-
http://helmet.8m.net/kranos.htm
τα συμπερασματα δικα σας. Εγω ηθελα να τον βρω και να αρχισω να του κοπαναω το κεφαλι στον τοιχο, μπας και καταλαβει ποοοοοοσο μαλακας ειναι...
-
τα συμπερασματα δικα σας. Εγω ηθελα να τον βρω και να αρχισω να του κοπαναω το κεφαλι στον τοιχο, μπας και καταλαβει ποοοοοοσο μαλακας ειναι...
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
http://helmet.8m.net/kranos.htmτα συμπερασματα δικα σας. Εγω ηθελα να τον βρω και να αρχισω να του κοπαναω το κεφαλι στον τοιχο, μπας και καταλαβει ποοοοοοσο μαλακας ειναι...
Απορώ, πώς έκατσε κι έγραψε όλο αυτό το κατεβατό. Τέτοιο μίσος πια... ;
-
Ο ορισμος του μαλακα
θελω να δω τι θα λεει μολις τον ριξει κατω καποιος με ταχυτητα 20κμ και χτυπηση στην γωνια πεζοδρομιου η στην γωνια απο προφυλακτηρα φορτηγου η σε καγκελο πεοδρομιου!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Ο ορισμος του μαλακαθελω να δω τι θα λεει μολις τον ριξει κατω καποιος με ταχυτητα 20κμ και χτυπηση στην γωνια πεζοδρομιου η στην γωνια απο προφυλακτηρα φορτηγου η σε καγκελο πεοδρομιου!
τιποτα. αμα γινει αυτο που λες, το πιθανοτερο θα εχει χασει την ικανοτητα της ομιλιας (καθως και πολλες αλλες) απο το χτυπημα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
http://helmet.8m.net/kranos.htmτα συμπερασματα δικα σας. Εγω ηθελα να τον βρω και να αρχισω να του κοπαναω το κεφαλι στον τοιχο, μπας και καταλαβει ποοοοοοσο μαλακας ειναι...
Γυναίκα είναι αν δεν κάνω λάθος
Δεν μας απάντησε στο ''επιστημονικό'' της άρθρο τι θα γίνει σε περίπτωση που ο αναβάτης πέσει και χτυπήσει στο κεφάλι.
Αυτή προφανώς ανέπτυξε τη δική της θεωρία περί ενεργητικής ασφάλειας αγνοώντας την παθητική,δεν τους έπαιρνε άλλωστε
Ρε τι άτομα κυκλοφορούν...μέσα ρεεεε
-
Ούτε σαν αστείο δε μπορώ να το εκλάβω . . . .
Αν πράγματι πιστεύει έστω και τα μισά απο αυτά που λέει . . . . τότε είναι για κλάμματα εντελώς . . .Επεκτείνοντας λίγο τις σκέψεις της θα έπρεπε, όσοι πάσχουν από βαριές και ανίατες ασθένειες, απλά να αυτοκτονούν, και να μην τρέχουν σε νοσοκομεία και χρεώνουν το κράτος και την οικογένεια τους . . κρίμα είναι . . .α ρε μαλακια που δέρνει το κόσμο . . . .
-
για επαφή με τoν συγγραφέα:
sipec@mail.com -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
sipec@mail.comΑντε κι έστειλες mail,πιστεύεις ότι θα βγεί τπτ?
Είναι δυνατόν να συνενοηθείς με τέτοια άτομα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
sipec@mail.comΜετά από αυτό το ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ, ήθελα κάπως να ξεσπάσω...
Κύριε/κυρία,
Εκτός οτι από τα λεγόμενά σας φανερώνετε οτι είστε άσχετος με τη μοτοσυκλέτα, αποκαλύπτετε οτι είσαστε και επικίνδυνος και χρήζετε οπωσδήποτε ψυχιατρικής υποστήριξης... Ένα μόνο πράγμα θα σας πω... πάρτε μικρή φόρα και χτυπήστε το (άδειο προφανώς) κεφάλι σας σε μια κόχη τραπεζιού, κρεββατιού, ντουλάπας και δείτε το αποτέλεσμα. Μετά κάντε το ξανά φορώντας κράνος. Σκεφτείτε λοιπόν οτι κινήστε με την ιλιγγιώδη ταχύτητα στην πόλη των 20 χιλιομέτρων και οτι είτε πατάτε λάδια, είτε σας ρίχνει κάποιος και σκάτε με το κεφάλι σε κόχη πεζοδρομίου. Ερωτώ: θα χυθούν ή δε θα χυθούν τα (ανύπαρκτα) μυαλά σας στο πεζοδρόμιο? Θα συνέβαινε κάτι τέτοιο με το κράνος;
Δε θα αναφερθώ σε άλλα ανυπόστατα και φαιδρά που διαβασα στο αρθρο περί περιφερειακής όρασης πχ ή αδυναμίας να φοράσετε γυαλιά (εγώ πώς φοράω δηλαδή, είμαι ειδική περίπτωση;), περί περιδίνησης του εγκεφάλου και σπάσιμο σβέρκου κτλ, είμαι σίγουρος οτι αποτελούν προϊόντα ενός διεστραμμένου μυαλού. Να σας πω μόνο οτι αν φτάσει κάποιος να χτυπησει το κεφάλι του με τέτοια ταχύτητα που να σπάσει το σβέρκο του, πολύ απλά δε θα έχει μείνει ούτε κρανίο, ούτε μυαλό στη θεση του.
