-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
καλα ο παπαδακης ειναι μεγας υποκριτης και μεγαλο νουμερο
εντελως λαικιστης και ασχετος με πανηλιθια χωριατικη αντιληψηΥπάρχει και χειρότερος...ο μαθητής του
Eμετικός απλά+1
Αυτιάς... έλα εδώ γιαγάκα, κάτσε δίπλα μου, είσαι άνετα και λοιπές πίπες γλυκόλογα κτλ. Τι στο καλό, να τις κληρονομήσει θέλει;
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εντελως λαικιστης και ασχετος με πανηλιθια χωριατικη αντιληψηAν αξίζει από όλους αυτούς ...αξίζει μόνο ο Παπαδάκης.
Τόσα χρόνια δεν είναι τυχαία πρώτος. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εντελως λαικιστης και ασχετος με πανηλιθια χωριατικη αντιληψηAν αξίζει από όλους αυτούς ...αξίζει μόνο ο Παπαδάκης.
Τόσα χρόνια δεν είναι τυχαία πρώτος.Από τότε που είδε τον ανταγωνισμό, έχει χαλάσει πάρα πολύ.
Λυριτζής-Οικόνομου! Χωρίς κραυγές, φανφάρες, δίκες στα παράθυρα. Με λογική και χώνουν εκεί που πρέπει (ακόμα και στους τηλεθεατές τους)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τόσα χρόνια δεν είναι τυχαία πρώτος.Από τότε που είδε τον ανταγωνισμό, έχει χαλάσει πάρα πολύ.
**
Λυριτζής-Οικόνομου! Χωρίς κραυγές, φανφάρες, δίκες στα παράθυρα. Με λογική και χώνουν εκεί που πρέπει (ακόμα και στους τηλεθεατές τους) **:iconcool:Ακριβώς... αυτούς τους δύο τους πάω απίστευτα. ειδικά το στυλάκι good guy-bad guy σε έκδοση φιλοκυβερνητικός-αντιπολίτευση.
Την άλλην της ΝΕΤ δεν την μπορώ, που κάνει 10-2 ή κάτι τέτοιο. Μια μελαχρινή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
γιατί ρε?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
γιατί ρε?
Γιατί αφενός είναι απίστευτα...εγκάθετη ( ) και αφετέρου μου την σπάει το όλο στυλάκι της.
βέβαια αν βγαίναμε κανένα ραντεβού μπορεί να άλλαζα γνώμη, εφόσον το στυλάκι bitch σε milf δεν είναι άσχημο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
γιατί ρε?
Γιατί αφενός είναι απίστευτα...**εγκάθετη **( ) και αφετέρου μου την σπάει το όλο στυλάκι της.
λές γι αυτό να με εξιτάρει?
βέβαια αν βγαίναμε κανένα ραντεβού μπορεί να άλλαζα γνώμη, εφόσον το στυλάκι bitch σε milf δεν είναι άσχημο...
καθόλου άσχημο στυλάκι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
γιατί ρε?
Γιατί αφενός είναι απίστευτα...εγκάθετη ( ) και αφετέρου μου την σπάει το όλο στυλάκι της.
+brera
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
γιατί ρε?
+brera
+offtopic
-
Γιατι μ'αρεσει δεν μ'αρεσει δεν ειναι εδω?
-
Μ'αρέσει που τα T-Shirts που αγόρασα σήμερα είναι Medium , ενώ πέρσυ έπρεπε να φοράω XL & L
-
Μου αρέσει που στη Χαλκιδική θα βρέχει.
Δεν μου αρέσει που δεν θα είμαι εκεί να κάνω μπάνιο με βροχή...μπάλα στην παραλία...ρακέτες με κατακλυσμό...γαμώτο...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μ'αρέσει που τα T-Shirts που αγόρασα σήμερα είναι Medium , ενώ πέρσυ έπρεπε να φοράω XL & LΓιατι απο τα γυναικεια ψωνιζες περυσι ή ζουσες στην Κινα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μ'αρέσει που τα T-Shirts που αγόρασα σήμερα είναι Medium , ενώ πέρσυ έπρεπε να φοράω XL & L
Γιατι απο τα γυναικεια ψωνιζες περυσι ή ζουσες στην Κινα?
Όχι, έχω χάσει 22 κιλά (and counting)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λυριτζής-Οικόνομου! Χωρίς κραυγές, φανφάρες, δίκες στα παράθυρα. Με λογική και χώνουν εκεί που πρέπει (ακόμα και στους τηλεθεατές τους)
σωστοοοοοοοοοος.
αυτους τους 2 τους παω πολυ κ πολυ συχνα ταυτιζονται οι αποψεις μας εκτος οτι δεν εχουνε προβλημα να τα χωσουνε σχετικα απο τους υπολοιπους της κρατικης.πανεξυπνοι κ πολυ καλοι
η τηλεθεαση που εχει ο παπαδακης δεν παιζει ρολο οπως κ ειναι γνωστο οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι για αυτο ανεβαζουνε τραγουδια-σκουπιδια,ταινιες-σκουπιδια,πολιτικους-ζωα.
ο παπαδακης ειναι σαν τον κλασσικα ταριφα η περιπτερα(οπου αυτη τη δουλεια εκανε κ με μεσο εχει γινει τηλεαστερας ενας ανθρωπος σαν αυτον χωρις μορφωση και παιδεια)
εκτος το οτι διαβαζω στα περιοδικα οτι καμπουρακης-οικονομου - παπαδακης -αυτιας εχουνε κοντρα κ βριζοντε συνεχως τηλεοπτικα -
Μ' αρέσει που σήμερα έγραψα καλά, έπλυνα το αμαξάκι μου και έφαγα και θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα! (όλα αυτά ε; )
-
Μ' αρέσει/δε μ' αρέσει (δε μπορώ ν' αποφασίσω ) που σήμερα παρακολούθησα το τελευταίο μάθημα ως φοιτητής. Από δω και πέρα εξετάσεις (ελπίζω το πολύ μέχρι το Σεπτέμβρη) = διπλωματική.
Δε μ' αρέσει που την τελευταία περίοδο έχω πιεστεί τόσο πολύ που. δεν είχα χρόνο π.χ. ... ούτε να μπω στο forum.
Δε μ' αρέσει που τη Δευτέρα ξεκινάω εξεταστική και τελειώνω στις 27 Ιουλίου.
Μ' αρέσει που μετά τις 27 Ιουλίου θα μπορέσω να νιώσω ξανά άνθρωπος.
-
Δεν μαρέσει η μπόμπα που μας πότισαν στο shark. 4 γουλιές ήπια από το ποτό μου, ίσα ίσα για να ευχηθώ στο παιδί και να μην είμαι αγενής, και με έπιασε απίστευτη εφίδρωση και ρίγος.
-
Άσε μεγάλη ιστορία πλέον μπύρα και κρασάκι μονάχα.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]