-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου άρεσε που στη συμβολή Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου έπαιζαν 4 μουσικοί με βιολιά και βιολοντσέλο κεφάτα κομμάτια (πχ τον Βιολιστή της στέγης). Σταμάτησα λίγο και τους άκουσα. Δεν επαιτούσαν, 'πρόσφεραν' κάτι όμορφο.
κανα φράγκο αφησες
μπορουσε να το κάνει να φανεί σαν δωρεα
αλλα αυτός
-
Μ'αρέσει που έτυχε κάτι έκτακτο χθες, και δεν έπλυνα το αυτοκίνητο, γιατί με την ψιχάλα τώρα θα γινόταν πάλι κ:lipsealed: και δεν θα πρόφταινα να το χαρώ.
Δεν μ'αρέσει που είμουν έξω με το μηχανάκι για δουλειά όταν άρχισε η ψιχάλα, γιατί εκτός από τη βροχή που έφαγα, κατάφεραν να βρεθούν ένα σωρό σαλίγκαροι εμπρός μου και έκανα τον διπλάσιο χρόνο να επιστρέψω από οτι φυσιολογικά
-
-
Μου αρέσει που απαλλάχτηκα από τα καλώδια και έχω ασύρματη σύνδεση επιτέλους.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου αρέσει που απαλλάχτηκα από τα καλώδια και έχω ασύρματη σύνδεση επιτέλους.από τα καλώδια δεν απαλλάσεσαι ποτέ...!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου αρέσει που απαλλάχτηκα από τα καλώδια και έχω ασύρματη σύνδεση επιτέλους.
από τα καλώδια δεν απαλλάσεσαι ποτέ...!
Άσε με να ζω με αυταπάτες.
-
Και εγώ έχω απαλλαγεί από τα καλώδια σχεδόν ολοκληρωτικά...έχω όμως κάτι στη βάση της σπονδυλικής μου στήλης που με ενοχλεί...και όταν χαίρομαι, κουνιέται!!!
-
-
Δεν θα απαλλαγείτε ποτέ από τα καλώδια ρεεεεεε!!
Ηλεκτρολόγος speaking
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Δεν θα απαλλαγείτε ποτέ από τα καλώδια ρεεεεεε!!Ηλεκτρολόγος speaking
κρίνοντας από το ΒΧ τα λες αυτά;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν θα απαλλαγείτε ποτέ από τα καλώδια ρεεεεεε!!
Ηλεκτρολόγος speaking
κρίνοντας από το ΒΧ τα λες αυτά;
Γιατί το 106 είναι καλύτερο;
-
M' αρέσει πολύ το ανθότυρο από την Ήπειρο
-
Δε μου αρέσει καθόλου που το συνεργείο τριών ατόμων (όλοι αλλοδαποί και ανάθεμα αν ήξεραν να διαβάζουν τα σχέδια για το που θα σκάψουν) που έσκαβε για να σύνδεση της πολυκατοικίας με δίκτυο φυσικού αερίου έκοψε ένα καλώδιο της Δ.Ε.Η. και άφησε τρεις πολυκατοικίες στο σκοτάδι.
Μου αρέσει που το συνεργείο της Δ.Ε.Η. ήλθε αμέσως και σε λιγότερο από μια ώρα επανήλθε το ρεύμα.
-
Δεν μου αρέσει που τα ξημερώματα σήμερα μου έκλεψαν το ΧΤ ( παρεπιπτόντως ζητώ τη γνώμη σας εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=24542 ).
-
κριμα... (τουλαχιστον ειχες καμμια ασφαλεια κλοπης?)
-
M'αρεσει που ενεγοποιηθηκε η ΔΣΛ μου και αντι για 1 ΜΒΠΣ εχω στο τεστ 3,5!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
κριμα... (τουλαχιστον ειχες καμμια ασφαλεια κλοπης?)Γίνεται αυτό ;
Κρίμα όντως.
-
Δε μου αρεσει που στη χθεσινη εξοδο ηπια μου δωσανε μια 'νερωμενη' βοτκα αντι για ποτο.
Μου αρεσει που μετα, το αλκοτεστ δεν εδειξε τιποτα!
-
Δεν μου αρέσει που πηγαίνω να αγοράσω την κυριακάτικη εφημερίδα και έχουν μείνει μόνο οι εκδόσεις με το 'δώρο' dvd, cd, σεμεδάκι και ξέρω γω. Στο διάλο, δεν αγοράζω!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν μου αρέσει που πηγαίνω να αγοράσω την κυριακάτικη εφημερίδα και έχουν μείνει μόνο οι εκδόσεις με το 'δώρο' dvd, cd, σεμεδάκι και ξέρω γω. Στο διάλο, δεν αγοράζω!προσωπικά τις έχω κόψει εδώ και 1 χρόνο περίπου, παραπήγε το κακό.....
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]