-
Για τον πάσχο, τπτ (εκτός από τα νέον) δεν είναι υπερβολή.
-
Δεν καταφερα να τραβη3ω φωτογραφια αλλα ειδα μπορντω Fiat Uno στην Μητροπολεως με αυτοκολλητο Rocket στο C-Pillar, φτηνιαρικες ποδιες γυρω γυρω κ απο πισω να βγαινουν 2 μπουρια απο σομπες. Κυριολεκτικα! Τον ειδα μαλιστα να το σπρωχνει στην κατηφορα για να παρει μπροστα.
-
Έτσι είναι. Τα αυτοκίνητα της Formula 1 δεν έχουν μίζα.
-
Κοπέλια να με συμπαθάτε, μια ερώτηση έχω!!
Γιατί οι περισσότεροι κάγκουρες έχουν Hyundai;; -
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Κοπέλια να με συμπαθάτε, μια ερώτηση έχω!!
Γιατί οι περισσότεροι κάγκουρες έχουν Hyundai;;Φτηνο κουπε...
Γενικα τα περισσοτερα ευρεως καγκουρεμενα αυτοκινητα ειναι ειτε φτηνα γρηγορα , ειτε φτηνα πουλ-μουρ. (κουπε , καμπριο κλπ)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τον πάσχο, τπτ (εκτός από τα νέον) δεν είναι υπερβολή.+Brera..
-
Τι έχετε πάθει ρε με το +Brera ;
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Δεν καταφερα να τραβη3ω φωτογραφια αλλα ειδα μπορντω Fiat Uno στην Μητροπολεως με αυτοκολλητο Rocket στο C-Pillar, φτηνιαρικες ποδιες γυρω γυρω κ απο πισω να βγαινουν 2 μπουρια απο σομπες. Κυριολεκτικα! Τον ειδα μαλιστα να το σπρωχνει στην κατηφορα για να παρει μπροστα.Τα μπουρια ηταν μεγαλυτερα απο σομπας.
Ακομα αν θυμαμαι καλα διεθετε και 2οροφη αεροτομη.
Δυστυχως ουτε εγω εχω φωτο. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν καταφερα να τραβη3ω φωτογραφια αλλα ειδα μπορντω Fiat Uno στην Μητροπολεως με αυτοκολλητο Rocket στο C-Pillar, φτηνιαρικες ποδιες γυρω γυρω κ απο πισω να βγαινουν 2 μπουρια απο σομπες. Κυριολεκτικα! Τον ειδα μαλιστα να το σπρωχνει στην κατηφορα για να παρει μπροστα.
Τα μπουρια ηταν μεγαλυτερα απο σομπας.
Ακομα αν θυμαμαι καλα διεθετε και 2οροφη αεροτομη.
Δυστυχως ουτε εγω εχω φωτο.Talking to me?? ...... Talking to ME???????
Δανεισμένο από το corollaclub, αλλά τα μπουριά της σόμπας και το μπορντώ Uno κάτι μου θύμισαν
-
Παναγία μου... ίσως το απαύγασμα της κακογουστιάς.
-
Πάει καρφί για τα ΤΟΡ! Κάποιοι είναι για το ψυχιατρείο, δεν εξηγείται διαφορετικά! Εκτός αν έχουν τόσο νοσηρή αίσθηση του χιούμορ...
-
Στην Ελλάδα κυκλοφορεί αυτό το πράγμα;
-
Ναι. Φήμες από την συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία για ανάκληση οχημάτων προς αντικατάσταση του εξαρτήματος ελέγχονται ως ανακριβείς.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η δεξιά μπουρού γιατί σκούριασε? Αστοχία υλικού ???Συνδυασμός afterburner + ψεκασμός νερού +1000 άλογα.
Αριστερά δε χρειάζεται διότι μόνο με το δεξιό afterburner περνάει τους πάντες.
Απίστευτο πάντως !
-
πρεπει να το εχει ψηλωσει κιολας το τερας, πως αλλιως να μπηκαν μασπιε μισο μετρο σε υψος
-
Κριμα που το χει βρωμικο παντως συνεχεια το παιδι.. Δε σας λεω τι μοτερ φοραει..
-
Kαλά, ότι τον ξέρεις δεν αποτελεί έκπληξη
-
Γιατι εκπλήσεστε με τα μπουριά ??? Αφου το λέει ο άνθρωπος, πάνω απο την πινακίδα...'FIRE' !!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Γιατι εκπλήσεστε με τα μπουριά ??? Αφου το λέει ο άνθρωπος, πάνω απο την πινακίδα...'FIRE' !!!!Το εχει απο παλια,τοτε που οντως ειχε μοτερ Fire..Μετα το αλλαξε ομως..
-
Μαναρι μου...
Australia Uber Alles!!!!! [#3]