-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
GOTO Χμμμμμ, αυτό έχει ξεχαστεί χρόνια τώρα ως κακή μέθοδος προγραμματισμού και ούτως ή άλλως δεν αφορά τη Java και τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό (νομίζω).
Βασικά σύννεφο πήγαν οι κλάσεις, οι μέθοδοι και τα while και είχα και μερικά if.Συγκεκριμένα η Java δεν ξέρω αν υποστηρίζει GOTO αλλά C/C++ την υποστηρίζουνε κανονικά (άσχετα αν όντως δεν χρησιμοποιείται). Απλά είδα πολλά βελάκια και αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό.
άσε τα προγράμματα και βρές καμιά γυναίκα
-
Μ' αρέσει που σήμερα πήγα για μπάνιο... κ είδα τους απίστευτους κώλους... 150 άτομα ήμασταν στο μπαράκι, κ ανάμεσα μας 20 ...νάρες!!!
Μου αρέσει που έπαιξα ρακέτες μέχρι τελικής πτώσεως!!!
Μου αρέσει που τελειώνοντας νευρολογία στο παπανικολάου πήγα κ πήρα 2 φίλους κ έφυγα σφαίρα για χαλκιδική... ωραία φάση!!! χαβανέζικο μαγιό κ τέτοια κόλπα!!!
Μ' αρέσει που χάρηκα την διαδρομή... καθόλου κίνηση... όχι όπως τα σκ.
Δε μου άρεσε που παρόλο το αντιηλιακό που έβαλα, έχω γίνει κόκκινος... αλλά ελπίζω η bepanthol lotion να κάνει τωρα τη δουλειά της!!!
Κ όλα αυτά στη Σάνη!!! Give it a try!!! Μην την κατακρίνετε!!!
-
Αγρια ξιφομαχία, ε;
150-20
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
GOTO Χμμμμμ, αυτό έχει ξεχαστεί χρόνια τώρα ως κακή μέθοδος προγραμματισμού και ούτως ή άλλως δεν αφορά τη Java και τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό (νομίζω).
Βασικά σύννεφο πήγαν οι κλάσεις, οι μέθοδοι και τα while και είχα και μερικά if.Συγκεκριμένα η Java δεν ξέρω αν υποστηρίζει GOTO αλλά C/C++ την υποστηρίζουνε κανονικά (άσχετα αν όντως δεν χρησιμοποιείται). Απλά είδα πολλά βελάκια και αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό.
άσε τα προγράμματα και βρές καμιά γυναίκα
Είμαι (Χ2) αυτή την περίοδο και όλα βαίνουν καλώς!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Απλά είδα πολλά βελάκια και αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό.Κλασσικος ερασιτεχνης...
Ασε τα προγραμματα και βρες καμια γυναικα... -
20 ...ναρες ειπα... όχι 20 θυληκά... αν εβλεπες τον ...της... νομίζω πως έκανα καλό ποδαρικό για το φετινό καλοκαίρι!!! ειλικρινά... το βραζιλιάνικο μαγιουδάκι ήταν όλα τα λεφτά από την διπλανή 24άρα!!! ένα μεγάλο μπράβο στην κοπέλα!!!
όταν αυτή βγαίνοντας από τη θάλασσα, έβαλε τα χέρια της πίσω από το κεφάλι, όπως στο παράγγελμα της αστυνομίας, ο φίλος μου δεν κρατήθηκε κ είπε σιγανά... 'ω ρε γοργόνα μου...' αλλά αυτή τον άκουσε, κ μετά μπήκαν στο ψητο...
όλα τα λεφτά!!! καθόλου ξιφομαχία... ίσως κ οι γυναίκες να ήταν περισσοτερες από εμάς... αλλά μιλώ για 20 καθαρόαιμα, που η μόνη δουλειά τους είναι να κάνουν ηλιοθεραπεία κ να προσέχουν την σιλουέτα τους... ξέρετε ποιες εννοώ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απλά είδα πολλά βελάκια και αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό.
Κλασσικος ερασιτεχνης...
Ασε τα προγραμματα και βρες καμια γυναικα...Ρε άντε μου στον διάλο που θα μιλήσεις εσύ για μένα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κλασσικος ερασιτεχνης...
Ασε τα προγραμματα και βρες καμια γυναικα...Ρε άντε μου στον διάλο που θα μιλήσεις εσύ για μένα.
Ουρτ ρε κοτσυφι που θα μου πεις και τι θα πω. Εγω μια φορα μιλησα,βρες γκομενα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κλασσικος ερασιτεχνης...
Ουρτ ρε κοτσυφι που θα μου πεις και τι θα πω. Εγω μια φορα μιλησα,βρες γκομενα...
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εγώ όλη μέρα δεν ήμουν μαζί της?
-
Νοητα και με την παλαμη σου εννοείς;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νοητα και με την παλαμη σου εννοείς;Απαξιώ σιχαμερή Μαρίκα.
-
Ρε μη μου κλεβεις τις ατακες.Σιχαμενε...
-
Μ' αρέσει που μετά από ενάμιση μήνα βρήκα χρόνο να μπω στο φόρουμ, μιας είχε πέσει τρομερό πήξιμο. Δεν μου αρέσει ότι το διάλλειμα του πηξίματος θα κρατήσει το πολύ μέχρι τη δευτέρα. Μέχρι τότε όμως θα με υποστείτε
-
Πολυ μου αρεσε που το NONTANA HOTEL μολις μου γνωστοποιησε οτι μπορω να παρω τον σκυλο μαζι μου και μαλιστα μου παραχωρει ειδικο δωματιο .
-
Μου αρέσει που ήρθε το καινούργιο μου αυτοκίνητο (SX4) και πήγα και το είδα.
Μου αρέσει που αύριο το παραλαμβάνω
Αναμονή από 23 Νοεμβρίου
-
Kαλοταξιδο!!!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μου αρέσει που ήρθε το καινούργιο μου αυτοκίνητο (SX4) και πήγα και το είδα.Μου αρέσει που αύριο το παραλαμβάνω
**Υπομονή **από 23 Νοεμβρίου
το μεσαίο σου όνομα είναι Ιωβ να υποθέσω.....
Καλοτάξιδο!!! -
Ιωβ ε? Δεν έχεις και άδικο! Ο πωλητής μου είπε πως δεν είχε ξαναδεί τέτοιον πελάτη να μην τον ενοχλεί τόσους μήνες! . Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Για να είμαι και εντός θέματος μ' αρέσει που τελείωσα τον κώδικα και τρέχει κανονικά, οπότε πλέον μπορώ να ηρεμήσω για λίγο μέχρι να ξεκινήσω την επόμενη εργασία...
Ο δικος μου παλι....
(κωλο πρακτορες... )
-
Μ'αρέσει που τον τελευταίο καιρό έχω πολλά πράγματα να κάνω..
Δεν μου αρέσει που δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο όσο είχα παλιά.
Δεν μου αρέσει που κάποτε είχα ένα μεγαλοπρεπέστατο six-pack αντι για κοιλιακούς και τώρα είμαι τα μαύρα μου τα χάλια.
Δεν μου αρέσει που δεν βρίσκω παρέα για να πάω γυμναστήριο.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]