-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλέ,πώς δε σε έφαγε καλε;
Ειναι τα πολλα χρονια στο γυμναστηριο (που δεν παω)!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι αποκρουστικο πλασμα!
αααχ πως σε καταλαβαινω! Εχω περάσει ολοκληρη σχεδον νυχτα στον μπαλκόνι γιατι φοβομουν να μπω μεσα εξαιτίας μιας τετοιας!
Οπου εχω πάρει εναν φιλο μου να ερθει να με σωσει και μου λέει ο καημενος, οτι εγω να ερθω να τη σκοτωσω αλλά θα πρέπει να μπεις μεσα να μου ανοιξεις! 'οχι αποκλείεται' λεω εγω! Και πως θα ανεβω μωρε (&^$@^&(^ (εχασε λίγο την υπομονη του) με ανεμοσκαλα?? '
Ηρθε τελικα, κι εγω εκανα την υπερβαση, μπηκα μεσα τρεχοντας (σπριντ ομως όχι αστεία, ετσι σαν τον Τζακ Σπάροου με τα ποδια ψηλά, γιατι σιχαινόμουν να πατησω κ κατω - μια ζωη ξυπόλυτη) πηρα τα κλειδια κ του τα πεταξα απο το μπαλκόνι.. Αααααααχ ηταν μια νυχτα τρομου! (μετα τον έβαλα να την πετάξει κάτω στον τενεκε μην ..ξαναζωντανεψει και εκει με έβρισε όντως πολυ! )
Με τα έντομα γενικά χάνω την ψυχραιμία μου! Φοβαμαι αλλά κυρίως σιχαινομαι παρα πολύ..
Οποτε για να είμαι και εντος θεματος, δεν μου αρεσει που το καλοκαιρι κανουν παρελαση τα έντομα!!! Γι'αυτο και δεν αναβω φωτα, μόνο κεριά σαν το κρυφό σχολειό!
Έχεις σκεφτεί να βάλεις σίτες?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι αποκρουστικο πλασμα!
αααχ πως σε καταλαβαινω! Εχω περάσει ολοκληρη σχεδον νυχτα στον μπαλκόνι γιατι φοβομουν να μπω μεσα εξαιτίας μιας τετοιας!
Οπου εχω πάρει εναν φιλο μου να ερθει να με σωσει και μου λέει ο καημενος, οτι εγω να ερθω να τη σκοτωσω αλλά θα πρέπει να μπεις μεσα να μου ανοιξεις! 'οχι αποκλείεται' λεω εγω! Και πως θα ανεβω μωρε (&^$@^&(^ (εχασε λίγο την υπομονη του) με ανεμοσκαλα?? '
Ηρθε τελικα, κι εγω εκανα την υπερβαση, μπηκα μεσα τρεχοντας (σπριντ ομως όχι αστεία, ετσι σαν τον Τζακ Σπάροου με τα ποδια ψηλά, γιατι σιχαινόμουν να πατησω κ κατω - μια ζωη ξυπόλυτη) πηρα τα κλειδια κ του τα πεταξα απο το μπαλκόνι.. Αααααααχ ηταν μια νυχτα τρομου! (μετα τον έβαλα να την πετάξει κάτω στον τενεκε μην ..ξαναζωντανεψει και εκει με έβρισε όντως πολυ! )
Με τα έντομα γενικά χάνω την ψυχραιμία μου! Φοβαμαι αλλά κυρίως σιχαινομαι παρα πολύ..
Οποτε για να είμαι και εντος θεματος, δεν μου αρεσει που το καλοκαιρι κανουν παρελαση τα έντομα!!! Γι'αυτο και δεν αναβω φωτα, μόνο κεριά σαν το κρυφό σχολειό!
και να σκεφτείς ότι κινέζοι και γενικά ασιάτες τις τρώνε τηγανιτές...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν μου αρεσει καθολου που το τελυταιο 15' το εφαγα κανοντας ανω κατω το σπιτι προσπαθωντας να σκοτωσω μια γιγαντια κατσαριδα!
Που βρεθηκε εδω η ρουφιανα? Τοσο μεγαλη δεν εχει ξαναεμφανιστει!
