-
Ο χρήστης Antonio Mets έγραψε:
Αν γινεται να κλειδωθει το θεμα καλως.. Παιδια συγνωμη και παλι αν αδικησα καποιον η εδωσα λαθος εντυπωση σε καποιον..εισαι τρελος?
να κλειδωθει πανω που αρχισαμε να περναμε καλα?ε δηλαδη ελεος!
γυρναω απο τη δουλεια και να μη διασκεδασουμε και λιγο??? -
-
με τζακουζι μεσα εννοειται
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε δηλαδη ελεος!
γυρναω απο τη δουλεια και να μη διασκεδασουμε και λιγο???Πηγα για καφε πριν ρε και ειδα το Σπυρο.Την αλλη βδομαδα το βαζω μεσα παλι.Αμα θες να διασκεδασεις να σε παρω μετα να παμε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λιγο off topic:
Ερωτηση προς χρηστη pasxo: Ποσα αλογα εχει το fiat? Ρωταω γιατι σε ειδα πολυ προθυμο με την Μ5... (και απο καταναλωση καλα πας)
Αυτα ειναι μυστικα.Εγω προθυμος ειμαι για ανοιγμα με την Μ.Το παλικαρι δεν μ απαντησε. Εσυ ειχες πουντοτζιτο ε;
Στειλε πμ, δεν θα το πω πουθενα...
-
Ναι ξερω ολοι ετσι λενε.. Τεσπα 3,5 αρα φοραει προς το παρον...
-
...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ε δηλαδη ελεος!
γυρναω απο τη δουλεια και να μη διασκεδασουμε και λιγο???Πηγα για καφε πριν ρε και ειδα το Σπυρο.Την αλλη βδομαδα το βαζω μεσα παλι.Αμα θες να διασκεδασεις να σε παρω μετα να παμε.
σημερα δε μπορω
εκτος αν κανεις τελικα τη κοντρα με το μπαμπα με το Μ5
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λιγο off topic:
Ερωτηση προς χρηστη pasxo: Ποσα αλογα εχει το fiat? Ρωταω γιατι σε ειδα πολυ προθυμο με την Μ5... (και απο καταναλωση καλα πας)
Αυτα ειναι μυστικα.Εγω προθυμος ειμαι για ανοιγμα με την Μ.Το παλικαρι δεν μ απαντησε. Εσυ ειχες πουντοτζιτο ε;
Αν θεωρήσουμε ότι ο κινηήρας ξεκίνησε την καριέρα του με 220 άλογα και μέση κατανάλωση της τάξεως των 12-13 λίτρων/100 χλμ και έφτασε να καίει 26+ λίτρα/100 χλμ κάτι μου λέει ότι μιλάμε για τάξεις μεγέθους των 300-350 ίππων
Έπεσα καθόλου μέσα pasxo με το υπερόπλο σου;Υ.Γ. Μια βοήθεια από τους γνώστες παρακαλώ... μια 3,5 άρα τουρμπίνα σε κινητήρες τι τάξεως ιπποδυνάμεων μπαίνει;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι ξερω ολοι ετσι λενε.. Τεσπα 3,5 αρα φοραει προς το παρον...Δε σε πιανω...
ΥΓ Λαστιχα εχεις ή το πας με τις ζαντες?
Ξανθιες μπαινουν μεσα?** 'νταξ το πιασα... λιγο καθυστερημενα **
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ΥΓ Λαστιχα εχεις ή το πας με τις ζαντες?
Ξανθιες μπαινουν μεσα?** 'νταξ το πιασα... λιγο καθυστερημενα **
Ξανθες δεν μπαινουν..Μια μελαχρινη εμπαινε και...μπαινει που και που τωρα πια..Μονο,δυστυχως..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σημερα δε μπορω
Κριμα...μου πε να σου δωσω χαιρετιματα αλλα δεν στα δινω..
Το παλικαρι απ οτι βλεπεις δεν ψηνεται..
-
Πάσχο θα τους σκοτώσεις τώρα πους τους είπες τι σαλιγκάρι φοράς; Πάντως έχει δύναμη το εργαλείο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
σημερα δε μπορω
Κριμα...μου πε να σου δωσω χαιρετιματα αλλα δεν στα δινω..
Το παλικαρι απ οτι βλεπεις δεν ψηνεται..
ελα μωρε τωρα, κανεις λες και δε τους ξερεις κατι τετοιους...
και καλα, δεν ηξερε, δε ρωταγε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάσχο θα τους σκοτώσεις τώρα πους τους είπες τι σαλιγκάρι φοράς; Πάντως έχει δύναμη το εργαλείο.Αστα αυτα τωρα και πες με τι θα γουσταρες να κυκλοφορεις.. Πολυ οφφ τοπικ ειμαστε..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάσχο θα τους σκοτώσεις τώρα πους τους είπες τι σαλιγκάρι φοράς; Πάντως έχει δύναμη το εργαλείο.οχι γιατι σε λιγο αυτο θα ειναι 'παλια νεα'
-
Με το 307 μου.
Αλλά το τόπικ λέει με ποιό θα πουλούσα μούρη, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω, με τίποτα δεν θα πουλούσα μούρη. Αλλά αν επιμένεις να μάθεις υποθετικά, μάλλον με αυτό:
-
Φτάνει! Ζήτησε συγγνώμη το παλικάρι και εξήγησε...
Μην γίνεστε αγενείς!
-
Πετάς τα κλειδιά στον παρκαδόρο του και του λες με μπλαζέ ύφος 'Βόλεψέ το κάπου...'.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φτάνει! Ζήτησε συγγνώμη το παλικάρι και εξήγησε...Μην γίνεστε αγενείς!
Με ποιο αυτοκινητο θα πουλουσατε μουρη??