-
καλυτερα να το αγορασεις για να μην εχεις προβληματα. παρε μια ποιο φτηνη τιμονιερα και αγορασε το.
για τον αγωνα να πω οτι παρολο που δε το δειχνουν οι διαφορες οι αποδοσεις ολων ηταν πολυ κοντα και συγχαρητηρια για το fair play οπως ειπε και καποιος αλλος.
απο αποψη χρονων δε ξερω γιατι δε καταφερα να βρω κορυφαια ταχυτητα , στη πρωτη στροφη βρεθηκα δευτερος αλλα λιγο μετα το παρακανα και εχασα την ευκαιρια για το βαθρο , αμεσως μετα εγινε μια καρομπολα και πεσαμε ακομα ποιο πισω.
καταφερα με προσπαθεια γυρων να περασω konnidi και iron_gr , αλλα ο roman ηταν πολυ γρηγορος .πολυ δυσκολο το καινουργιο S δημιουργησε πολλα λαθη.
μονακο ειναι κορυφη , ετρεξα χθες ~ 1.35 , του αναποδου τιμονιου το καγκελο.
-
Κατεβασα την 1.250 το 'αγορασα' και φευγω αυριο κιολας για αγορα τιμονιερας!!!
Cavallino πολυ μαματο το rf3 σου!!
Προς το παρον τρεχω με driving aid high γιατι με το πληκτρολογιο κανω σβουρες ακομα κ στην ευθεια(που λεει ο λογος)
Μαλλον θα εχετε και νεα συμμετοχη στους επομενους αγωνες... -
Καλώς ήρθες farmakopoie. Σε περιμένουμε και στους αγώνες!
Ωραίος ήταν κι αυτός ο αγώνας. Είχα την πρωτιά για αρκετούς γύρους αλλά από πίσω παραμόνευε ο pininfarina. Οδηγούσα αρκετά χαλαρά για να μη κάνω κανένα λάθος και κρατούσα σταθερή διαφορά με τον δεύτερο. Έκανα όμως ένα λαθάκι το οποίο μου κόστισε την πρώτη θέση. Πίεσε και ο cavallino μετά απο λίγο, με πέρασε αλλά τον ξαναπέρασα! Το λαμπάκι της βενζίνης άναψε στον προτελευταίο γύρο με αποτέλεσμα να αγχωθώ αν τερματίσω η όχι! Ευτυχώς πρόλαβα να τερματίσω γιατί μετά το τελευταίο S ο κινητήρας άρχισε να σβήνει-ανάβει, πρόλαβα και πήρα λίγο φόρα για να περάσω την γραμμή εκκίνησης-τερματισμού!
Πάντως αυτό με τη βενζίνη δεν το κατάλαβα... Στον προηγούμενο αγώνα τρέξαμε 8 γύρους και είχα βενζίνη για 10-11 και όλα ήταν καλά. Σε αυτό τον αγώνα τρέξαμε 9 γύρους και είχα για 11-12 (δεν θυμάμαι) και τελείωσε νωρίτερα. Καίει παραπάνω??
-
Ο αγωνας ηταν ωραιος και fair. Καταφερα να κανω την καλυτερη εκκινηση μου, απο ολους του αγωνες που εχουμε τρεξει και τα θαλασσωσα στη πρωτη στροφη, τσαρουχωνοντας τα φρενα. Επωφεληθηκα απο την καραμπολα και αρχισα να πλησιαζω τον 3ο, μολις βρεθηκα πισω του, σε μια στροφη ξεχαστηκα:rant: , πατησα τερμα γκαζι πανω στα κερμπ και βρεθηκα να κανω αγροτικες εργασιες
patro σε ποια εκδοση της πιστας ετρεξες? Γιατι νομιζω πως υπαρχουν δυο εκδοσεις, μια που ειναι με το '79 mod και μια EMG Monaco.
Στη δευτερη που ετρεξα λιγο, εχω κανει 1.33.xx με πολυ φτερο και θεοκοντο κιβωτιο. -
Με το driving aid sto medium και ολα τα αλλα εκτος δεν καταφερα να κανω ουτε 1(!!!) καθαρο γυρο.. Ενω στα πρωτα 2 sectors πηγαινα καλυτερα απο εναν γυρο που ειχα κανει με ολα τα βοηθημα on(αυτος ηταν στο 1:43 κατι) στο τελευταιο S συνηθως εκανα τεκ α κε επειδη ακουμπουσα στα κερμπ ή γιατι ειχα πολυ γκαζι
Θα παρω την τιμονιερα ρε και θα σας δειξω εγω..Θα δειτε τι θα παθετε -
Ωραιος αγωνας αλλα....
Στον 3 γυρο εκει που ακουλουθω τον roman χτυπαει το κινητο, 1ο τετακε στο πουθενα!
Στον 6 γυρο ξαναχτυπαει το κινητο, 2ο τετακε στο πουθενα κ παραλιγο να χτυπησω κ τον iron
(sorry δεν ακουγα την κορνα αλλα το κινητο ).Στον τελευταιο γυρο βλεπω τον roman να κανει τετακε κ λεω τουλαχιστον δεν θα βγω τελευταιος αλλα.......
αναψε το λαμπακι -
Έκανα κι εγώ 5-6 γύρους στο Monaco, το EMG. Μ@μησέ τα... εκεί θα έχει πολύ γέλιο ο αγώνας.. Όλο θα κοπανάμε στους τοίχους.. Απο τα GP που σιχαίνομαι.. Κι εγώ στο 1:35 νομίζω ήμουν.
-
ναι EMG αναφερομαι και εγω , και εχετε κατα νου οτι θα κανουμε μαλλον 10 γυρους.
Farmakopoios, toyota atlantics παιζουμε.
-
Ναι καλά είναι 10 γύροι.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Farmakopoios, toyota atlantics παιζουμε.
Ναι το ξερω το κατεβασα απο το λινκ στην αρχη..
-
Εγω στην εκκινηση παλι εμεινα πισω, κατι πρεπει να γινει γιατι ετσι τσαμπα τρεχω στα δοκιμαστικα. Μετα απο 5ος οι 2 μπροστινοι ειχαν μικροεξοδο και στη φουρκετα πριν το τελευταιο κομματι αθελα μου καθυστερησα πολυ το φρεναρισμα αλλα ευτυχως ο cavallino ειχε αφησει την πορτα ανοιχτη! Το προσπερασμα ηταν εντυπωσιακοτατο και ξεσηκωσε τους θεατες
Ο Nick ειχε ηδη παρει προβαδισμα αλλα οχι οσο ο patro την αλλη φορα, ομως επι 3 γυρους εκανα μικρολαθακια και η διαφορα ειχε κολλησει πανω απο 2s. Καποια στιγμη βρηκα το ρυθμο μου και επεσε στο 1.2s, οποτε και εφαγε το τετακε στη Wurth. Απο κει και περα απλα προσπαθουσα να αποφυγω τα λαθη μεχρι το τελος οπου για 2 γυρους εκανα κουμαντο με τα καυσιμα και τερματισα με 0 λιτρα αλλα τελικα ολοι ειχαν το ιδιο προβλημα και δεν ειχε σημασια. Μετα την καρω σημαια προσπαθησα να ξανακανω ντονατς αλλα χωρις βενζινη μου εσβησε μπροστα στη μεγαλη κερκιδα
Παμε τωρα Monaco οπου σε αντιθεση με Βαρκελωνη δε γουσταρω καθολου την πιστα και μαλλον θα χασω εδαφος στην κουρσα του πρωταθληματος...
RFactor Round 4 Barcelona 14/05