικονομικό στην πόλη και το κιβώτιο αυτό επειδή δεν είναι συμβατικό αυτόματο , αλλά αυτοματοποιημένο χειροκίνητο δεν καταναλώνει σημαντικά παραπάνω... Το Panda έχει τους χώρους, είναι αξιόπιστο, απλά είναι λίγο αδύναμο για μεγάλα ταξίδια. Είναι όμως και πραγματικό εργαλείο εντός πόλης, καλύτερο από τα τρίδυμα νομίζω...
Εγώ πρώτα θα ιεραρχούσα τις προτεραιότητές μου: το θέλω για την πόλη και για δεύτερο; Το θέλω για τους γονείς μου; Το θέλω για μένα και τους γονείς μου; Το θέλω για μένα και ίσως καμιά φορά το παίρνουν και οι γονείς μου;
Τέλος, αφού το πρόβλημα που βρίσκει η μητέρα σου στο Ypsilon είναι η τιμή του, γιατί δεν ψάχνετε για κάποιο μεταχειρισμένο; Γενικά είναι καλοφτιαγμένα αυτοκινητάκια και δεν θα έχετε πρόβλημα... Και θα το πάρετε κοντά στα 10Κ με λίγα χρόνια και χιλιόμετρα στην πλάτη του...
Επίσης, μπορείτε να βρείτε με 5Κ και λιγότερα κάποιο Υ προηγούμενης γενιάς που είναι ακόμη μια χαρά αυτοκινητάκι και πολύ γρήγορο ειδικά στις εκδόσεις Elefantino Rosso... Σου μιλάω εκ πείρας...
fiat panda 100 VS suzuki swift VS.. ?