-
Εγώ πάντως το εννοούσα το μήνυμα παραπάνω. Αν είναι να κάνω pull mour με κάτι θα ήθελα να είναι ένας τράκτορας. Να δω τι θα τον κάνουν οι μ@λ@κες οι παρκαδόροι μετά!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πάσχο θα τους σκοτώσεις τώρα πους τους είπες τι σαλιγκάρι φοράς; Πάντως έχει δύναμη το εργαλείο.
οχι γιατι σε λιγο αυτο θα ειναι 'παλια νεα'
Που τα ξερεςι εσυ αυτα τα νεα; Στα προλαβε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάσχο θα τους σκοτώσεις τώρα πους τους είπες τι σαλιγκάρι φοράς; Πάντως έχει δύναμη το εργαλείο.
οχι γιατι σε λιγο αυτο θα ειναι 'παλια νεα'
Που τα ξερεςι εσυ αυτα τα νεα; Στα προλαβε;
πινω και εγω καφεδες σε φιλους...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κερναω και εγω τσαι σε φιλους...Πεστο ετσι.
-
-
-
Μια κορβετ Z06 για μένα σε κίτρινο.
Αυτό είναι μούρη.
Και το 8C είναι δυνατός παίχτης αλλά δεν είναι τόσο muscular όσο το αμερικάνικο μέταλλο.
Υ.Γ:Αυτό που με διασκεδάζει αφάνταστα είναι οταν ακούω ανθρώπους με αυτοκίνητα των 1000 ευρώ να υπερμάχονται της προσωπικότητας του άντρα-η οποία οταν παίρνεις πορσε γίνεται μπουχός-κατακρημνίζεται-εξαυλώνεται.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Παράγγειλα αυτό πριν λίγη ώρα...καλό είναι?μάλλον θα εννοείς κάτι παρόμοιο γιατί πολύ απλά αυτό είναι το δικό μου και αν θες μην κοροϊδεύεις τον κόσμο.
-
Να ρωτήσω κάτι:
Πόσοι θεωρείτε ψώνιο [μέχρι αποδείξεως του εναντίου! ] κάποιον/κάποια που εμφανίζεται κάπου με όχημα που είναι εκτός τόπου και χρόνου (π.χ. Hummer στο Κολωνάκι)?...Αν είναι να πας για 'πουλ μουρ' με κάποιο όχημα καλό είναι να ξέρεις και πότε θα σε θεωρήσουν ψωνάρα.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Υ.Γ:Αυτό που με διασκεδάζει αφάνταστα είναι οταν ακούω ανθρώπους με αυτοκίνητα των 1000 ευρώ να υπερμάχονται της προσωπικότητας του άντρα-η οποία οταν παίρνεις πορσε γίνεται μπουχός-κατακρημνίζεται-εξαυλώνεται.
Δεν εχει να κανει απαραιτητα με τα λεφτα..
Υπαρχουν ατομα που θεωρουν οτι επειδη πηραν ξερω γω το rallye ειναι οι εκλεκτοι του θεου και ειναι πρωτες μουρες,ετσι υπαρχουν και ατομα που θεωρουν οτι επειδη πηραν porsche επιασαν το παπα απο τα @ρχίδια,η νοοτροπια ειναι κοινη. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φτάνει! Ζήτησε συγγνώμη το παλικάρι και εξήγησε...
Μην γίνεστε αγενείς!
Ποιος ήρθε?!...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Υπαρχουν ατομα που θεωρουν οτι επειδη πηραν ξερω γω το rallye ειναι οι εκλεκτοι του θεου και ειναι πρωτες μουρες,ετσι υπαρχουν και ατομα που θεωρουν οτι επειδη πηραν porsche επιασαν το παπα απο τα @ρχίδια,η νοοτροπια ειναι κοινη.Οπως και άλλοι με 2CV που είναι και πολύ cultούρα να φύγουμε να πούμε,με απύθμενο πνευματικό πλούτο,αστείρευτο μεγαλείο ψυχής και απέραντο μίσος για απόκτηση υλικών αγαθών - (παυλα) ματαιοδοξία,χώμα ήμασταν και χώμα θα γίνουμε και λοιπά και λοιπα και λοιπα.