Ακομα, πως γινεται να μην πεθαινει με τπτ? Της εριξα μισο κιλο κατσαριδοκτονο, 5 παντοφλιες και παρολα αυτα εξακολουθει να κινειται! Τι αποκρουστικο πλασμα!
Ψυχραιμία με τα κατσαριδοκτόνα.Μπορει να είναι πλέον άοσμα,δεν επαψαν όμως να είναι βλαβερα.
Ρε μην κοροιδευετε!
Εχω πάει σ/κ με μια κοπέλα (ειμουνα 19-20 χρονων τοτε) στο εξοχικό μου...στη βουλα (ενταξει αν μενεις κεντρο η βουλα θεωρειτε εξοχη) λόγω του κήπου και τα διαφορα δεντρα που έχει λεμονιες μανταρινιες κλπ το καλοκαίρι παίζουν κατσαριδες....-εγω βλέπω κατσαριδα....και απλα εξααφνιζομαι...χωρις υστεριες και τρεξιμο...απλα φευγω....ΚΥΡΙΟΣ!- μόλις ανοιγω λοιπον την πορτα του κατω σπιτιου.....βλέπω 2 ανασκελα...κα ιμαι να τρεχει....βημα δεν προλαβα να κανω μεσα....ξανακλεινω την πορτα και τις λέω παμε να φυγουμε!
Με τα πολλα με επεισε (δεν ηθελα και πολύ ) πηγαμε πειραμε κατσαριδοκτόνα, γυρισαμε σπιτι......ψεκασε, σκοτωσε 1-2 ζωντανες....τις μαζεψε τις πέταξε και όλα ΟΚ. Το ακομα καλητερο ήταν ότι τα επομενα 4 χρονια, όπου και να πηγαιναμε διακοπες κλπ...ηξερε μολις εμφανιστει κατσαριδα...την σκοτωνει και την εξαφανιζει γιατι με πιάνουν τασεις φυγης!
ΥΓ. Για να ειμαι ον τόπικ. Δεν μου αρεσει που οι φιλοι με κοροιδευαν που αυτη τη δουλεια την εκανε η κοπελα μου και όχι εγώ....δλδ είνα ιδείγμα ανδρισμου το να σκοτωνεις μια κατσαριδα?
-
Εγω πιστευω πώς,αν δεν ανεβεις σκούζοντας πάνω σε μια καρεκλα,άντρας δεν είσαι.
(σε καλό να μας βγει,πέθανα στο γελιο )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και που να τον βρεις τον κινεζο εκεινη την ωρα?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και που να τον βρεις τον κινεζο εκεινη την ωρα?
αλεύρι θα έχεις για να τις τηγανίσεις; ιδού το ερώτημα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μου αρεσει καθολου που το τελυταιο 15' το εφαγα κανοντας ανω κατω το σπιτι προσπαθωντας να σκοτωσω μια γιγαντια κατσαριδα!
Ακομα, πως γινεται να μην πεθαινει με τπτ? Της εριξα μισο κιλο κατσαριδοκτονο, 5 παντοφλιες και παρολα αυτα εξακολουθει να κινειται! Τι αποκρουστικο πλασμα!
Ψυχραιμία με τα κατσαριδοκτόνα.Μπορει να είναι πλέον άοσμα,δεν επαψαν όμως να είναι βλαβερα.
Ρε μην κοροιδευετε!
Εχω πάει σ/κ με μια κοπέλα (ειμουνα 19-20 χρονων τοτε) στο εξοχικό μου...στη βουλα (ενταξει αν μενεις κεντρο η βουλα θεωρειτε εξοχη) λόγω του κήπου και τα διαφορα δεντρα που έχει λεμονιες μανταρινιες κλπ το καλοκαίρι παίζουν κατσαριδες....-εγω βλέπω κατσαριδα....και απλα εξααφνιζομαι...χωρις υστεριες και τρεξιμο...απλα φευγω....ΚΥΡΙΟΣ!- μόλις ανοιγω λοιπον την πορτα του κατω σπιτιου.....βλέπω 2 ανασκελα...κα ιμαι να τρεχει....βημα δεν προλαβα να κανω μεσα....ξανακλεινω την πορτα και τις λέω παμε να φυγουμε!
