-
Πρέπει να μας κάνεις πλάκα... δε γίνεται να σοβαρολογείς σε αυτά που λες...
Αν παρόλα αυτά σοβαρολογείς διάβασε αυτό:Επειδή δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος που έχει δει λεφτά στη ζωή του να ξέρεις ότι η επιδειξιομανία δεν αποτελεί προσόν αλλά αντίθετα προκαλεί γέλιο. Και ναι, μπορεί να βάλει κάποιος επιδειξιομανής πιο εύκολα στο κάθισμα του συνοδηγού του μια πλαστική ξανθιά, και μόνο όμως που ξέρω το λόγο για τον οποίο θα έρθει μαζί του ξενερώνω.
Η μαγκιά φίλε μου είναι όταν τη γνωρίσεις να μην έχει ιδέα πόσα -
Τελικά έτσουξε το 'baby porsche'. Κοίτα να δεις...
Κι εμένα ο μπαμπάς μου έχει πιο μεγάλο αμάξι από τον δικό σου. Και είναι και μπάτσος.
Καλά σοβαρολογούμε τώρα; ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ;;;
-
συμφωνω με τους προηγουμενους περι αυτοκινητων αλλα αν πρεπει σωνει και καλα να απαντησω,τοτε ΕΑΝ ηθελα να πουλησω μουρη............
..... και εσυ κυκλοφορησε με οτι πολσικο και φελλαλι θες....
ε ρε που κυκλοφορει...και που να σφιξουν οι ζεστες
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
συμφωνω με τους προηγουμενους περι αυτοκινητων αλλα αν πρεπει σωνει και καλα να απαντησω,τοτε ΕΑΝ ηθελα να πουλησω μουρη............
..... και εσυ κυκλοφορησε με οτι πολσικο και φελλαλι θες....
GRANDE COJONES
-
Να σου πω κατι.. Εγω απο την αρχη δεν ειχα προθεση να πουλησω μουρη σε σας και τρελα και γω δε ξερω τι.. Ηθελα να ανοιξω μια συζητηση. το θεμα ξεκινησε για πλακα και λυπαμαι που καποιοι θελησαν να το γελιοποιησουν.. Αν ειπα κατι κακο ζηταω συγνωμη αλλα αν διαβασετε ολα τα ποστ θα καταλαβετε οτι επειδη καποιος ξεκινησε να μου την πει και επειδη προφανως γνωριζεστε οι περισσοτεροι, ειπαν και ολοι οι αλλοι να υποστηριξουν το παλικαρι που ξεκινησε.. Τεσπα δεν ειχα προθεση να ειχε τετοια καταληξη το θεμα αλλα αφου το γελιοποιησατε οι ιδιοι πηρατε και τις αναλογες απαντησεις.. Εγω εξ αρχης δεν ειχα προβλημα με καποιον αλλα οι μαγκιες και οι εξυπναδες του στυλ: επειδη εχεις λεφτα μας την λες σε εμας που δεν εχουμε.. δεν μου αρεσαν καθολου. Θα καταλαβεις στην αρχη οτι πηγαινε προς την πλακα το θεμα πιο πολυ για την πω σ αυτους που κατεβαινουν και το παιζουν καπως στα μαγαζια.. Αλλα δε φταιω που καποιοι το πηραν αλλιως και θελησαν να μου την πουν. Τεσπα δεν εχω ορεξη να μαλωσω με καποιον απο σας..
-
Παράγγειλα αυτό πριν λίγη ώρα...καλό είναι? -
Αν σου αρεσει καλο ειναι.. Και ενα Polo 1.4 αν σου αρεσει καλο ειναι.. Προσωπικο γουστο του καθενος..
-
ρε!Το μπλε πισω ειναι το δικο μου!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ρε!Το μπλε πισω ειναι το δικο μου!Άντε ρε ψεύτη. Αυτό έχει πινακίδες.
-
Πέρα από την πλάκα... νομίζω ότι πρέπει να κλειδωθεί το θέμα.