Δεν κάνει μόνο η πόρσε τον άνθρωπο,αλλά και η μη πορσε.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Υπαρχουν ατομα που θεωρουν οτι επειδη πηραν ξερω γω το rallye ειναι οι εκλεκτοι του θεου και ειναι πρωτες μουρες,ετσι υπαρχουν και ατομα που θεωρουν οτι επειδη πηραν porsche επιασαν το παπα απο τα @ρχίδια,η νοοτροπια ειναι κοινη.Οπως και άλλοι με 2CV που είναι και πολύ cultούρα να φύγουμε να πούμε,με απύθμενο πνευματικό πλούτο,αστείρευτο μεγαλείο ψυχής και απέραντο μίσος για απόκτηση υλικών αγαθών - (παυλα) ματαιοδοξία,χώμα ήμασταν και χώμα θα γίνουμε και λοιπά και λοιπα και λοιπα.
Δεν κάνει μόνο η πόρσε τον άνθρωπο,αλλά και η μη πορσε.
συμφωνώ 100%
Βλάκας είναι και ο οδηγός της porsche που πατάει γκάζι για να τον ακούσουμε, βλάκας είναι και ο κάτοχος 2cv που το βάζει αγγελία με 20.000 ευρώ.
-
Παιδια ο αντονιο μετς εκανε πλακα δεν ξερω αν το καταλαβατε...
-
Ίσως μια DS κάμπριο.....το θέμα πού να την βρεις βέβαια
-
μου θυμίζει κάποιους (όπως εγώ παλιότερα) που κράζουν τους κουστουμαρισμένους και δίπλα τους υπάρχει άλλος με τζιν και μπλουζάκι που επειδή τα έχει βγάλει η Χ μάρκα τελικά κοστίζουν πιο πολλά !!!
-
Και ο τρίτος ο παλιολέσης με ρούχα πανηγυριου και γκολφ τζιτιάι 30κ με 72 δόσεις των 500 ευρώ που κοροιδεύει τους 2 προηγούμενους.
-
Ρε Χαλαρώστε άλλοι πουλάνε μούρη με αμάξια άλλοι με ρούχα άλλοι με γκόμενες.
επισης άλλοι έχουν ακριβα - γρηγορα-σπανια αμαξια γιατί το γουστάρουν και όχι για μούρη, άλλοι πάλι γουστάρουν τα ακριβά ρουχα για την πάρτυ τους και όχι για να τα βλέπουν άλλοι, όπως υπάρχουν τύποι που κυκλοφορούν γαμω τις γκομενες που είνα ιπολυ ωραια ντυμενες και μετρημενες και όχι σα ξεκολα για να κανουν το κομάτι τους (που κατα τη γνωμη μου μαλακα τον λες αυτον που κυκλοφορεί ενα ξέκολο και όχι μαγκα)
Το ότι κάποιος έχει μια 911 ας πουμε και παρκάρει εξω απο μια καφετέρεια (δλδ αφου βρήκε εκει θέση τι να κάνει να πάει πιο μακρυα? ή τελος πάντων ο άνθρωπος θέλει να τ οβλέπει το αμαξι μην πέσει καποιος πάνω μην το γδάρουν κλπ-εδω το θελω εγω να το βλέπω που έχω ενα αμαξι της σειρας) αμα τη εμφανίση του λοιπόν το θελει δε το θέλει πουλάει μούρη, άλλο αυτό όμως και άλλο το να ψαχνεσαι να πουλήσεις μούρη.
Το Vette που είπε καποιος φίλος πριν είναι τερας κανει μπαμ ειναι κουκλα μου αρέσει απίστευτα αλλα ενα 8C μπροστά του είναι απλά αλλου. Δεν έχω δει απο κοντά, Vette όμως βλέπω κάθε φορά που πάω για καφε...ενταξει μετα την 2-3 φορά το συνηθιζεις.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Υπαρχουν ατομα που θεωρουν οτι επειδη πηραν ξερω γω το rallye ειναι οι εκλεκτοι του θεου και ειναι πρωτες μουρες,ετσι υπαρχουν και ατομα που θεωρουν οτι επειδη πηραν porsche επιασαν το παπα απο τα @ρχίδια,η νοοτροπια ειναι κοινη.Επειδή το σχόλιο αυτό πιάνει και εμένα θα συμφωνήσω με το Tiger στο ότι το θέμα δεν είναι τα λεφτά. Όπως κοροϊδεύω στο δρόμο άτομα με Rallye που κάνουν ξερογκαζιές για να τους προσέξει ο κόσμος, έτσι θεωρώ και απαράδεκτους τους έχοντες τα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τι κουκλάρα είναι αυτή;
Με ποιο αυτοκινητο θα πουλουσατε μουρη??