Με τα πολλα με επεισε (δεν ηθελα και πολύ ) πηγαμε πειραμε κατσαριδοκτόνα, γυρισαμε σπιτι......ψεκασε, σκοτωσε 1-2 ζωντανες....τις μαζεψε τις πέταξε και όλα ΟΚ. Το ακομα καλητερο ήταν ότι τα επομενα 4 χρονια, όπου και να πηγαιναμε διακοπες κλπ...ηξερε μολις εμφανιστει κατσαριδα...την σκοτωνει και την εξαφανιζει γιατι με πιάνουν τασεις φυγης!
ΥΓ. Για να ειμαι ον τόπικ. Δεν μου αρεσει που οι φιλοι με κοροιδευαν που αυτη τη δουλεια την εκανε η κοπελα μου και όχι εγώ....δλδ είνα ιδείγμα ανδρισμου το να σκοτωνεις μια κατσαριδα?
Kόλπο: αποφύγετε όσο γίνετε τα κατσαριδοκτόνα, την καλύτερη δουλειά την κάνει το οινόπνευμα. Τσεκαρισμένο!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε μην κοροιδευετε!
Kόλπο: αποφύγετε όσο γίνετε τα κατσαριδοκτόνα, την καλύτερη δουλειά την κάνει το οινόπνευμα. Τσεκαρισμένο!
Συνοδεία αναπτήρα ή σκέτο;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου αρέσει που απο την παρασκευη εχω το astra στην κατοχη μου, επιτέλους βρήκα όχημα που μου ταιριάζει -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε μην κοροιδευετε!
Συνοδεία αναπτήρα ή σκέτο;
Σκέτο αρκεί! Δοκιμασμένο σου λέω...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν μου αρεσει καθολου που το τελυταιο 15' το εφαγα κανοντας ανω κατω το σπιτι προσπαθωντας να σκοτωσω μια γιγαντια κατσαριδα!Που βρεθηκε εδω η ρουφιανα? Τοσο μεγαλη δεν εχει ξαναεμφανιστει!
Όχι κατσαριδοκτόνο. Καλύτερα παπούτσι με μύτη 43 νούμερο, κατά προτίμηση.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όχι κατσαριδοκτόνο. Καλύτερα παπούτσι με μύτη 43 νούμερο, κατά προτίμηση.
Τις πατάτε τις κατσαρίδες? Χα! Την πατήσατε!
Όταν τις λιώνετε απελευθερώνουν αυγά! -
Σας παρακαλώ λυπηθειτε με
Eγω πάντως αφου τη σκότωσα ψέκασα τόσο πολύ το σπίτι που κόντεψα να εξουδετερωθω κι εγω!
Ευτυχως από τότε (πάνε και 3-4 χρονια) δεν ξαναείδα, πετουμενη ήταν απέξω!!
-
Ηλέκτρα, σαν αυτή ήταν?
-
Πρέπει να ήταν πιο μεγάλη Κώστα, ξαναδοκίμασε
-
Η αλήθεια είναι ότι για να είναι νόστιμη πρέπει να είναι μεγαλύτερη...Πρέπει να ακούς το καύκαλο να κάνει 'κραααατς' όταν τη δαγκώνεις μέσα στο στόμα σου, αλλιώς δε λέει
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι για να είναι νόστιμη πρέπει να είναι μεγαλύτερη...Πρέπει να ακούς το καύκαλο να κάνει 'κραααατς' όταν τη δαγκώνεις μέσα στο στόμα σου, αλλιώς δε λέειβιβλιογραφια?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι για να είναι νόστιμη πρέπει να είναι μεγαλύτερη...Πρέπει να ακούς το καύκαλο να κάνει 'κραααατς' όταν τη δαγκώνεις μέσα στο στόμα σου, αλλιώς δε λέειΝα μας πεις και πόσα ml ζουμιού πρέπει να βγούνε.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σας παρακαλώ λυπηθειτε μεEγω πάντως αφου τη σκότωσα ψέκασα τόσο πολύ το σπίτι που κόντεψα να εξουδετερωθω κι εγω!
Ευτυχως από τότε (πάνε και 3-4 χρονια) δεν ξαναείδα, πετουμενη ήταν απέξω!!
Να γίνω κακός;
Το ότι δεν είδες δε σημαίνει ότι δεν έχουν ξαναμπει!
'Ζουν ανάμεσα μας' που λέει και μια μεγάλη ατάκα του Λουλούδη!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]