-
Μα δεν βρισκω λογο να κλειδωθει.Μια χαρα θεμα ειναι.Εγω θα ηθελα να κυκλοφορω το Pagani ... Αλλα αν γινεται να μη με βλεπουν.Να μαι στην ερημο εγω κι αυτο...
-
-
Ο χρήστης Antonio Mets έγραψε:
Ξεχασα να αναφερω οτι ο πατερας μου κυκλοφορει την Μ5. Ενδιαφερεσαι ακομα εσυ και το φτιαγμενο Fiat σου?απο το μπαμπα το κολησες το μικροβιο???
-
Να σου πω κατι.. Εγω απο την αρχη δεν ειχα προθεση να πουλησω μουρη σε σας και τρελα και γω δε ξερω τι.. Ηθελα να ανοιξω μια συζητηση. το θεμα ξεκινησε για πλακα και λυπαμαι που καποιοι θελησαν να το γελιοποιησουν.. Αν ειπα κατι κακο ζηταω συγνωμη αλλα αν διαβασετε ολα τα ποστ θα καταλαβετε οτι επειδη καποιος ξεκινησε να μου την πει και επειδη προφανως γνωριζεστε οι περισσοτεροι, ειπαν και ολοι οι αλλοι να υποστηριξουν το παλικαρι που ξεκινησε.. Τεσπα δεν ειχα προθεση να ειχε τετοια καταληξη το θεμα αλλα αφου το γελιοποιησατε οι ιδιοι πηρατε και τις αναλογες απαντησεις.. Εγω εξ αρχης δεν ειχα προβλημα με καποιον αλλα οι μαγκιες και οι εξυπναδες του στυλ: επειδη εχεις λεφτα μας την λες σε εμας που δεν εχουμε.. δεν μου αρεσαν καθολου. Θα καταλαβεις στην αρχη οτι πηγαινε προς την πλακα το θεμα πιο πολυ για την πω σ αυτους που κατεβαινουν και το παιζουν καπως στα μαγαζια.. Αλλα δε φταιω που καποιοι το πηραν αλλιως και θελησαν να μου την πουν. Τεσπα δεν εχω ορεξη να μαλωσω με καποιον απο σας..τοτε να μαθεις να εκφραζεσαι καλυτερα.θα μπορουσες πχ να πεις ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ανθρωποι που τους αρεσει το πουλ μουρ ΤΟΤΕ με τι αυτοκινητο κλπ κλπ.
δεν μπορει τοοσααα ατομα να σε παρεξηγησαν -
-
Λιγο off topic:
Ερωτηση προς χρηστη pasxo: Ποσα αλογα εχει το fiat? Ρωταω γιατι σε ειδα πολυ προθυμο με την Μ5... (και απο καταναλωση καλα πας)
-
Αν γινεται να κλειδωθει το θεμα καλως.. Παιδια συγνωμη και παλι αν αδικησα καποιον η εδωσα λαθος εντυπωση σε καποιον..
-
-
Να σου πω κατι.. Εγω απο την αρχη δεν ειχα προθεση να πουλησω μουρη σε σας και τρελα και γω δε ξερω τι.. Ηθελα να ανοιξω μια συζητηση. το θεμα ξεκινησε για πλακα και λυπαμαι που καποιοι θελησαν να το γελιοποιησουν.. Αν ειπα κατι κακο ζηταω συγνωμη αλλα αν διαβασετε ολα τα ποστ θα καταλαβετε οτι επειδη καποιος ξεκινησε να μου την πει και επειδη προφανως γνωριζεστε οι περισσοτεροι, ειπαν και ολοι οι αλλοι να υποστηριξουν το παλικαρι που ξεκινησε.. Τεσπα δεν ειχα προθεση να ειχε τετοια καταληξη το θεμα αλλα αφου το γελιοποιησατε οι ιδιοι πηρατε και τις αναλογες απαντησεις.. Εγω εξ αρχης δεν ειχα προβλημα με καποιον αλλα οι μαγκιες και οι εξυπναδες του στυλ: επειδη εχεις λεφτα μας την λες σε εμας που δεν εχουμε.. δεν μου αρεσαν καθολου. Θα καταλαβεις στην αρχη οτι πηγαινε προς την πλακα το θεμα πιο πολυ για την πω σ αυτους που κατεβαινουν και το παιζουν καπως στα μαγαζια.. Αλλα δε φταιω που καποιοι το πηραν αλλιως και θελησαν να μου την πουν. Τεσπα δεν εχω ορεξη να μαλωσω με καποιον απο σας..Πάνω σε αυτά που γράφεις έχω να πω τα εξής:
Θεωρω θλιβερο καποιος να σκεφτεται οτι θα πουλησει μουρη και θα κανει εφε εμφανιζομενος με ενα αυτοκινητο, φανταζομαι οτι ατομα με τετοια νοοτροπια εξω απο το αυτοκινητο θα αισθανονται γυμνοι και απρόσωποι...
