-
Τουλαχιστον, ειχε αυτοματο?
-
Μου αρεσε που πηγα να παρω δωρο σε μια φιλη που θα παω να την δω το βραδυ, και την ώρα που πηγαινα να παρω το αμαξι (απο το μεγαλο παρκιν στη γλυφαδα απεναντι απο την εκκλησια) την πετυχα μπροστα μου!
Επι τη ευκαιρια της εδωσα και το δωρο μην το κουβαλαω στη δουλεια!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τουλαχιστον, ειχε αυτοματο?Δεν ξέρω... στην εθνική βρισκόμασταν.
Δεν μου αρέσει που με ξύπνησαν στις 7:30 με λάθος τηλέφωνο. Και μάλιστα η κυρία είχε την απορία γιατί κοιμάμαι ακόμα, ο ήλιος έχει ανέβει ψηλά κτλ. Κάτι τέτοια μου έλεγε, και εγώ να μην τολμάω να το κλείσω, την φοβήθηκα.
-
Μου έχει τυχει αρκετες φορες, λόγω συνονυμιας στ οσταθερο που ειχα στο δωματιο μου στο παλιο σπιτι, αρκετες φορες περνανε τηλεφωνο και ζηταγανε καποιον που ηταν κατι σε μια επιτροπη ιδιωτικων σχολειων κλπ, μιλαμε περνανε πριν τις 8 ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω φοιτητης τοτε.....4-5 ειχα δεν ειχα πεσει για υπνο.....μερικοι που ηταν ευγενικοι τους μιλούσα ωραια, κατι αλλοι ακουσανε κατι καντηλια που δνε λεγεται, και σε εναν κατλααθος εδωσα το κινητο του πατερα μου (ειχαν ιδιο και το μικρο ονομα! )
τραγικό! Μετα απο κανα 3μηνο που σε εκεινο το τηλεφωνο περνανε μονο για αυτο το λογο και για καρτες, εκλεισα τον ηχο, ετσι κα ιαλλιως για το ιντερνετ το ειχα, και για να μιλαω αν το τηλεφωνο του σπιτιου ηταν απασχολημενο.
-
Την πάτησες και εσύ
Τουλάχιστον ήταν πιο νορμάλ η ώρα σε σένα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Την πάτησες και εσύ
Τουλάχιστον ήταν πιο νορμάλ η ώρα σε σέναΠραγματικά, για μια στιγμή μέσα στην ζαλάδα του ύπνου νόμιζα ότι ήμουν αθήνα.
Μου αρέσει που την Τετάρτη την κάνω!
Δεν μου αρέσει που ακόμα δεν έχω ετοιμάσει ΤΙΠΟΤΑ. Το αμάξι αύριο θα πάει για τσεκ-απ, αύριο για πλύσιμο μέσα έξω, αύριο ετοιμασίες (βαλίτσα κτλ), κλάιν... το αύριο πρέπει να έχει καμιά 30αριά ώρες. -
τα τηλεφωνα ειναι συμπτωματικα?
-
καλησπέρα παιδιά!
μου άρεσε το σκ που πέρασε! πήγαμε χαλκιδική με την παρέα, κ ξεφαντώσαμε το Σάββατο βράδυ στο Dogs ως τις 6.30 .
την Κυριακή πήγαμε τσάρκα με το σκάφος ενός φίλου (300 ίπποι μηχανή ) κ κάναμε κάτι βουτιές σε βράχους 8 κ 11 μέτρων! (εγώ κ άλλος ένας απλά τους κοιτούσαμε... φοβήθηκα την ανακοπή )ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σκ! 17 άτομα πάνω σε σκάφος (με γκόμενες φυσικά ) με Martini, πάγο, ursus, κ λευκό κρασί... όλα τα λεφτά!
-
μ' αρεσει που δεν σας σταματησε κανενα λιμενικο για αλκοτεστ, γιατι θα τον πινατε κανονικα!
-
τον 'ξενερωσες' τωρα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μ' αρεσει που δεν σας σταματησε κανενα λιμενικο για αλκοτεστ, γιατι θα τον πινατε κανονικα!...εεε... ο καπετάνιος δεν έπινε...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μ' αρεσει που δεν σας σταματησε κανενα λιμενικο για αλκοτεστ, γιατι θα τον πινατε κανονικα!
...εεε... ο καπετάνιος δεν έπινε...
δεν επινε??
σκατα καπετανιος! -
δε μ' άρεσε που το mojito σε παραλία στη Λευκάδα είχε 8
-
[quote='technik']δε μ' άρεσε που το mojito σε παραλία στη Λευκάδα είχε 8
-
[quote='spiros'][quote='technik']δε μ' άρεσε που το mojito σε παραλία στη Λευκάδα είχε 8
-
Μ'αρέσει που Σαββάτο ξημερώματα φεύγουμε με τα κορίτσια μου για Αμμουλιανή. Δεν μου αρέσει που έχω τα κορίτσια μου στην Ν. Μάκρη και είμαι μόνος , λόγω δουλειάς , στο σπίτι.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μ'αρέσει που Σαββάτο ξημερώματα φεύγουμε με τα κορίτσια μου για Αμμουλιανή. Δεν μου αρέσει που έχω τα κορίτσια μου στην Ν. Μάκρη και είμαι μόνος , λόγω δουλειάς , στο σπίτι.Λίγο υπομονή ακόμη (εύκολα λέγεται δύσκολα επιτυγχάνεται), έχουμε περάσει όλοι τη φάση να είμαστε μακρυά από αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά συνήθως αυτό κάνει την συνάντηση ακόμη πιο όμορφη.
Καλά να περάσετε. -
ζωγραφιζεις ρε λαραζε.. με συγκινησες παλι..!
-
[quote='elteo'][quote='spiros'][quote='technik']δε μ' άρεσε που το mojito σε παραλία στη Λευκάδα είχε 8
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μ'αρέσει που Σαββάτο ξημερώματα φεύγουμε με τα κορίτσια μου για Αμμουλιανή. Δεν μου αρέσει που έχω τα κορίτσια μου στην Ν. Μάκρη και είμαι μόνος , λόγω δουλειάς , στο σπίτι.
Λίγο υπομονή ακόμη (εύκολα λέγεται δύσκολα επιτυγχάνεται), έχουμε περάσει όλοι τη φάση να είμαστε μακρυά από αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά συνήθως αυτό κάνει την συνάντηση ακόμη πιο όμορφη.
Καλά να περάσετε.Κάθε χρόνο την περνάω αυτήν την αναμονή ακόμη να τη συνηθίσω.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]