-
Εγω δεν τρώο παντόφλα ΡΕ!
ΜΕ τυλιγμένη εφημερίδα με δέρνουν!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Από την άλλη, γιατί δεν μπορούν οι γυναίκες να μάθουν επιτέλους να σηκώνουν το καπάκι?Γιατί όσο κι αν την τινάξεις, η τελευταία σταγόνα πάντα θα στάξει στο καπάκι
-
να το σηκώνουν αυτες μόλις σηκώσουν τα οπίσθια τους απο τη λεκάνη εννοει.
Η τελευτάια σταγόνα θέλει μεστρία για να πέσει στο καπακι....και όχι στο μποξεράκι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από την άλλη, γιατί δεν μπορούν οι γυναίκες να μάθουν επιτέλους να σηκώνουν το καπάκι?
Γιατί όσο κι αν την τινάξεις, η τελευταία σταγόνα πάντα θα στάξει στο καπάκι
Ναι ρε πουστη μου γκαντεμια κ αυτη!!
-
To κατουρήσατε το θέμα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κατουρημα χωρίς να σηκώσεις το καπάκιΑληθινό περιστατικό: μπόμπιρας στον παιδικό σταθμό των παιδιών μου δήλωσε ότι ο μπαμπάς του κάνει τσίσα καθιστός σαν γυναίκα γιατί δεν τον αφήνει η μαμά του για να μην λερώσει το κάθισμα!!!! Ρόμπα τον έκανε τον μπαμπά!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κατουρημα χωρίς να σηκώσεις το καπάκι
Αληθινό περιστατικό: μπόμπιρας στον παιδικό σταθμό των παιδιών μου δήλωσε ότι ο μπαμπάς του κάνει τσίσα καθιστός σαν γυναίκα γιατί δεν τον αφήνει η μαμά του για να μην λερώσει το κάθισμα!!!! Ρόμπα τον έκανε τον μπαμπά!!!!!
Κανε παιδια να δεις καλό!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αληθινό περιστατικό: μπόμπιρας στον παιδικό σταθμό των παιδιών μου δήλωσε ότι ο μπαμπάς του κάνει τσίσα καθιστός σαν γυναίκα γιατί δεν τον αφήνει η μαμά του για να μην λερώσει το κάθισμα!!!! Ρόμπα τον έκανε τον μπαμπά!!!!!
-
Να προσθέσω στα παραπάνω θανασιμα αμαρτηματα, τα εξηςΝα αφήσεις τα παπούτσια στο σαλόνι
Να μην βάλεις αφτο το δισκάκι κάτο απο το ποτήρι με αποτέλεσμα να βρέξεις το τραπέζι του σαλονιού.Τα εχω κανει και τα δυο,και την γλύτωσα μόνο με δύο σπασμένα πλευρά ή επιβαλλόμαστε στην γυναίκα ή όχι
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι γελάς ρε όργιο? Δλδ όταν στις 3 τα χαραματα πας για κατούρημα κάθεσε όρθιος τόση ώρα με βουλομένα μάτια να κατουρίσεις? Εγω κάθομαι πάντως απλά προσέχω μην με πάρει ο ύπνος στην χέστρα!
Tiger, νταξ ρε συ, μοιαζουμε πολύ....την έχουμε σκίσει την γάτα!
-
[single-για-την-ωρα] Ωχ τι με περιμένει...[/single-για-την-ωρα]
-
Τι γελάς ρε όργιο? Δλδ όταν στις 3 τα χαραματα πας για κατούρημα κάθεσε όρθιος τόση ώρα με βουλομένα μάτια να κατουρίσεις? Εγω κάθομαι πάντως απλά προσέχω μην με πάρει ο ύπνος στην χέστρα!
Tiger, νταξ ρε συ, μοιαζουμε πολύ....την έχουμε σκίσει την γάτα!
Φροντίζω να κατουρήσω πριν κοιμηθώ. Αλλιώς το πρωί. Το βράδυ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Να προσθέσω στα παραπάνω θανασιμα αμαρτηματα, τα εξης
Να αφήσεις τα παπούτσια στο σαλόνι
Να μην βάλεις αφτο το δισκάκι κάτο απο το ποτήρι με αποτέλεσμα να βρέξεις το τραπέζι του σαλονιού.Τα εχω κανει και τα δυο,και την γλύτωσα μόνο με δύο σπασμένα πλευρά ή επιβαλλόμαστε στην γυναίκα ή όχι
Έτσι μπράβο πες τα.
Στο σπίτι μου τη τελευταία λέξη την έχω ΕΓΩ.(κάνε ότι θες γμτπσ)
-
ΦΛΑΑΑΑΑΑΠ.
-
μου φαινετε καλα κανω που ειμαι single και σκοπευω να μεινω για πολυ καιρο.....ισως και για παντα
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
μου φαινετε καλα κανω που ειμαι single και σκοπευω να μεινω για πολυ καιρο.....ισως και για πανταΝα ηξερες ποσοι πριν απο εσενα τα εχουν πει αυτα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΦΛΑΑΑΑΑΑΠ.Καλά βρε τσογλ... δε θα τη κάνεις τη μλκ κι εσύ. Τότε να σε δω που θα κρυφτείς.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΦΛΑΑΑΑΑΑΠ.
Καλά βρε τσογλ... δε θα τη κάνεις τη μλκ κι εσύ. Τότε να σε δω που θα κρυφτείς.
Έγω ψάχνω να την κάνω αλλά δεν βρίσκω..
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
μου φαινετε καλα κανω που ειμαι single και σκοπευω να μεινω για πολυ καιρο.....ισως και για πανταΑυτή τη παροιμία με τη μεγάλη κουβέντα και τη μεγάλη μπουκιά τη ξέρεις.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΦΛΑΑΑΑΑΑΠ.
Καλά βρε τσογλ... δε θα τη κάνεις τη μλκ κι εσύ. Τότε να σε δω που θα κρυφτείς.
Έγω ψάχνω να την κάνω αλλά δεν βρίσκω..
Ψάξε καλύτερα από τώρα για τοίχο θα σου χρειαστεί όταν συμβεί το μοιραίο ... .
Παντρευομαι!