Μπα καθολου.. Ισα ισα εξω απο το αυτοκινητο αισθανομαι καλυτερα μιας και ξερω οτι με ειδαν να βγαινω απο αυτο..
Ο Tiger ανέφερε την άποψή του χωρίς ν' αποτελεί κατ' εμέ προσωπική επίθεση και εσύ απάντησες με κάτι που προσωπικά το βρήκα πολύ πετυχημένο αν ειπώθηκε για πλάκα.
Και σε κάνει αυτό να νιώθεις 'κάποιος'?
Από τι αυτοκίνητο κατεβαίνεις και αισθάνεσαι έτσι δηλαδή?
Ο Vasgti αν κατάλαβα καλά θεώρησε ότι αυτό που είπες πριν το εννοούσες, ότι δηλαδή το θεωρείς προσόν να σε έχουν δει ότι κατέβηκες από κάποιο ακριβό αυτοκίνητο και αναρωτήθηκε φαντάζομαι αν το ότι σε βλέπουν να βγαίνεις από κάποιο ακριβό αυτοκίνητο σε κάνει να νοιώθεις ανώτερος ή απλά δε σε χαλάει...
Μέχρι τώρα δηλαδή κανείς δε σου έχει επιτεθεί άμεσα, μάλλον τον προβληματισμό τους έχουν αναφέρει και εσύ απαντάς με αυτό:
Μλν φιλοι ειστε.. Ε λπν σας ευχαριστω που καταστρεψατε τ ποστ μου. Ειλικρινα αμα ηξερα οτι θα στελνατε τις χαζομαρες σας δεν θα το εγραφα καθολου. Και προς πληροφορηση σου απο Cayman και Grand Cherokee κατεβαινω.. Οταν λπν παρεις κατι αναλογο ελα να το συζητησουμε.. Ευχαριστω και παλι που μου καταστρεψατε το ποστ..
Λυπάμαι πολύ αλλά ο πρώτος που επιτέθηκε άμεσα ήσουν εσύ, μέχρι εκείνη τη στιγμή οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να καταλάβουν αν θεωρείς ότι είναι 'κάποιος' αυτός που τον βλέπουν να κατεβαίνει από κάποιο ακριβό αυτοκίνητο. Κανείς δε σου είχε επιτεθεί προσωπικά δηλαδή μέχρι που είπες αυτά που είναι σε bold...
Από εκείνη τη στιγμή και μετά θεωρώ απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ό,τι ακολούθησε... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Λιγο off topic:Ερωτηση προς χρηστη pasxo: Ποσα αλογα εχει το fiat? Ρωταω γιατι σε ειδα πολυ προθυμο με την Μ5... (και απο καταναλωση καλα πας)
Αυτα ειναι μυστικα.Εγω προθυμος ειμαι για ανοιγμα με την Μ.Το παλικαρι δεν μ απαντησε. Εσυ ειχες πουντοτζιτο ε;
Με ποιο αυτοκινητο θα πουλουσατε μουρη??