-
Δεν μου αρέσει που μάλλον θα κοπεί το ρεύμα σε 10 λεπτά και το έμαθα τώρα.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Καλά δεν χρειάζεται να μου το λες συνέχεια τώρα...(Τώρα ψάχνει να βρεί ένας γνωστός μου που πήρε ένα Sony Ericsson γύρω στο 15άρι απο το ebay να δει αν είναι και το δικό του μούφα!!)
Λέτε και το Sony Ericsson ΗΒΗ-IV835???
-
Μου αρεσε πολυ η (γρηγορη) ορεινη βολτα με το πουντο της κοπελας μου... (εχει και αναρτηση το ατιμο )
Δεν μου αρεσει που καποια στιγμη επεσα πισω απο ενα βυτιοφορο και εκανα καμποση ωρα να το περασω... (χαρα η δικια μου... )
-
Δε μου αρέσει που δεν μπορω να βρω εισητηρια να γυρισω αθηνα τελος αυγουστου... 4 σεπτ ειναι το πρωτο εισητριο που βρισκω και πρεπει να ειμαι Σουηδία ... 3 Σεπτ....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δε μου αρέσει που δεν μπορω να βρω εισητηρια να γυρισω αθηνα τελος αυγουστου... 4 σεπτ ειναι το πρωτο εισητριο που βρισκω και πρεπει να ειμαι Σουηδία ... 3 Σεπτ....Για το 2007 δεν προλαβαινεις , για το 2008 αν ενοεις εχεις εναν ολοκληρο χρονο παρα μια ημερα , που ειναι το προβλημα
-
Δε μου αρέσει που χάλασε ο καταψύκτης και μύρισε όλη η πολυκατοικία και έπλενα τα αίματα μια ώρα σαν τον μλκα. Ξύδι με αίμα, τι ευωδιά είναι αυτή...
Ακόμα δεν έχω φάει μεσημεριανό, δε ξέρω αν θα μπορέσω -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δε μου αρέσει που δεν μπορω να βρω εισητηρια να γυρισω αθηνα τελος αυγουστου... 4 σεπτ ειναι το πρωτο εισητριο που βρισκω και πρεπει να ειμαι Σουηδία ... 3 Σεπτ....πήγαινε Αλέξπολη και κατέβα οδικώς!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δε μου αρέσει που δεν μπορω να βρω εισητηρια να γυρισω αθηνα τελος αυγουστου... 4 σεπτ ειναι το πρωτο εισητριο που βρισκω και πρεπει να ειμαι Σουηδία ... 3 Σεπτ....
πήγαινε Αλέξπολη και κατέβα οδικώς!
Δεν εχει θέση ούτε για Καβάλα ούτε για Θεσ/νίκη. Ασε το σκέφτηκα.
-
ούτε ακτοπλοϊκώς ???
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ούτε ακτοπλοϊκώς ???μα για ακτοπλοϊκώς είπα κ εγώ αφού έχει και το Xantia μαζί του...
Ηλία...τότε πρέπει να φύγεις νωρίτερα...για αυτό δεν πάω τα νησιά...σαν φυλακισμένο σε έχουν οι πλοιοκτήτες...
-
Yπάρχει η λύση να στείλω το ξαντια ασυνόδευτο σε εμπορικό πλοίο, αλλά φοβάμαι γιατί θα έχω και τα 2 ποδήλατα στην πίσω σχάρα τα οποία δεν κλειδώνουν...
Επρεπε να ειχα κλεισει εισητηρια τον Ιουνιο που ηρθα αλλα δε φανταζομουν οτι θα ειναι τοσο ασχημα.
-
Διακοπές 2007
πάρε το νέο Οpel που χει και ειδική θέση για το ποδήλατο οπότε όταν ξεμείνεις το παίρνεις και φεύγεις
-
Μα δεν κάνω διακοπές στο νησί. Για δουλειά έχω ανέβει εδώ και κάτι μήνες.
Δεν πληρώνω συν 670 ευρώ για να παρω ενσωματωμενη σχαρα. Βαζω κοτσαδορο και σχαρα με εξτρα φωτα και μου μενουν και χρηματα για να βαλω ενα ζευγαρι λάστιχα και στα 3 ποδηλατα. -
Μ'αρέσει η πόλη που είναι άδεια (και όπως είναι έτσι).
Δεν μ'αρέσει που σε λίγο δεν θα είναι έτσι...
Μ'αρέσει που ξεκίνησε ξανά το 'eureka'.
-
εδώ ακόμα κόσμο έχει, πήγα χθες καρφούρ και όλα τα ταμεία γεμάτα, ακόμα και η παραλιακή είχε κίνηση
-
Μου αρέσει που το ξημέρωμα ΦΕΥΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.
Δε μου αρέσει που θα είναι μόνο για μια εβδομάδα.
-
κύριος, σκέψου ότι μερικοί θα λιώνουν σπίτι τους
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου αρέσει που το ξημέρωμα ΦΕΥΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.Δε μου αρέσει που θα είναι μόνο για μια εβδομάδα.
Στο Ναύπλιο και εσύ;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κύριος, σκέψου ότι μερικοί θα λιώνουν σπίτι τουςΚΑΙ από αυτό το στάδιο περάσαμε μουσιού (και απ΄ότι βλέπω για εκεί ξαναπηγαίνουμε με τις κολωευθύνες που φορτωνόμαστε - μας φορτώνουν)
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Μου αρέσει που το ξημέρωμα ΦΕΥΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.
Δε μου αρέσει που θα είναι μόνο για μια εβδομάδα.
Στο Ναύπλιο και εσύ;
Όχι εκεί έχει μόνο ευθείες. Εγώ πάω στα βουνά και για την ακρίβεια Ηπειρώτικα βουνά.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]