Δε θα επεκταθώ άλλο. Ένα θα πω... Επειδή με αυτά τα μυαλά (τα ποια;) που κουβαλάτε, θα φάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κεφάλι σας, εγώ θα απαιτήσω όταν σας συμβεί να σας κάνουν ευθανασία, για δυο λόγους: πρώτον επειδή έτσι θα γλιτώσει αυτή η χώρα από ένα διαταραγμένο άτομο και δευτερον επειδή δεν έχω ΚΑΜΙΑ διαθεση σαν Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνω τα δικά σας κερατιάτικα.
Αυτά τα ολίγα και καλό σκότωμα.Μετά τιμής
ένας συνειδητοποιημένος μοτοσικλετιστήςΚαλό?
-
Είπα να το διαβάσω, ζορίστηκα λίγο, αλλά όταν έφτασα στη 'σύσταση':
ε) Να ελέγχουν όλα τα σημεία του ορίζοντα και να έχουν υπ’ όψη το ρητό πως «καλύτερα να περάσεις με κόκκινο αφού κοιτάξεις, παρά με πράσινο χωρίς να κοιτάξεις…»
τα παράτησα και πήγα να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο (χωρίς κράνος).
-
Tί να λέμε τώρα... Νομίζω ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με πικραμένους. Ο κάθε αυστραλοπίθηκος γράφει ότι να'ναι μπας και ακουστεί .
-
αμφισβητείτε επιστημονικα συμπερασματα?
-
taurus έχω την περιέργεια να δω τι θα απαντήσουν!!!!
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
:whatever:
Ούτε σαν αστείο δε μπορώ να το εκλάβω . . . .
Αν πράγματι πιστεύει έστω και τα μισά απο αυτά που λέει . . . . τότε είναι για κλάμματα εντελώς . . .Επεκτείνοντας λίγο τις σκέψεις της θα έπρεπε, όσοι πάσχουν από βαριές και ανίατες ασθένειες, απλά να αυτοκτονούν, και να μην τρέχουν σε νοσοκομεία και χρεώνουν το κράτος και την οικογένεια τους . . κρίμα είναι . . .α ρε μαλακια που δέρνει το κόσμο . . . .
Eνα πραγμα που λει ομως ειναι σωστο.Το κρανος σε πολη κουραζει λιγο το κεφαλι.Οχι οτι αυτο σημαινει δεν φοραμε κρανος,γιατι εγω οταν επεσα με 20 χλμ ειμαι σιγουρος πως αν δεν φορουσα κρανος θα ειχα παθει μεγαλη ζημια...
Κακα τα ψεματα,ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ επειδη σωζει ζωες και οχι για να μην μας γραψει ο μπατσος!![/list]
-
Γιαυτο οι αναβατες στους αγωνες δεν φορουν κρανος οπως καθως και οι οδηγοι στα αγωνιστικα
-
Νομίζω οτι ίσως να είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να μπορεί
να προστατευτεί ή όχι.άλλα τότε θα πρέπει να υπάρχει και ένας νόμος οτι σε περίπτωση ατυχήματος
με μοτοσυκλετιστή χωρίς κράνος ο οδηγός δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη ακόμα και εάν φταίει -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
άλλα τότε θα πρέπει να υπάρχει και ένας νόμος οτι σε περίπτωση ατυχήματος
με μοτοσυκλετιστή χωρίς κράνος ο οδηγός δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη ακόμα και εάν φταίειΚαι να συμπληρώσω,'το ασφαλιστικό του ταμείο δεν αναλαμβάνει τα έξοδα νοσηλείας'Φυσικά να ισχύει και για τις ζώνες ασφαλείας.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
αμφισβητείτε επιστημονικα συμπερασματα?Προσωπικά αμφισβητώ μόνο την ποιότητα του προφυλακτικού που φορούσε ο γονέας του συντάκτη του άρθρου.
Γιατι ΔΕΝ πρεπει να φοραμε κρανος...