-
μ'αρεσει που σε λιγοτερο απο 2 ωρες παω αεροδρομιο να παρω την αδερφη μου
-
Ωραια?
-
Δεν ειναι για τα μετρα σου...θελει ομορφαντρες οι κοπελα.Mητσο το τηλεφωνο μου το εχουν οι επωνυμοι της Αθηνας,παρε οποιον θες και κλεισε μου ραντεβου.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραια?φυσικα, αδερφη μου ειναι
ειμαστε ομορφοσογο
-
Δεν μ' αρέσει που δεν πήγα στο Grand Prix του Nuerburgring επειδή δεν ήρθαν τα εισιτήρια έγκαιρα και ήρθαν το Σάββατο πριν τον αγώνα.
Μου αρέσει που πήρα πίσω τα 300
-
Μου αρεσει που τελειωσα και με τη διπλωματικη και θεωρητικα εχω πτυχιο...................
Δεν μ'αρεσει που σε 8 μερες μπαινω στρατο...
-
Μου αρεσει που σημερα το πρωι η ζυγαρια εδειξε 2ψηφιο (99,8 )
Δεν μου αρεσει που πριν ανεβω ειχα ελαφρωσει φουλ...μεχρι κα ιτη μυτη φυσηξα!
Μου αρεσει που φοραγα το ρολοι και ημουνα αξυριστος....παιρνει και αλλο κατεβασμα αυριο δλδ!Μου αρεσει που εφυγε ο father διακοπες και μουαφησε το γλ-αστρα που λεει και ο Αλεξανδρος...δεν θα κουραζω το 106κι μου!
Επισης μου αρεσει που εχει περιπου 50% κατω σε καταναλωση! -
Το σωστό ειναι rantanplan και όχι ratanplan.
-
Ρε με ενα νταλαρα που εχουμε μπλέξει!
Το ξερω αλλα...βαριεμαι να πω παλι την ιστορια!
-
Μου αρεσει που φοραγα το ρολοι και ημουνα αξυριστος....παιρνει και αλλο κατεβασμα αυριο δλδ!Μου αρεσει που εφυγε ο father διακοπες και μουαφησε το γλ-αστρα που λεει και ο Αλεξανδρος...δεν θα κουραζω το 106κι μου!
Επισης μου αρεσει που εχει περιπου 50% κατω σε καταναλωση!Την επόμενη φορά να κλάσεις κιόλας... 20 κιλά κάτω θα δείξει...
Δε μας λες και εμάς την ιστορία με το 'n' να τη μάθουμε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επισης μου αρεσει που εχει περιπου 50% κατω σε καταναλωση!Την επόμενη φορά να κλάσεις κιόλας... 20 κιλά κάτω θα δείξει...
Δε μας λες και εμάς την ιστορία με το 'n' να τη μάθουμε?
Μην του βαζεις τετοιες ιδεες , γιατι στο τελος θα μας χεσει
-
Μου αρέσει που αύριο είναι η τελευταία ημέρα στη δουλειά και μετά διακοπές. Σαββάτο ξημερώματα έφυγαΔεν βρίσκω κάτι που να μην μου αρέσει...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν ειναι για τα μετρα σου...θελει ομορφαντρες οι κοπελα.Mητσο το τηλεφωνο μου το εχουν οι επωνυμοι της Αθηνας,παρε οποιον θες και κλεισε μου ραντεβου.Ειμαι σιγουρος οτι το εχουν οι επωνυμοι και οχι οι επωνυμες!
Taurus βαριεμαι να την πω παλι!
-
Taurus βαριεμαι να την πω παλι!
Βάλτην στην υπογραφή σου. Ο λαός δικαιούται να μάθει την αλήθεια
-
-
Δεν μου αρέσει που κάποιο @Χ%*~?> μου βούτηξε τις μεταλλικές τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα. Πόσο γύφτος μπορεί να είναι κάποιος;
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Δεν μου αρέσει που κάποιο @Χ%*~?> μου βούτηξε τις μεταλλικές τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα. Πόσο γύφτος μπορεί να είναι κάποιος;Πιτσιρικια!
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Δεν μου αρέσει που κάποιο @Χ%*~?> μου βούτηξε τις μεταλλικές τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα. Πόσο γύφτος μπορεί να είναι κάποιος;sorry αλλα τις χρειαζομουν..
-
Μ'αρέσει που τις επόμενες 10 μέρες τα παιδιά θα είναι στους παπούδες στο εξοχικό.
Δεν μ'αρέσουν τα τυποποιημένα παγωτά των εταιριών. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Δεν μου αρέσει που κάποιο @Χ%*~?> μου βούτηξε τις μεταλλικές τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα. Πόσο γύφτος μπορεί να είναι κάποιος;
sorry αλλα τις χρειαζομουν..
δεν μου το έλεγες? θα στις έκανα δώρο (λέμε τώρα...)
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]